čtvrtek 15. března 2012

2012 - Snow White and the Huntsman: Four Behind the Scenes videos

Dnešek je jedním z těch dní, kdy hodlám psát články jen a pouze o Sněhurce a lovci... no ne, že bych měla v zásobě ještě něco, kromě tohohle, možná něco vyhrabu, ale spíš ne, ale půjdu se nejspíš brzy učit na zítřejší test z fyziky, takže už toho moc jinýho nestihnu. Každopádně zase SWATH. Tentokrát další videa, roztrh se s nima pytel a já jsem za to fakt hooodně ráda. Mám pro vás totiž hned 4 videa z natáčení tohohle filmu. Dvě jsou taková ta klasická, že k tomu herci něco povídají, scény z natáčení, nějaké ty prostřihy z filmu a tak, a obzvlášť to druhý (v článku jako poslední) je fakt hodně dobrý, z toho jsem vážně nadšená:) Jedno video, tak to je o kostýmech, který dělala výherkyně tří Oscarů za kostýmy a já se teda vůbec nedivím... no a to poslední video je o postavě, kterou hraje Charlize, tedy o zlé královně Raveně a to je hodně zajímavý, jsou tam scény hlavně na ni teda, samozřejmě, ale Kris tam o ní mluví, je tam i jedna scéna s Kris navíc a musím říct, že teda Sněhurka bude fakt hustá:D ten útěk vypadal dost zajímavě... takže rozhodně stojí za to se kouknout, já už jsem všechny ty videa viděla už dvakrát a chystám se znova... možná jsem vážně posedlá, ale nemůžu si pomoct:D Těším se furt víc a víc:)
* * * * * * *
Today is one of those days when I write just about Snow White and the Huntsman. You know, I love this movie... I don't have to see that to love it. I just feel, that it's gonna be awesome. Do you want any prove? Well... I have for you another videos. Four videos from Behind the Scenes of SWATH. Two are classic behind the scenes videos, with some new scenes from movie and many shots from filming... one is video about costumes of main characters and an army and the last one is about Charlize's character, about the evil queen Ravena... and in this one are also new scenes and Snow White will be so cool :D Her escape? EPIC! :D Or it seems to be... well, I love it, I really love it, I've seen those videos twice and I will watch them again, 'cause they're great:) So excited about that! More and more every day.




4 komentáře:

  1. Jo, jo..nuda je nesmrtelná Ale vážně je ta fotomontáž pěkně zpracovaná. Ach, proč jsou všude ty ukázky, já už ten film chci vidět. Strašně jsem zvědavá na Kristen v této roli. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsme stejný, taky se nějak neučím, když máme spát a je mi to fuk ..No ná je ve třídě sice patnáct, což je doclea málo, ale většinou všichni chodí, takže tak.. No, snad nestihnem umřít než to konečně dají do kin

    OdpovědětVymazat