sobota 25. února 2017

Gallery update 63.1: 'Our City of Angels' Magazine + some short news


Ahoj všichni, jak se máte? Já mám za sebou první týden školy a musím říct, že byl opravdu náročný. Měli jsme ještě hned první týden i blokovou výuku, takže hodiny navíc a jsem z toho všeho dost utahaná. Byl to krutý začátek. Rozvrh mám letos celkem i na pohodu. Teda v porovnání s mým obvyklým rozvrhem. Akorát úterý jednou za dva týdny mám od rána až do sedmi, ale zase s pauzami, tak to není tak hrozné. Ale mám teda školu zase každý den, jako obvykle, ale na to už jsem si nějak zvykla. Nejhorší je asi pondělí, kdy mám jenom jeden předmět uprostřed dne, takže v podstatě strávím víc času cestou do školy, než kolik ho tam pak strávím na té hodině :D No co se dá dělat. A co vy? Jak se daří? Teď už ale ke Kristen. Zatím nemám žádné novinky ohledně toho zmiňovaného projektu, ale vypadá to snad docela nadějně, jen budeme muset počkat. Našla jsem ale nějaké nové informace o jiném možném projektu. Podle té informace je Kristen stále v jednání o roli ve filmu o JT Leroyovi. Nevím, jestli si pamatujete, ale psala jsem o tomhle projektu článek před několika měsíci, na dlouhou dobu to ale usnulo. Je to biografický film o JT Leroyovi, ve kterém by měla hrát Helena Bonham Carter a James Franco. Nebylo ale jisté, jestli se film vůbec uskuteční, ale teď se objevila zpráva, že by se mělo začít natáčet letos v létě. O to, jestli bude ve filmu Kristen nebo ne, se ale stále ještě jedná. Tak uvidíme. Kdyby to obojí vyšlo, měla by Kris opět velmi nabitý rok, vzhledem k tomu, že Underwater by se natáčel přes 2 měsíce a v létě by měla natáčet tohle. To by bylo super. Co nějaké bližší a jasné informace, tak 6. března proběhne promítání Personal Shopper v Los Angeles. 9. března potom bude propagovat film v TODAY Show, na což se moc těším. V dubnu má potom konečně vyjít nová kampeň Chanelu, tentokrát se jedná o novou řadu kabelek.

Kromě toho všeho se také Kristen podílela na březnovém čísle magazínu 'Our City of Angels', což je magazín, který vychází pouze jednou ročně a pokud jsem to správně pochopila, tak peníze, které vyberou za koupit tohoto časopisu, jdou všechny vždy na nějakou dobrou věc. Tenhle rok budou finance věnovány organizaci Planned Parenthood. Kristen ji veřejně podpořila na pochodu žen, který proběhl 21. ledna v Salt Lake City, kde se konal Sundance filmový festival. Je to organizace, která se věnuje převážně pomoci ženám, např. aby získaly dostatečnou zdravotní péči. Také informují mladé lidi, jak se mají chránit, podporují ženy, které třeba nemají moc financí, aby si mohly dovolit antikoncepci, pomáhají lidem, kteří chtějí využít služeb umělého oplodnění, a tak dále a tak dále. No tahle organizace leží v žaludku novému americkému prezidentovi Trumpovi, který je hodně proti potratům a obecně hodně proti různým věcem a chce tuto organizaci zakázat, nebo to se alespoň proslýchá. Podle mě je skutečně skvělé, že se Kristen do tohohle projektu zapojila, nepřestává mi dávat stále další a další důvody, proč ji obdivovat a milovat. No v tomto čísle se objevila spolu se svou aktuální přítelkyní Stellou Maxwell. Obzvlášť ta první fotka je něco, co bych nečekala, vzhledem k tomu, jak moc si Kristen brání své soukromí. Sama ale řekla v několika rozhovorech, že nechce, aby si lidé mysleli, že se stydí za to, kým je, jen proto, že o tom nemluví nebo veřejně neprojevuje své city. Těch fotek bude víc než jen tyhle dvě. Vím to, protože se objevily scany ve velmi špatné kvalitě, tak je sem úplně nechci dávat. Měly by se objevit už brzy. Zatím tedy jen tyhle dvě :)
* * * * * * *
I don't have any further information about the 'Underwater' project, but as soon as I know something, I will tell you. I found another information about a possible project, that I actually talked about few months ago, but didn't have anything more than the rumor. I wrote an article about the possibility, that Kristen would play in a movie about JT Leroy with James Franco and Helena Bonham Carter. We also know, that Kristen has actually met James Franco in the past, because a photo of them appeared in a movie called 'Why Him?'. According to my sources, she is still in negotiations to play the part in this movie and I found out that the production of this film should start this summer. So we will see, I will keep you informed about it. Kristen would have a really busy year, if it would work out. She will also appear on TODAY Show on March 9, which I am very happy about and she will show up at a special screening of Personal Shopper and Q&A in Los Angeles next Sunday on March 6.

