pátek 23. března 2012

2012 - Snow White and the Huntsman: Five minutes long extended preview

Ahoj všichni, jak se máte? Já fajne, je pátek, což je paráda... no o víkendu jdu do kina, na Hunger Games, tak jsem teda zvědavá no, uvidíme, jestli to bude tak dobrý, jak všichni očekávají:D No každopádně mám pro vás dneska něco úžasnýho, pro mě rozhodně úžasnějšího, ačkoliv na Hunger Games se nakonec taky těšim, každopádně:D mám pro vás 5 minut dlouhé video, které bylo zveřejněno, je to ukázka z filmu Snow White and the Huntsman a jsou to vlastně dá se říct téměř ty samý scény, který byly v druhém traileru, akorát že jsou prodloužené, že to nejsou jen střihy, ale třeba celý - no teda spíš delší střihy - a tak no, je to fakt super, zas toho vidíme víc, já teda myslela, že se už koukat nebudu, abych měla nějaký překvápko, ale nějak jsem to nezvládla, tak nevadí:D miluju tu část, kdy se myslives a Sněhule setkaj:D "Who are you? Why queen wants you dead?" "You should know you're the one hunting me!" Na to se těším na velkym plátně, detail na Chrise, hmm... no nic, dobrý, jsem v klidu:D prostě se koukněte, stojí to za to:)
* * * * * * *
Hi dears, how are you? I'm fine, it's Friday and that's cool, I'll go to the cinema this weekend so I'm nosy, I'm going to see Hunger Games, I hope it will be good:D Anyway, I have something amazing, for me more interesting than Hunger Games. I found five-minute-long extended preview of Snow White and the Huntsman. It is mostly made from scenes which were in the second trailer, but it's longer, those scenes are longer and we can see much more:) I just know that I will love this movie. I'm still so excited... I love the part: "Who are you? Why queen wants you dead?" "You should know you're the one hunting me!" I can't help myself:D It's gonna be awesome, I really believe that:D Can't wait for the movie! Here is the extended preview:

2 komentáře:

  1. tak nakonec je to s tou rolí Kristen v K-11 trošku jinak - měla by tam JENOM mluvit ty detaily jsem pak hodila na blog,tak si to můžeš přečíst :)
    já jsem z tohohle videa byla naprosto nadšená! děsně se na film těším ♥

    OdpovědětVymazat