úterý 7. února 2017

Gallery update 62.8: Photos from 'Saturday Night Live'


Už je to oficiální. JSEM MAGOR. Dneska jsem udělala nový layout na tenhle blog. Proč jsem udělala nový layout, když ten aktuální je tu teprve od 21. ledna? No, protože jsem magor, to je jednoduché. Ani vlastně nevím. Jsem nemocná, teda tak nějak... napůl. Je mi mizerně, ale zároveň ne tak hrozně, abych nic nemohla, takže nemůžu nikam ven, ale zároveň neumírám, takže se prostě... nudím. A proto jsem koukala na videa na youtube a když mě nebavilo už ani to, tak jsem otevřela photoshop a začala jsem si hrát. Každopádně ten layout se tu neobjeví dřív, než tu ten aktuální bude alespoň měsíc. Většinou to nevydržím a nastavím ho hned, ale tentokrát se prostě musím hecnout a i hecnu, protože jsem ho nevytvořila proto, že bych chtěla měnit design, ale proto, že jsem se zkrátka nudila. Vytvořila jsem něco, co není zrovna typické pro moje layouty a taky jsem se teda inspirovala stylem layoutů, které teď docela letí, jako třeba na stránce fan-of-celebrities.blog.cz... tak vlastně i váhám, jestli ho vůbec mám použít, ale trvalo mi asi 3 hodiny, než se mi povedl nastavit na zkušební blog, takže už ho sem prostě dám :D Málem jsem se u toho vztekla :D Je tu další důvod, proč jsem se na ten layout hned vrhla a tím důvodem jsou fotky, které pro vás mám dnes.

Jestli jste si mysleli, že novinky ze Saturday Night Live skončily tím dlouhým článkem s jednotlivýma videama, tak to tak opravdu ale opravdu není. Mám pro vás hned tři sety fotek, které se týkají této show, která byla odvysílána v sobotu, 4. února a na kterou se můžete podívat v předchozím článku. První set fotek je oficiální promo photoshoot pro SNL, na kterém spolupracovali se Chanelem a který jsem si hned na první pohled zamilovala. Hned, jak jsem uviděla tu první fotku, věděla jsem, že bude na příštím designu a taky jo. Ten photoshoot je prostě parádní. Hrozně se mi líbí, jak je barevný, trochu šílený, ale úžasný. Kristen to tu neskutečně sluší. Líbí se mi ta fotka s růžovými vlasy a papouškem, takový Warhol styl. No moje nejoblíbenější je ta první a potom ta, co jsem ji použila v náhledu. Fotek je 7 a všechny jsou skvělé, úžasně tu vyniknou Kristeniny oči. Kromě photoshootu mám pro vás také 21 oficiálních stillsek ze show, můžete tam vidět jak fotky z monologu, tak fotky z jednotlivých skečí, které jsou také perfektní. Jako poslední mám pro vás fotky z natáčení a ze zkoušení SNL. Jsou tam různé fotky s lidmi, se kterými Kris sobotní díl dělala, třeba selfie s Leslie Jones, můžete tam vidět Adira Abergela, Alessiu Cara nebo Beau Nelson. Mně se nejvíc líbí asi ta úplně první fotka s tou lahví. A potom ta 9. v galerii :) Užijte si fotky!
* * * * * * *
It's official. I am crazy. I made a new design today. Why did I do that when this current one is here just few weeks? Thats it. I don't know. I am ill right now and I basically do nothing all day every day since Sunday and it's not getting much better, quite the opposite actually, so after watching various TV shows and spending time doing nothing, I've decided to open photoshop and I started to play. And I made a new design. Which is not going to be published until this one is here at least a month, but... It's done. I don't know if I should publish it at all, it's kind of different from what I usually do... and it is also kind of inspired by the layout at fan-of-celebrities.blog.cz with Emily Blunt... but it took me three hours to make it and figure out how to make it work on blog.cz, so I have to. There is another reason, why I did make it. It's the new photoshoot I have for you now. Did you think that the news end with videos from Saturday Night Live? Well, they're not.

I have for you now three sets of photos. The first set is an official promotional photoshoot for SNL that I totally love. I fell in love with it and the very moment I've seen the first picture, I knew I will make a new design from it. So I did. But you'll not see it for next two weeks minimum. I will make it this time, I don't want to change the current one, I was just bored. But I usually change it the moment I have a new one, but not this time. What I love about this new photoshoot the most is pretty much everything, but mostly the colors. I love it. The clothing is by Chanel for this occasion and I love the make-up, I love the hair, I love completely everything about this photoshoot. It's kind of crazy, but amazing. I love the one with pink hair and the parrot, it's kind of a Warhol style. But that is not all I have for you today. I also have for you 21 official stills from Saturday's episode of Saturday Night Live. You can see there stills from all sketches and the monologue. You can watch almost full show in the previous article. And the last set are photos from the behind the scenes of Saturday Night Live and the rehearsal.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

6 komentářů:

  1. Tak na nový layout jsem už docela dost zvědavá Ale je mi líto, že jsi doma nemocná a nudíš se (vítej v klubu! ). Z promo fotek pro SNL se mi taky nejvíc líbí ta s papouškem ♥ Ta je naprosto božská! Mně se líbí vlastně skoro všechny ty fotky, ale neuchvátily mě ty první dvě no. Skvělé jsou i BTS fotky - hlavně ta první ♥ Kristen je tady hrozně roztomilá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na nový layout se těším, protože ty fotky z photoshootu jsou naprosto skvělé, nemůžu se rozhodnout, která je lepší a fotkách ze SNL žasnu, jak Kristen dokáže chodit/i vydržet na takových podpadcích, má můj obdiv

    OdpovědětVymazat
  3. Ach jo, musím s tebou soucítit, taky jsem nemocná, ale není mi nějak úplně hrozně, i když je, ale nebaví mě být zavřená doma, to je za trest! Nicméně na nový layout jsem dost zvědavá, určitě bude zase skvělý. :) Ty promo fotografie jsou úplně baječné, takové šílené ale moc se mi líbí. ♥ Líbí se mi, jak jsou barevné.

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, tak na nový layout se velice těším a už se nemůžu dočkat, až bude nastavený, ikdyž ten aktuální miluji, ale jsem nedočkavá, protože bude stylově jiný :) A jinak, jsem nadšená z photoshootu pro SNL, vždy se mi líbí, jak jsou barevné, hravé a potom stills, si mohu pořádně prohlédnout jak skvěle Kristen vypadala :)

    OdpovědětVymazat
  5. Těším se na nový layout, já jsem zvědavá jak dlouho mi vydrží ten můj Ten photoshoot pro SNL je úžasný, konečně nějaké barvy

    OdpovědětVymazat
  6. mno tak to je niekedy aj u mňa, vyskiznú sa nejaké nové fotografie ktoré sa mi hrozne páčia pri Tomovi a už myslím na to ako by som to využila na lay ale nikdy sa nedokopem aby som so spravila lebo nie je čas     , len o tom sním, a ani sa ti nečudujem, že si to hneď využila lebo fotografie sú naozaj skvelé a teké svieže a hravé :), ja som si hneď zamilovala tu prvú fotku, tá je pre mňa jednožnačne top ale páčia sa mi veľmi aj tie ostatné

    OdpovědětVymazat