And she also wil be part of March's issue of 'Our City of Angels' Magazine. Which is a magazine that I didn't know before, but what I found out about it is, that it is something that goes out just once a year. The money raised from the sale of this magazine, goes to support organization Planned Parenthood, which was publicly supported by hundreds of people including Kristen during the Women's March in January. This organization is threatened to be banned by president Trump, because one of the things they do is helping women when they decide to have an abortion, to get a quality health care, they also promote ways how to protect yourself, especially to educate young people, they are helping with assisted reproduction and many many more. They help women in various issues, they claim that every woman has a right to own her own body, which I totally agree with. And it's something that Kristen believes in too and by joining this 'Our City of Angels' projects, she's supporting this organization and she never stops giving me another reasons to admire her and love her. Despite the fact the issue comes out in March, I already have for you some outtakes. Very very low quality scans showed up, so I know there is more to come, but I dobn't want to publish those before they are in a better quality, 'cause they are really really bad, just made by some mobile phone or something, or at least look like it. These two photos showed up in moreless hight quality. Kristen is in both of these pictures with her current girlfriend, model Stella Maxwell. Especially the first picture is something I would never expect from Kristen, since she always kept her private life secret, but she obviously moved to the next level, she is definitely more open about being part of the LGBT community, which she explained in one interview early last year, that she doesn't want anyone to think that she is ashamed just because she's not open about it. Well. Check out the photos, there are more to come soon, I hope, but for now just these two.

imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. Jo to jsem taky neměla ráda, když jsem měla třeba jednu hodinu a víc času mi zabrala cesta do školy než ta samotná hodina To dojíždění je docela na prd, ale na druhou stranu mám ráda to svoje domácí pohodlí a neměnila bych O tom filmovém projektu si něco matně pamatuju. Byla bych ráda, kdyby se tohohle projektu Kristen zúčastnila. Ráda bych jí viděla ve filmu s Helenou ♥ Teď už ale k tomu časopisu. Musím říct, že se mi líbí ten nápad, že se časopis prodává jednou do roka a výtěžek poputuje na dobrou věc. Trumpa zrovna v tomhle nechápu. Jako prezident by měl chtít, aby ženy v jeho zemi měly dostatečnou pěči a byly zdravé! Tak jsem ráda, že Kristen je jednou z těch, kdo Planned Parenthood podporují! Těším se na další dvě fotky, ty první dvě jsou dost zajímavé. Taky mě hrozně překvapilo, když jsem viděla tu první fotku. Vím, že je teď Kristen otevřejnější, co se týče jejího soukromí, ale stejně bych něco takového nečekala I ta druhá fotka je moc povedená :)
    Co se týče té brigády, tak jsem si říkala, že bych si napsala plusy a mínusy, ale nejspíš to půjdu aspoň zkusit. Ačkoliv se toho teda docela bojím - měla jsi to taky tak, když jsi šla na svoji první brigádu? Abych měla takovou menší motivaci, tak mě tenhle týden napadlo, že bych díky těm vydělaným penězům mohla jet třeba na pár dní do Říma. To je můj sen už několik let a já bych to město chtěla fakt hodně vidět! Tak uvidím, jak to nakonec dopadne. Zkusím té paní vedoucí v pondělí zavolat. Na blogu určitě napíšu, jak se to všechno bude dál vyvíjet :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc bych jí přála, aby obě věci dopadly, protože pak by se objevilo hafo novinek, o Kristen by se psalo, fotky atd.

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za spřátelení. Zapíšu si tě hned jak se mi rozjede Blog.cz. Od včera mi to blbne. Nemůžu přidat, upravit nic. Furt mi to píše Chyba serveru. Už jsem i psala na email, tak uvidím.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji moc, to mi fakt pomohlo. Taková věc mě nenapadla.

    OdpovědětVymazat
  5. Já už naštěstí nemám tolik předmětů ve škole, jen je ted pro mě nejnáročnější latina, s které budu muset udělat státní zkoušku, ale nějak se pořád nemohu namotivovat k učení. Jinak ta první fotka mě u Kristen překvapila, stejně jak píšeš, že Kristen si chrání své soukromí, ale chápu, co tím chtěla říct a opravdu se nemá zač stydět

    OdpovědětVymazat