neděle 26. února 2017

Gallery update 63.2: Charles Finch and Chanel Pre-Oscar Dinner


Ahoj všichni. Možná někteří z vás zaznamenali takový problém s blogem. Když si dáte adresu blog.cz, tak se vám stránka nenačte a načte se pouze error. Nevím, jestli se to děje všem, nebo jen někomu, ale pokud se to děje vám a jste kvůli tomu naštvaní, že nemůžete přidávat články a tak podobně, přišla jsem na to, jak to obejít :D Zatím to tak tedy funguje. Pokud jste tak jako já na blogu přihlášení trvale, tak stačí do adresy zadat admin.blog.cz a načte se vám admin vašeho blogu, můžete psát články a vesele pokračovat v blogování. Pokud nejste přihlášení trvale, funguje to také. Hodí vás to na stránku přihlášení, můžete se normálně přihlásit a je to. Úvodní stránka tedy nefunguje, ale není to tak, že by nefungoval celý blog. Doufám ale, že už to nějak pořeší, protože když hází úvodka chybu, tak to dost lidí vyděsí. Já ani nepočítala s tím, že by to mohlo fungovat, když jsem to zkoušela obejít, jen mě to tak napadlo a bum, normálně se mi načetl admin :D Jinak teda stále pokračuje ta série bizarních komentářů od lidí, kteří si článek skutečně přečtou a celý ho okomentují k věci, ale ve skutečnosti je to reklama na nějaký internetový obchod, který mají ve webu :D V životě jsem na to neklikla, ale pořád to zkouší :D Ale tak potěší, když si ten článek někdo přečte, jen to moc nechápu, že se začali zaměřovat zrovna na blogy.

Ale k věci. Překvápko! Včera jsem vyjmenovávala v tom článku s fotkami, kde všude se v příštích týdnech Kristen ukáže a tuhle akci jsem jaksi nezmínila. Nebylo to ani tak proto, že bych to nevěděla a ani proto, že bych vám chtěla udělat překvapení, ale zkrátka jen a pouze proto, že jsem na to zapomněla :D Účast Kristen byla poměrně jasná, vzhledem k tomu, že je jednou z nejdůležitějších tváří a také ambasadorkou Chanelu, ale mně se to nějak vykouřilo z hlavy. Jedná se o tradiční večeři, pořádanou Charlesem Finchem ve spolupráci s Chanelem. Každoročně se tato večeře koná večer před předáváním prestižních filmových cen Oscar a tradičně se tam ukáže spousta velkých hvězd, které pak zamíří i na Oscary samotné. Kristen tedy na Oscary nejspíš ani letos nezamíří, což je velká škoda, ale třeba nás překvapí, co my víme. Účast ale potvrzená bohužel není. Alespoň se ale ukázala tradičně zase na této večeři. Měla na sobě samozřejmě outfit od Chanelu, včetně kabelky, která možná pochází z té nové řady, jejíž tváří Kristen je a jejíž kampaň bude zveřejněna na začátku dubna. Mně se kupodivu docela líbí ta sukně, ale celkově mě ten outfit nijak neoslnil... Moc se mi ale líbí make-up, opět krásné líčení očí, jako vždy, a ten účes :) I když se mi pomalu začíná stýskat po delších vlasech. Přijde mi, že tu Kris vypadá trochu unaveně, ale možná je to jen můj pocit. Mám pro vás zatím jen 11 fotek. 9 z příchodu a 2 zevnitř, kde na sebe ještě hodila naprosto dokonalou koženoou bundu, kterou zbožňuju :)
* * * * * * * *
Surprise surprise! I knew this was coming, but I didn't write it in the previous article to let you know, because I forgot, not to let you experience the surprise :D Kristen showed up at one event, as same as last year and the year before. Annual Charles Finch and Chanel Pre-Oscar Dinner is happening every year one evening before the Oscar night, and since Kristen is right now one of the main faces and ambassadors of Chanel, she couldn't not be there. Well she kind of looks like she doesn't really enjoy being there actually, she looks a bit tired in these pics, but maybe it's just my feeling. She was of course wearing Chanel and had a Chanel bag, maybe one of those she's going to promote with the new campaign. I kind of love the skirt actually, but I don't like the combination with the t-shirt that much, I don't know what to think about this outfit. But she had very beautiful make-up and hairstyle. I love it. Beautiful eye make-up, as always. She has a very nice leather jacket inside, that I really love! I have for you only 11 photos for now, but I hope some more will show up. We will see. Kristen is not on the list of presenters during Oscars tonight, but maybe she'll surprise us. But I don't think so, unfortunately, but who knows.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

6 komentářů:

  1. no ja som takú chybu nezaznamelana ale toto by ma v živote asi nenapadlo aby som to takto zadala ale ako fakt dobrý nápad a podaril sa tak to je teda skvelé     , len dúfam, že sa to neobjavi aj mne, mno a to s tými reklamami, jop pravda to isté mám aj ja, je to celkom zaujímavé ale asi to teraz budú robiť častejšie     ,
    jop a súhlasím s tebou, posobí unavene ale aj napriek tomu sa sem tam usmeje , možno ťažký deň, mno na outfit som teda pozerala dlho a ako pravý šmrnc dostal až keď si dala na seba tú bundu, pravda je perfektná
    mno a ešte ti pochváli nový lay som rada, že si vužila fotografie vyzerá to naozaj super, k tomu si požula moju najobľúbenejšiu fotku kde ma hlavu otočenú na bok , perfektná

