úterý 3. dubna 2012

Gallery update 0.7: 2012 Nikelodeon's Kid's Choice Awards - March 31, 2012

Je fakt šílený ukládat fotky z podobnejch akcí... protože jich je pokaždý děsná halda a to mě hrozně vytáčí :D Jak se máte, mimochodem? Omlouvám se, že to tu teď na pár dní trochu umřelo, ale nějak jsem neměla čas ani náladu, z Terezína jsme se vrátili pozdě, v sobotu jsem byla prakticky celý odpoledne pryč a já se většinou na comp před polednem nedostanu, no a v neděli jsem tu sice částečně byla, ale hlavně jsem se snažila učit na písemku z matiky, kterou jsme psali včera... no fakt děs vám povím. Teda, nebylo to tak hrozný jak jsem čekala, ale i tak to bylo hrozný, alespoň pro mě. Páč já tam vždycky nasekám milion blbejch chyb... jako vždy no, čtýra to snad bude a když ne, tak si holt loupnu o prázdninách repec no :D Každopádně něco z trochu jinýho soudku, včerejšek jsem strávila ve směs ukládánim fotek, psanim a tak různejma věcma:D a koukáním na Partičku. Zejtra jdu zas s mamkou na Zumbu, tak nevím, jak tu budu, ale snad bych měla před tím něco stihnout. Mám pro vás dohromady celkem dost fotek z Kid's Choice Awards 2012, Kristen mimochodem vyhrála v kategorii Oblíbená herečka a já jí moc gratuluju, šoupnu vám sem i video:) No moc jí to slušelo musím říct, ty šaty jsou fakt krásný:) Já mám poslední dobou dost slabost pro modrou barvu, takže tohle mě vážně nadchlo:) i ty boty, na podobný jsem koukala v Deichmanovi, měli přesně takovýhle modrý nebo červený:D no můžete si všimnout, že na show se Kris přezula, protože jak už jsme si mohli všimnout dřív, ona vysokým podpadkům moc neholduje a možná i kvůli tomu kotníku, co měla zraněnej v nich třeba taky dlouho nevydrží, nebo nevim, prostě Conversky jsou pohodlnější, můžu potvrdit:D kdo to má v těch heelskách vydržet:D Jo ještě teda na těch candids fotkách, což jsou ty poslední, tak tam se na pár z nich objímá s jedním klukem, to je prosím pěkně (prej:D) Andrew Garfield, což je Robertův - a očividně teda i její - kamarád... no tak doufám, že to množství fotek oceníte, tady jsou...:
* * * * * * * *
It's crazy to save all photos from this type of events, because there are always too much of them :D. How are you, by the way? I'm sorry I didn't write, but I just didn't have time or mood, weekend was pretty cool, I was in the theater and that was great, on Sunday I was at home and I studied maths, because we wrote an exam, a big one, I hate it, it was HARD. Okay, it was not as hard as I expected but still, for me it was too hard:D anyway, I spend yesterday with saving almost all photos from Nickelodeon's Kid's Choice Awards, which were on Saturday, on March 31, 2012 and Kriste was there. She looked absolutely amazing, I love her dresses, I love that color and she looks beautiful! Her shoes are really cool, I mean those with high heels, you can notice that she have different shoes on the snow. She actually won an award in category Favorite Actress, so congratulation :) I love her outfit. By the way, in pictures from arriving, those candids, last category:D - that guy is Robert's friend and obviously Kristen's too, Andrew Garfield. So, I hope you'll appreciate so much photos, enjoy...:

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. já jsem z téhle akce byla nadšená a to hned 2x!! právě kvůli tomu,že vyhrála a že byla tak krásná :) fakt jí to hrozně moc slušelo...v těch šatech byla nádherná a děsně moc se mi líbí její culík ♥

    OdpovědětVymazat