sobota 24. března 2012

The Safety of Objects - official trailer

Pravděpodobně mi hrábne, protože jsem začla dodělávat rubriky a rozcestníky:D ale je to potřeba no, já to vím, nechci tu mít takovej bordel jako na všech stránkách, který jsem kdy měla:D No takže jsem dodělala filmografii... teda myslím ty rozcestníky, no rozcestníky k videím jsem dala jen u některejch... původně jsem chtěla všechny, ale pak už jsem na to neměla nervy:D a o těhle filmech hodlám v brzký době psát, takže asi tak... :D Každopádně mám pro vás jeden dost starej trailer, je to trailer k filmu Životní jistoty, který je z roku 2001 a je to naprosto první trochu větší film, ve kterém se Kristen objevila... před tím hrála jen nějaký komparzní štěky asi ve dvou Disneyho filmech...:D No ten film jsem neviděla a upřímně ani necítim nijak velkou touhu ho vidět, ale přišlo mi fér vám sem dát ten trailer, Kris je tam jen hroznou chviličku, ale už jsem našla i video se scénama, kde je, tak ho zkouknu a pak vám ho sem taky někdy hodím... co jsem tak četla a slyšela, tak je to prej docela dobrej film...:
* * * * * *
I will probably get crazy, because I've started with making categories:D but I have to do it, it's necessary, I don't want to have a mess here. Well, I did whole filmography today... okay, not whole, but I'm done with almost all movies, I did just some links for videos, just those I want to write about in the near future... mostly those I've seen. Well, I didn't seen The Safety of Objects, but it's first bigger movie where Kristen played, it was in 2001 so she was eleven. She's just for a second in this trailer, but I wanted to post that:) It's really, really old, so the trailer doesn't have very high quality and I actually don't see a reason why see that movie, I really don't need to see that, but what I heard or read, it's a good movie... so here is the trailer:

3 komentáře:

  1. já upřímě ten seriál moc nekoukám, první sezéna mě moc nebrala, druhá byla lepší, protože se tam hodně zpívalo a ti hosté byli super...

    OdpovědětVymazat
  2. jsem ráda,že z toho máš radost :) já byla nadšená,když jsem zjistila,že ses tam zapsala

    OdpovědětVymazat