středa 22. února 2017

RUMOR ALLERT: Kristen is in negotiations to star in "Underwater"


Ach můj bože, to byl tak krásný pocit zase jednou do nadpisu článku psát RUMOR ALLERT. Už je to hodně dlouho, co jsem psala o tom, že se objevila nová role, do které by mohla být Kristen obsazena a možná by vám i několik lidí potvrdilo (rozhodně aspoň Katie*), že jsem kvůli tomu byla poměrně nepříčetná. V době, kdy probíhal Sundance a Kristen hrozně moc mluvila o režírování, se mě najednou zmocnila panika, že by mohla chtít přestat hrát a věnovat se pouze režii. A ano, já vím, že řekla mnohokrát v těch rozhovorech, že pro ní je obojí ten stejný proces a obojí miluje a nedělá mezi tím rozdíl, ale zkrátka mě to tak nějak popadlo a pořád jsem doufala, že se objeví nějaký nový herecký projekt. Kristen uvedla do kin v loňském roce 5 filmů a jeden další natočila jako herečka a další jako režisérka, jistě by si zasloužila hereckou pauzu, ale já si ještě živě pamatuju tu hereckou pauzu před pár lety, trvala skoro dva roky a já myslela, že umřu :D To nebylo hezké období. Teda ani pro ní, to je zase jiný příběh. No zkrátka a dobře asi tak přibližně 10 minut po té, co jsem si vylila v článku o novém designu srdíčku, že nejsou absolutně žádné novinky, se objevil článek o novém možném projektu, ve kterém by si Kristen zahrála hlavní roli. Asi bych to měla praktikovat častěji tohle stěžování si. Zakřiknout se holt nemusí jen dobré věci, zakřikla jsem to, že nejsou novinky. No taky jsem se tím okradla o pár minut spánku, protože už jsem se chystala jít do hajan, když jsem při svém obvyklém loučícím kolečku po oblíbených stránkách narazila na článek o tom a samozřejmě ho hned letěla sdílet dál.

Objevilo se to hned ze dvou zdrojů, takže to asi úplná kravina nebude. The Hollywood Reporter a Deadline o tom napsali. Kristen by měla být ve finálních fázích jednání o tenhle film. Pokud bude uzavřena smlouva, tak si tam Kristen střihne rovnou hlavní roli. Jde o film zaštítěný produkcí 20th Century Fox a Chernin Entertainment, což znamená hned dvě věci. Zaprvé to možná nebude úplná hovadina a zadruhé to bude vysokorozpočtový film. Alespoň tedy výše, než většina filmů, které Kristen v poslední době natočila. O co se tedy jedná? Jde o film s názvem "Underwater". O režii se postará mladý ne moc známý režisér William Eubank a scénárista taky není úplně profláklý, ale možná je nadějný, co já vím. Definován je ten film jako akční/sci-fi/thriler, což zní docela dobře, alespoň mně to zní dobře. A o čem tedy má film být?

Film vypráví příběh o posádce podmořské mise, která po té, co proběhne silné zemětřesení, uvízne na podmořské stanici, kde musí bojovat o přežití. Příběh je přirovnáván k podmořskému Armageddonu. Kristen by hrála postavu jménem Norah, statečnou a silnou ženu, která je trochu víc ostřílená než zbylí členové týmu a možná i trochu znuděná misí, dokud nedojde ke kardinálnímu průšvihu. Také by si tedy měla utvořit vztah s jiným členem posádky. Ale to je trochu spoiler mi přijde :D

Tak co si myslíte? Kristen už i hodili na IMDB.com, ale já bych to raději neuspěchávala. Pořád jsme v rovině jednání, i když docela finálních. Já cítím naději, že by to mohl být zajímavý projekt. Je to po delší době zase něco trochu většího a o příběhu toho nevíme úplně dost na to, abychom mohli zhodnotit, jestli to bude blbost nebo ne. Kristen si ale většinou vybírá projekty, které jí nějakým způsobem imponují a tohle zní jako výzva. Zároveň i když třeba Kristeniny filmy nejsou úplně ve výsledku úspěšné, shodneme se asi na tom, že jsou to většinou příběhy zajímavé a že je na nich vždycky alespoň něco, co stojí za řeč a o čem si člověk řekne, jo, chápu, proč to Kristen zaujalo. Kristen sice hrála i v pár hodně špatných filmech, jako třeba Cold Creek Manor, to bylo tak hrozně špatný, ale ne dost špatný na to, aby to byla sranda... Ale to byla ještě dítě. Snad se shodneme, že v dospělosti, nebo relativní dospělosti, si už vybírá skutečně zajímavé snímky. Až na Certain Women, to mi nepřišlo zajímavý nikdy a furt jsem si to ještě nepustila... No nic. Pokud by byla teda podepsána dohoda o spolupráci, natáčení filmu by začalo už 6. března 2017 v New Orleans. Natáčení by pak mělo pokračovat až do 11. května 2017. Vzhledem k tomu, že už mají docela nůž na krku si myslím, že už je to v podstatě hotová věc, ale nechci to zakřiknout. Všimla jsem si ale z paparazzi, na které občas narazím, že Kristen mnohem častěji zachytí někde, jak jde z tělocvičny... Možná se chce jen udržet ve formě, ale trochu myslím, že by to mohlo souviset, vzhledem k tomu, že půjde o akční snímek. Zároveň Kristen před pár měsíci prozradila, že se těší na natáčení jednoho filmu v příštím roce. Ten příští rok už je tenhle rok a nikdy jsme se nedozvěděli, o jaký film mělo jít, tak možná, že myslela tenhle.

