čtvrtek 15. března 2012

2012 - Snow White and the Huntsman: Sneak Peek from the new trailer

Já jsem tak nadšena! Fakt že jo. Naprosto! Budu ho milovat, jsem si jistá, že tenhle film budu milovat, protože ho miluju už teď a to ještě není:D No a jestli se mi nebude líbit, tak to ani nebudu moct přiznat, když tu furt vykládám, jak to bude úžasný:D Ne, tak já jsem si celkem jistá, že se mi to bude líbit... já tyhle fantasy a přepracování klasickejch pohádek a příběhů fakt můžu. Někdy to stojí za pytel, to jo, ale v tomhle hrajou hned tři lidi, který mám fakt hodně ráda... miluju Kristen, jsem její fanynka, takže to je první... Chrise Hemswortha totálně žeru a potkat ho někde, tak se mi podlomí kolena, on je fakt sexy!:D A Sam Claflin, tak to je srdcovka z Pirátů z Karibiku a ten jeho anglickej přízvuk mě taky dostává do kolen:D No nic, konec vykecávání, mám pro vás dneska Sneak Peek, tedy krátkou ukázku z nového traileru na SWATH, který má být údajně zveřejněn 19. března, aspoň podle některých zdrojů a já se fakt nemůžu dočkat:) Už tahle ukázka - kterou mimochodem uvádí Chris♥:P:D - je fakt úchvatná:)
* * * * * * * *
I'm sooo excited! I really am! Totally! I will love it, I am sure I will love this movie so much! :) Well... and If I don't I won't tell anybody, because I am so nosy for such a long time and I will just everywhere say that it was awesome. No, I am sure that it's gonna be great, epic, impressive, whatever:) I have for you today short sneak peak from the new trailer which is supposed to be on March 19, I think that this information is right:) so we will see. So Chris Hemsworth presented this short preview and it's stunning! Look at this video, it's really perfect:) I can't wait for the trailer!

1 komentář:

  1. jo Chris,to je chlap,kterýho fakt můžu rozhodně ho mám o hodně radši než jeho bráchu Liama...tahle ukázka mě dokonale navnadila na film! už se nemůžu dočkat ♥ :)

    OdpovědětVymazat