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za tip, mně to pomohlo, dřív se mi šlo přihlásit jenom, když jsem smazala historii v prohlížeči a soubory cookies, to mi také šlo, ale tohle je rychlejší způsob a pohodlnější, když jsem viděla, že se této akce zúčastnila Lily Collins, tak jsem se zkusila podívat k tobě, jestli se náhodou Kristen také na této akci neobjevila a ano, mám radost, protože máme nové fotky, sice mě také outfit tolik neoslovil, ale tu radost mi to nezkazí :)

    OdpovědětVymazat
  3. No, že by tedy zvolila nějaký super outfit, to tedy ne, není to nic, co by mě bralo. Ale je super, že tam byla....

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se problém s přihlášením na blog.cz (zatím) netýká, ale Merylka mi psala, že s tím má problémy. Já jsem měla teď dost starostí s webem, který se používá u nás na anglistice pro studijní materiály a úkoly. Začátkem září se mi tam nešlo přihlásit a minulý týden se mi ten problém vrátil. Tak jsem musela napsat milion e-mailů, aby mi to spravili. Takže jsem ráda, že tohle jde tentokrát mimo mě. Ale doufám, že o tom z blog.cz ví a něco s tím udělají. Je to docela nešikovné a je mi jasné, že hodně lidí je pak naštvaných!
    Jsem ráda, že se Kristen objevila na další akci! Taky je mi líto, že chyběla na Oscarech, ale třeba se tam někdy v budoucnu vrátí a tentokrát nebude o berlích! Co se týče jejího looku, tak se mi tentokrát líbí akorát sukně a líčení. Možná ještě boty, ale já bych k tomuhle outfitu radši viděla nějaké lodičky. Ten top mi přijde až takový moc obyčejný a účes bych taky preferovala jiný. Mimochodem slyšela jsi o tom, jak Lagerfeld pomluvil Meryl Streep? Ona si měla původně vzít na Oscary šaty od Chanelu, ale nakonec si vybrala jiného návrháře a pak Lagerfeld oznámil, že si prý Meryl zvolila návháře, který jí za to, že na sobě bude mít jeho šaty, zaplatí. To je drzost na nejvyšší úrovni!

    OdpovědětVymazat
  5. Já ti za tu radu jak to obejít moc děkuju, protože už mě štvalo, že jsem nemohla přidávávat články. Doufám, že to už opraví. Jinak Kristen mto moc sluší. Ty kratší vlasy ji dělají děsně sexy.

    OdpovědětVymazat
  6. [4]: Jo vidíš - ta kauza ohledně Adele! Já bych toho Lagerfelda kolikrát liskla! Kritizuje ostatní, ale kdyby se podíval do zrcadla, tak by se určitě lekl! Taky bych brala, kdyby Kristen spolupracovala s jinou značkou - Chanel sice dělá super líčidla a nejspíš i vůně, ale co se týče oblečení, tak většinou je to propadák (až na vzácné výjimky!). Ale co se dá dělat! A jak sama píšeš - aspoň z toho vznikají photoshooty a Kristen se objevuje na nějakých akcích!
    Jinak mini update ohledně brigády. Nakonec tam nepůjdu. Musela bych chodit skoro až na druhý konec města, tak jsem to odřekla. Navíc jsem si říkala, že bude lepší si tu brigádu najít až se budu chystat k odchodu ze školy, abych to neměla všechno tak nepraktické a nestresovala se ;)
    Oscaři! Na ty jsem koukala už hned včera a byla jsem nadšená! Jimmy byl jako moderátor skvělý, rozhodně mě nezklamal! Líbilo se mi, jak tam pouštěli ty padáčky se sladkostmi (lidi to hned začali přirovnávat k Hunger Games) a pak ta část s turisty! Co se týče výherců, tak to dopadlo shruba tak, jak jsem očekávala. Rozhodně jsem ráda za výhru Emmy a Violy ♥ Ale to s tím nejlepším filmem. No jako nikdy bych nečekala, že by se něco takového stalo. Já jsem teda Moonlight neviděla a asi se na něho ani nepodívám. Nejspíš je to super film, co se zabývá životem afroameričanů, ale já si protentokrát tohle téma odpustím. Štve mě, že nevyhrál La La Land. James Corden to ve své talkshow řekl skvěle - už by po dlouhé době mohl nejlepší film vyhrát film, na který se jde podívat milionkrát do roka, jako je to třeba v případě Titanicu. La La Land takový typ filmu rozhodně je! Moonlight je podle mě ten typ, který si pustíš jednou v životě a stačilo! Tak to mě trošku zamrzelo. A Jimmy a Matt teda byli opět úžasní ♥ Mně se moc líbilo, jak šel Matt s Benem na pódium a Matta vždycky během jeho řeči přerušil orchestr To asi nečekal Já tu jejich mini válku prostě miluju ♥ Jinak na to video mám v plánu mrknout! ;)

    OdpovědětVymazat