Já osobně jsem vážně nadšená a hrozně moc doufám, že to skutečně vyjde. Měla bych si ale dát facku. Miluju indie filmy a všichni víte, že je mám fakt ráda, ale trochu jsem doufala, že by mohla přijít s nějakým blockbusterem. A ono fakt jo :D No, co na to říkáte? Přijde vám to jako dobrý nápad nebo je ten film odsouzen ke skáze? :D Já osobně si nevybavím asi žádný dobrý film na tuto tématiku, vybavím si akorát jeden hoooodně špatný, který nedávno dávali mezi Cool movies, které jsou většinou to největší dno :D Tak by to možná mohlo zaujmout. Sobecky doufám, že pokud to tedy klapne, bude i velká propagace, muheheheee. A Twitter vybuchnul pod náporem tweetů o tomhle novém projektu. No nic...

* * * * * * *
Oh my goood, it feels so good. I missed the RUMOR ALLERT stuff so much. It was a long time since I wrote article of this kind. And I was hoping for so long that something like this will show up, I was becoming a bit furious about it. Katie can confirm, I did cry on her doorsteps (blog) that I am so afraid if Kristen is going to be interested in acting with all those ideas she has for her own movies to direct and that I really hope some new project will show up. So literally 10 minutes after I wrote an article about new layout, because nothing is going on and I have nothing to publish, an article showed up about new possible role for Kristen and then Twitter exploded. And this one should be big. It should be a sci-fi action thriller, which sounds pretty fucking cool and it is under the 20th Century Fox's hand, so it probably will be high budget film. The movie is called "Underwater" and no one was officially cast yet, or at least nothing was confirmed, but the production should actually start on March 6, 2017, so that is pretty soon. And it should continue till May 11, 2017. Well, the article says, that Kristen is in final negotiations, so she is probably about getting a deal she takes or doesn't take. But we also know she is about to film a movie this year, she talked about it in one interview during New York Film Festival. She also goes to gym a lot more often than she used to, or at least paparazzi are taking more photos of her leaving a gym, so that could mean she's about to get in some action film or that she just wants to be in a good shape, of course, but it could also mean both, and that would be really great. I am not very sure about the director, it is not a known name, he didn't direct anything very known and the writer also didn't write much movie scripts, but it kind of seems like a good story to me, so I will not judge until I see it. If I see it, of course. Well, if Kristen is on board, I definitelly will even if it's not going to be good. But whatever. What is this film supposed to be about?

Underwater centers on an underwater scientific crew that, after facing an earthquake, are forced to go on a dangerous journey for survival. The story has been described as an underwater Armageddon. Kristen would play the leading role of Norah, a courageous and strong woman who is a bit more jaded and hardened than other crew and she ends up in a relationship with another crewmember.

So what do you think about it? Do you think it might make a good movie? I hope so. It could also get terribly wrong, but I believe that if Kristen chooses to do it, it will be a good movie, at least with a decent story and characters. We all know she chooses her characters wisely, I don't think she would sign for something that is about to be a shitty movie. She did some shitty stuff in the past, but back then she was a kid. Like Cold Creek Manor was so bad, but not bad enough to be funny. It is still a rumor, but she's probably interested in doing it, while it is supposed to be a final negotiation, so fingers crossed.

4 komentáře:

  1. Kdyby to s tím filmíkem vyšlo, bylo by to super. Ten námět je fajn, dokonce by to mohl být  vysokorozpočťák s pořádnou kampaní, protože takový typ filmů diváci docela baští a mají tím pádem úspěchy a dost jistou nejen návratnost.

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, že jak jsem četla ten článek, tak mi to trochu připomnělo situaci u Jennifer a filmem "Passengers". Tak o tom člověk nic moc nevěděl, jen že se film bude odehrávat ve vesmíru a budou tam jen dva hlavní hrdinové. No tenhle filmový projekt zní hodně dobře. Líbí se mi, že je popsaný jako "podmořský Armageddon". Určitě by to mohl být zajímavý film na koukání a já bych brala, kdyby se Kristen po nějaké době zase objevila v jiném než nezávislém filmu ;) Takže doufám, že to klapne a že se objeví aspoň pár fotek z natáčení, ať máš co přidávat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak mně to teda přijde už jako dosti oficiální a hotová věc a to nejen proto, že si sobecky vážně přeji, aby to klaplo, ale když už je i takhle stanovené datum natáčení, tak o obsazení musí být jasno a také zrovna na těchto dvou stránkách by určitě nedali jen tak nějaké drby, takže jsem pevně přesvědčena, že tohle bude další Kristenin projekt a bože chraň, aby to tak nebylo! Myslím pozitivně! Nee zní to vážně lákavě a rozhodně nečekaně. Takový projekt u Kris by očekával asi málokdo, ale jak píšeš, Kris si umí vybírat a jako herečku ji určitě musí lákat vyzkoušet si různé role a různé žánry. Tohle zní hodně zajímavě, teda tenhle žánr sám o sobě zas tak ne,ale to podmořské prostředí určitě jo:) No těším se moc na další informace, snad budou kladného rázu:)

    OdpovědětVymazat
  4. Problem mit Javascript. Nachricht zu den Einstellungen. Hilfe!My english is poor :).

    OdpovědětVymazat