čtvrtek 16. února 2017

Sundance Film Festival 2017: Deadline interview

Ahoj všichni. Jak se vám daří? Teď jsem se tu zase pár dní neukázala, nějak jsem moc netrávila čas doma a Kristen nemá v podstatě žádné novinky. Hrozně mě to ničí, protože bych chtěla psát, ale nemám o čem. Nebudu si ale stěžovat, teď jsme měli novinek až až, ale zkrátka nemám moc o čem psát, protože se objevují akorát paparazzi fotky a jinak nic. Kris toho teď měla hodně, tak je poměrně jasné, že chce mít teď chvíli klid, ale pro tenhle blog to není nic moc situace :D Jen takové dva pidi novinky. Kristen se 6. března objeví na speciálním promítání Personal Shopper v Los Angeles spolu s režisérem Olivierem Assayasem a v dubnu by měla být konečně zveřejněná nová kampaň Chanelu, pro kterou je Kristen tváří. Tentokrát se jedná o řadu kabelek. Já mám pro vás dnes jeden rozhovor ze Sundance, který jsem kvůli těm ostatním novinkám nestihla zveřejnit. Takových věcí ještě pár je, takže přeci jen mám aspoň trochu co přidat, ale nejsou to takové ty nejzajímavější bomby. No tenhle ozhovor je podle mě vážně skvělý a opravdu zajímavý. Zkusila jsem trochu shrnout, o čem Kristen mluví pro ty z vás, kteří se v angličtině tolik nechytají, ale nepřekládala jsem to doslova, jen tak obecně. Kristen v rozhovoru říká, jak vznikl film Come Swim, že to všechno začalo jedním obrázkem muže, který leží na dně oceánu, že to namalovala a napsala o tom hodně básní a zkrátka to musela zrealizovat, i když jí to trvalo asi 4 roky, než se ten obrázek přeměnil v natáčení Come Swim. Říká, že potřebovala někoho, kdo by ji k tomu tak trochu dokopal, že se na to chystala hrozně dlouho. Popisuje vznik filmu, mluví o technické stránce. Říká, že byl ten film od začátku ambiciozní, že to je sice krátký film, ale ne malý film, který se odehrává v jedné místnosti, kde si povídají lidé, ale že byl náročný a že si i sama sobě říkala, proč si na sebe ušila bič s tak složitým pro svůj první film. Také opět zopakuje, že chtěla dělat u filmu odmalička a že nedělá rozdíl mezi hraním a režírováním, že pokud jsou lidé zapálení pro ten film a jsou tam ze správného důvodu, tak je to podobný proces a říká, že chce i dál hrát, prostě chce dělat filmy. Také je jí položena otázka, jestli film ukázala Olivierovi a ona říká, že ano, že ho viděl a že se mu líbil, tak si říkala: "Díky bohu!" Že ho pozorovala celou dobu a byla hrozně nervozní. No a to je tak asi všechno ve zkratce, je to moc pěkný rozhovor :)
* * * * * * * *
So, yeah... There is not much to write about. I really don't know what to do kind of... We are back in the dark age when Kristen doesn't have any news right now apart from paparazzi photo. It is killing me. The only thing I have is, that she will attend a special Personal Shopper screening on March 6. And also, that the new Chanel campaign should be released in April, but before that, I really don't know if something shows up. It usually does, but right now I have to figure out what will I write about before something shows up. Right now I have for you some forgotten stuff from Sundance Film Festival, I still have some. There was so much to write about, before I was able to publish everything from Sundance, so I have at least something to write about now. I have for you my favorite interview from this years Sundance, for Deadline. It is a very nice interview, very interesting and I really recommend to watch it.

4 komentáře:

  1. no vidíš, že s apredsa niečo našlo na pridávanie     , z premietania sa určite objavia nejaké fotografie ktroé sa budú dať pridať a na nuvú kampaň sa tiež teším, bude sa čím kochať, to určite, mno a ta kto je pekná doba, že sa k tomu všetkému zberala, ale na dobre veci sa proste čaká      ako sa hovorí, mno a vidieť, že má z toho radosť, mňa je treba tiež nieked poriadne do niečo dokopať, to dobre poznám, hoc toto je trochu o niečom inom a odvážnejšom      a je skvelé, že bude aj naďalej hrať aj natáčať, to ďalšie bude pre ňu určite malina   

    OdpovědětVymazat
  2. Je skvělé, že Kristen tak žije pro film, sama jsem moc zvědavá na její filmové počiny, jak herecké, tak režisérské

    OdpovědětVymazat
  3. Ona je prostě úžasná, je to člověk na svým místě :) miluju ju nadevše

    OdpovědětVymazat
  4. Kristen vždycky stála opodál toho klasického celebritího proudu a je fajn, že se věnuje takovým ne úplně komerčním projektům.

    OdpovědětVymazat