pondělí 11. května 2015

Gallery update 42.6: New personal photos

Jsem trochu s nervama v kýblu, ale potřebovala jsem napsat nějaký článek a myslet chvíli na něco jiného. Takže mám pro vás dvě nové osobní fotky, které vás donutí Kristen milovat ještě víc, než už ji milujete. A to především ta první. Obě byly vyfoceny stejným člověkem, a to kadeřnicí Louise Moon. Od Ajjinky mám, že se specializuje na prodlužování vlasů, takže je možné, že na to se chystá i u Kristen. Upřímně si nejsem úplně jistá, jak moc nesleduju ty paparazzi fotky, jak dlouhé vlasy Kristen vlastně měla před tím, než se objevily tyhle fotky. A protože i na té Chanel akci je měla učesané do ultra mega hustého účesu, ze kterého se ale délka blbě odhaduje, tak vám nedokážu úplně říct, jestli tohle už je po prodloužení nebo před prodloužením a ani, jestli vůbec k nějakému prodlužování dojde :D Musím ale říct, že když jsem tu první fotku viděla před pár dny poprvé, překvapilo mě, jak dlouhé už Kris vlasy má, ale jsem z toho taková trochu zmatená. Ale nevadí. Ta první fotka je speciální tím, co má představovat a tím, co Kris drží v ruce a s čím se nechala vyfotit. Protože nejen, že dala peníze na dobrou věc, když si ty kalhoty pořídila, ale zároveň dává velikou publicitu projektu, který je skutečně úžasný a měl by být propagován. Všichni jistě víte, že Kristen miluje zvířata a tak si nenechala ujít příležitost, jak trochu pomoct krásné myšlence. Louise k této fotce napsala následující: "Kristen Stewart miluje své #myelepants! (slovní hříčka, kterou nedokážu vtipně přeložit :D prostě sloní kalhoty) Autentické Thaiské harem kalhoty. Říkala jsem jí o dceři mojí kamarádky, o Maye, která šla jako dobrovolnice do Thaiského sloního centra (Thai Elephant Conservation Center) v Lampang, Thaivan. Je to nemocnice, která se stará o slony, kteří jsou nemocní nebo opuštění. Mays byla touto zkušeností skutečně silně poznamenána, takže se rozhodla začít s vlastními webovkami #myelepants, kde prodává tyhle kalhoty za 20 dollarů a 100% peněz jde tomuto centru!!! Jak jsem řekla, Kristen MILUJE zvířata, a myslí si, že tohle je skutečně naprosto úžasné!!" Kdybyste chtěli vědět víc, tak můžete, a to na těchto stránkách. Bohužel ale mají shipment jenom do Kanady a po USA, takže máme smůlu. Chtěla jsem si koupit ty červené :/ Anyway. K té druhé fotce. Ta by měla pocházet z placu natáčení filmu Billy Lynn's Long Halftime Walk, ve kterém Kristen hraje sestru hlavního hrdiny, Kathryn. Respektive z příprav na plac. Kris mi na téhle fotce hrozně moc připomíná Kris z dob, kdy jí bylo tak 12, 13, jak má ty rovné, vyžehlené vlasy a k tomu ještě, jak je to foceno takhle z úhlu:D Každopádně je tam hrozně roztomilá s tím pejskem :) Ten se mimochodem jenuje Dexter, což je naprosto super jméno pro psa, hlavně, když vám to evokuje ten seriál Dexter :D Louise k tomu připsala i krátký popisek: "Zdá se, že má Dexter novou holku!"
* * * * * * * *
I am kinda in a mess, but I needed to write something and just think about something else. So, I have for you two new amazing personal photos, which will make you love Kristen even more. Especially the first one. Both were taken by hairstylist Louise Moon, who is specialized in making hair longer. But I am not really sure about how long Kristen's hair were before I've seen these photos, so I can't say if she did that or not :D What I can say is, that I love her so much. The first picture is special because of what Kristen's holding. She holds a T-shirt, or whatever it is. Oh, pants! Okay :D Louise wrote this on her instagram about it: "#kristenstewart loves her #myelepants! Authentic Thai harem pants. I told her about the daughter ,Maya, of my friend who went to volunteer at the Thai Elephant Conservation Center in Lampang, Thailand. It is a hospital that cares for elephants who are sick or abandoned. Mays was so taken by the experience that she started her own website #myelepants selling the pants for $20 and 100%goes to the center!!! Like I said, Kristen Loves animals, and thought that was so totally awesome!! So not just that Kristen supports this charity for elephants by buying these pants, she's also doing a grat publicity to this amazing project! The second picture is supposed to be from the preparation to the set of the Billy Lynn's Long Halftime Walk, where she plays a character of Kathryn. She reminds me of Kristen from the old times with this straight hair :D I mean time when she was like 13, 14. But she looks so cute. Louise wrote this on her instagram: "Looks like Dexter has a new girlfriend!"

imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. Já ji Ajjinko miluji víc a víc s každým článkem, který tu u tebe čtu!:) Ale tohle mi vážně rozehřálo srdíčko:) Hned jsem se na tu stránku koukla a je to opravdu úžasný projekt, klobouk dolů před slečnou, co dokázala a taky ty kalhoty stojí vážně za to, vidím tam jen ty červené sice, ale taky bych je hned brala, navíc ta cena je vážně hodně dobrá a ještě k tomu navíc spáchám i dobrý skutek...tak nic no:)
    Taky mě ty její vlasy překvapily, já furt měla za to, že má hodně krátké mikádo, tohle ani náhodou Buď jsem to zaspala, nebo ji vlasy opravdu rychle rostou a nebo je vážně prodloužila...hmmm kdo ví ale vím,  že ta druhá fotka je strašně zlatá a přesně jak píšeš, netipla bych ani náhodou, že je nová, omládla tam o hodně!! A pes Dexter se mi velmi líbí, to je hodně povedený a originální výběr jména pro mě jakožto fanynku seriálového Dextera!

    OdpovědětVymazat
  2. Vážně jsem tě oslovila Ajjinko?! Tak to je trapas! Čtu tu o Ajjince, tak jste se mi holky pěkně pomíchaly v té mé hlavě, která si momentálně snaží zapamatovat velikány pedagogiky! Ježinku Angie. omlouvám se strašně moc, co já jsem schopna spáchat!!

    OdpovědětVymazat
  3. tak mne to príde ako keby tie vlasy mala predĺžené hoc len trochu ale príde mi to ale vyzerá na nej skvelo a je super, že to podporuje
    a ako si podotkla na tej druhej fotke vyzerá naozaj ale naozaj mlado

    OdpovědětVymazat
  4. jsem ráda, že má ty vlasy zase delší :ú tak první fotka je perfektní a na té druhé vypadá strašně mladě, uplne jsem si myslela že je to nějaká stará fotka

    OdpovědětVymazat
  5. Krátké vlasy se mi na Kristen hrozně líbily, ale i v těch dlouhých bude vypadat krásně. Je úžasné, když někdo tak slavný jako ona podporuje dobrou věc, protože i díky té slavě se zvýší povědomí o daném problému.
    A pes Dexter se mi moc líbí a souhlasím, že výběr jména je skvělý

    OdpovědětVymazat