sobota 9. května 2015

Paris to Seoul, the story of the Chanel Cruise 2015/16 collection

Potřebovala jsem pár dní vypnout. Víte... dost se toho stalo a potřebovala jsem se přes to nějak trochu přenést, i když to nebylo tak vážné jako tehdy před dvěma lety. Už je mi fajn, jsem v pohodě, vážně. Blog mi pomáhá v mnoha směrech. Sice tu asi nebudu nijak zvlášť moc, ale alespoň trochu přeci jen. Terapie. No... každopádně mám pro vás dneska jeden článek. Jde o oficiální video z módní přehlídky Chanelu, kdy můžeme nahlédnout i do zákulisí přehlídky. A samozřejmě se tam objeví i Kris, která kromě toho, že je vidět v pár scénách, tam má i krátký rozhovor, ve kterém Kris mluví o té nové kolekci. Říká pak přibližně toto: "Jde to s časem. Je to super-nadčasové. Je to zábavné. Je to odvážné. A zároveň je to i klasické. A tyhle věci obvykle nejdou k sobě. To je ten důvod, proč to (Karl) vždycky rozseká. Zbožňuj to. Opravdu se mi to líbilo."
* * * * * * *
I needed few day off. You know... too many things happened, I just needed to... get over it. And also think a little bit about what I wan't to do now, what is good for me right now. I am not sure yet about how I actually feel, but I am ready to come back to blog, at least a little bit. I will probably not write an article every day, but I am not able to not be here at all, even when I am not really in mood. Blog helps me in many ways. I have for you now official Chanel video from the fashion show in Seoul which was on May 4, 2015. Kristen is there in some scenes and there is also a short interview with Kris, she's talking about the new collection.

5 komentářů:

  1. Chápu tě, doufám, že už je to lepší a ty jsi vypla a možná i odpočinula :) Jinak se mi moc líbí střih videa, ale ta hudba se mi fakt nelíbí

    OdpovědětVymazat
  2. tak to je skvelé, že si si oddýchla a už ti je fájn video sa mi veľmi páčilo a tie kúsky čo tam mali tak tie sa mi veľmi páčili a pravdaže aj Kris sa mi veľmi páčila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Blog mi taky dost pomáhá, co se terapie a relaxace týká :)
    Jinak to video je opravdu skvělé : ) Kristen vypadá nádherně ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem ráda, že už ti je lépe.
    Jak jsem psala v minulém článku, Kristen vypadala úchvatně. Jsem ráda, že si taky jednou odpočinula. A ve videu jsem zahlédla Tildu Swinton, ta taky patří k mým oblíbeným

    OdpovědětVymazat
  5. ona má opravdu jedinečný styl, moc jí to tam sluší

    OdpovědětVymazat