pátek 15. května 2015

Nima Nourizadeh & Max Landis tweet about American Ultra

Ahoj lidi. Dnešek stojí docela za hovno. Proč? Protože jsem zrovna teď měla být na koncertě Our Last Night a všechno mělo být fajn. Jenomže... jejich řidič je nejspíš dost kretén a něco provedl, takže se buď ožral nebo sjel, takže nemohli přijet. Tudíž se koncert přesouvá. Na zítra. Hm... bomba! Zítra samozřejmě nemůžu. Jdu na pochod Praha-Prčice. Vloni jsme došli asi v půl šestý, takže pokud bysme došli stejně, tak OLN stihnu. Předskokany ne, ale OLN jo... ale stojí to za hovno. Hlavně po 30 kilácích se mi fakt bude chtít... ach jo:/ no uvidíme, jak to dopadne, ale jsem z toho vážně smutná, nehorázně jsem se těšila a teď tohle. No... Teď mám pro vás nějaké krátké info o American Ultra. Včera byly zveřejněny první oficiální plakáty a jedna nová stillska... a režisér filmu Nima Nourizadeh k tomu napsal i krátkou zprávu na svůj twitter, ve kterém nám oznamuje, že první trailer k filmu by měl být zveřejněn už příští týden! Což je naprosto skvělé! Další dvě zprávy z twitteru jsou od Maxe Landise, který není zrovna nadšen z oficiálních plakátů, jak si můžete povšimnout v jeho tweetech. Což mě docela mrzí no, ale i tak se mi ty plakáty prostě líbí :D
* * * * * * * * *
Hi guys. Today is pretty bad day. I should be at Our Last Night's concert right now. It was postponed to tomorrow.. so I am not gonna make it. Well, maybe I will, but it will be really hard and I am really angry and sad about it. It looks like their driver is jerk, 'cause Trevor said he's not sick, just a bitch, so... anyway. I hope I will make it. If not, I will at least have my money back. Let's see what happens. Anyway, I have for you some new info about American Ultra. The most important was published by Nima Nourizadeh, the director of this film. He wrote on his official twitter account, that the first trailer will be released next week! Which is freaking amazing news!!! Another two messages from twitter I have for you, are from the screenwriter, Max Landis. He seems... not excited about those posters, which actually makes me... sad a bit, 'cause Max is amazing person and I am not happy about him not being happy. Let's look what he wrote:


"No... plakáty k American Ultra jsou... divné."

"Pokud zkombinujete tenhle fanouškovský plakát s opravdovým plakátem, dostali byste plakát, který skutečne reprezentuje ten film."


3 komentáře:

  1. Plakáty se mi taky líbí a už se moc těším na trailer!! A doufám, že to zítra všechno stihneš!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty plakáty jsou úžasné! Líbí se mi hlavně ten první, je vážně zajímavě udělaný :)

    OdpovědětVymazat
  3. Doufám, že to s tím koncertem vyšlo dobře!
    Na trailer se těším, aspoň uvidím, jaká komedie to bude. Jak jsem říkala, nikdy jsem na ně moc nekoukala

    OdpovědětVymazat