pátek 3. února 2017

Kristen on 'Saturday Night Live' Preview no. 2

S Kristen bude v SNL také Leslie Jones. Ta se stala pevnou součástí SNL už před nějakou dobou a už vystupovala ve víc,e než 50 epizodách, ale já jak to nesleduju úplně pravidelně, tak nevím, jestli je tam pokaždé, nebo ne. Každopádně vím, že Leslie docela dost lidí moc nemusí a říkají o ní, že je uječená, hrozně hlasitá a šílená. Což nejspíš všechno je, ale to mi nebrání v tom, abych jí měla ráda :D Vážně jsem si ji v poslední době oblíbila, přijde mi taková hodně ulítlá a to se mi na ní právě líbí. Proč o tom mluvím? Protože mám pro vás další ukázku na dnešní epizodu Saturday Night Live, kterou uvádí naše drahá Kristen a v té ukázce je spolu s ní hudební host Alessia Cara a právě i Leslie. Mně osobně ta ukázka musím říct pobavila, hlavně ten závěr, jak si ze sebe Kris dělá sama prostě legraci. "Já jsem nadšená, takhle vypadám, když jsem nadšená." :D Což je přesně to, co jí hateři vždycky vyčítají a já je za to pak nesnáším :D Líbí se mi, že se do toho tímhle tak trochu strefují. A Leslie na to: "No tak na tom budem muset zamakat." :D No určitě na ukázku koukněte. V USA bude k mání dnes, u nás až zítra, ale každopádně už se to blíží a já se moc těším :) Viděla jsem už i nějaké fotky a vypadá to zkrátka parádně :)
* * * * * * *
Leslie Jones is going to be on SNL with Kristen. She's now part of the show for some time, already for more than 50 episodes. I know that many people don't like her and call her loud and crazy, and yes, she's kind of both, but I love her. I cannot help it, I just love her. Well... not in everything she's in, not everything I find funny, but in general, I like her. I usually get so mad in the youtube comments section, I really need to stop reading that shit. Whatever. I have for you another short preview from Saturday Night Live that will air on February 4, so today actually, but for us tomorrow, because of the time shift and Leslie is in it with Kristen and Alessia Cara. I love the video, I love how Kristen makes fun of herself. People will say she's awkward, but I know her so well, so I see through and I had to laugh very much when I first saw it. Especially the end: "This is me excited" "We gotta work on that" :D That was great. I really cannot wait to see the whole episode, because I've seen some photos already and it looks goooood. And I love Kristen's t-shirt, like... Ramones? Cool!

4 komentáře:

  1. Já se přiznávám, že tolik SNL nesleduji, jenom, když tam jsou celebrity, které mám ráda, takže ani Leslie tolik neznám, ale nevadí mi, já mám šílené lidi docela ráda, také se mi líbí ten konec, ještě k tomu, že to musíme napravit, už moc se těším na celou epizodu :) A teď jdu pustit The Tonight Show :)

    OdpovědětVymazat
  2. Leslie je pevnou součástí obsazení SNL, ale myslím, že sem tam je epizoda, kde není třeba vůbec... Což se stává málokdy, protože většina lidí jí zbožňuje. Já jí teda úplně miluju ♥ Je teda fakt, jak jsi sama napsala, že ona je teda hodně hlasitá, ale tohle já na ní miluju Navíc výdycky řekne něco trefného - třeba jak v tomhle klipu o Kristenině nadšení (mimochodem tohle promo se opět povedlo! ). Jo jestli máš Leslie teda taky v oblibě, tak doporučuju tady ↓ kouknout na pár klipů, kde je Leslie ve Weekend Update - já z ní vždycky umírám ♥ https://www.youtube.com/user/SaturdayNightLive/search?query=leslie+jones

    OdpovědětVymazat
  3. Já teda také SNL nesleduji, jen se někdy omylem ke mně nějaké video dostane, takže ji nemůžu soudit, protože bych musela vidět mnohem více epizod. Nicméně Kristen je tam opět taková milá

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, menší změna plánu.Nakonec nebude blog o Mile, ale o Kristen Stewart Pokud máš pořád zájem, moc ráda bych opět spřátelila :)

    OdpovědětVymazat