neděle 5. února 2017

Outfit duel no. 17

Dneska mám pro vás naprosto úúúúúžasný článek, na kterém dělám už nějakou dobu, ale ještě před tím, než vám zveřejním všechna ta perfektní videa ze SNL, mám pro vás konečně i druhou měsíční anketu. Tentokrát jsem to nějak odflákla, protože už je 5. února a já jí přidávám až teď. No nevadí. Tentokrát jsem se rozhodla pro dva outfity z filmového festivalu v Sundance. První pochází z loňského ročníku, konkrétně potom ze studia Variety z propagace Certain Women a druhý pak z letošního roku, konkrétně je fotka ze Studia IMDB. Já osobně mám hrozně ráda oba dva outfity, tak jsem zvědavá, který to vyhraje u vás. Rozhodla jsem se tentokrát nedávat do duelu fotky z premiér, ale právě z propagace v těch různých studií, protože mi tak nějak přišlo, že u těch premiér je výherce jasný, protože Sundance 2014 už v duelu bylo a v loňském roce se mi ten outfit moc nelíbil a bylo poměrně jasné, že ho porazí ten letošní. Teď to doufám tak jasné není :D Pokud si chcete outfity prohlédnout na více fotkách, stačí kliknout na každý z obrázků a dostanete se do příslušné kategorie. Tak který se vám líbí víc?
* * * * * * *
So... I have for you amaaaazing news today, but before I write about SNL and publish all those amazing videos, I have for you finally the second month poll, outfit duel. This time I have chosen two outfits from Sundance Film Festival, but not outfits from premieres or events, but from the press junkets. First outfit is from 2016 and the second one is from this years festival. If you click on each picture, you can check the outfit in detail. First photo was taken in the Variety studio, it is actually a 2016 Certain Women portrait, but I really loved the outfit, so I chosed this photo and the second one comes from the IMDB Studio this year. I basically like both of these outfits very much and I am not sure, which one I like more, but it's your choice, so let me know.



Předchozí outfity jsem měla ráda asi přibližně nastejno. Možná se mi o ždibec víc líbil ten druhý outfit, ale spíš asi nastejno, nějak nedokážu přesně určit :D Každopádně rozhodně nejsem naštvaná nebo zklamaná, že jste zvolili 1. outfit z premiéry American Honey v Cannes, protože ten outfit je skvělý. Šlo o rozdíl pouhého 1 hlasu, protože ten 5. jsem dala já, abych rozkryla výsledky a mohla je printnout :D
* * * * * * *
I actually loved the previous two equaly, so I am not sad or disappointed that the first one won. You chose the first one to be better in your eyes, but it was actually just a one vote difference, because the fifth is mine, I needed to uncover the poll results. So the winner is Kristen's outfit from American Honey premiere at Cannes Film Festival 2016.


8 komentářů:

  1. Změny musí být no, tak snad to tentokrát už vyjde Za mě první outfit, i když ten letošní se mi taky hodně líbí ♥

    OdpovědětVymazat
  2. 5. února a já ještě nezveřejnila ani jednu z anket Takže jsi lepší, u mě to bude nejdřív na konci týdne, jestli se zadaří Každopádně tady ten výběr outfitů je perfektní, mě se oba moc líbí, no prostě já miluju její styl, je mi blízky takže...soulmates ALe víc mě zaujal ten první, asi kvůli těm džínům, takže dávám hlas jemu.

    OdpovědětVymazat
  3. Na článek z SNL už se teda hodně těším! Já jsem dneska koukala na celou epizodu a Kristen byla vážně skvělá! Je škoda, že se tam objevila až teď - doufám, že si to minimálně ještě jednou zopákne, ale víc k tomu napíšu v tom hlavním článku ;) Teď už k anketě. Oba outfity jsou takové správně Kristenovské, ale já nakonec hlasovala pro ten první, líbí se mi o něco víc ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tady jsem měla vážně hned jasno, strašně moc se mi líbí první outfit, je skvělý, jednoduchý ale mě okouzlil, tak rozhodně hlasuju pro něho. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak mě se narozdíl od ostatních více líbí outfit č. 2, je pravda, že jsem dlouho váhala, ale pak to prostě u mě vyhrál. Na videa se budu snažit kouknout jen, co budu mít po zkouškách

    OdpovědětVymazat
  6. Sakra, já si nemůžu pomoct, ale ona má tak úžasnej styl! Nejradši bych ji vykradla celý šatník Po dlouhém rozhodování nakonec hlasuji pro druhý outfit :)

    OdpovědětVymazat
  7. tak ti poviem, že som na fotografie čumela poriadne dlho a ešte taraz ako to píšem poriadne neviem pre ktorú hlasovať lebo sa mi jej outfity dosť páčia a je to poriadne ťažké oooooo ... mno nakoniec po zvážení som sa rozhodla pre jednotku a basta       

    OdpovědětVymazat
  8. Hlasuju pro 2. Moc se mi líbí ta halenka s bundou.

    OdpovědětVymazat