sobota 23. května 2015

Gallery update 42.9: Some personal photos

Ahoj všichni. No. Měla bych se učit a ne psát tenhle článek, ale nějak se mi učit vůbec nechce... takže radši napíšu tenhle článek :D Vrátím se k učení, až ho dopíšu, ale zrovna teď? Potřebuju pauzu. Pauzu od ničeho, pořádně jsem se ani neučila, ale tak aspoň trochu ano :D V těchto neblahých dobách ticha, kdy Kristen natáčí nový film a nic jiného se neděje, protože tvůrci American Ultra nás chtějí mučit, jsem z kobky vyhrabala nějaké starší věci, na které mám konečně čas. Na blog jsem už zveřejnila 1520 článků + ještě nepočítaně článků s fotkami v galerii, ale potenciálních článků, které buď ztroskotaly už uložením fotek, nebo jsou uložené v rozepsaných, je tak ještě jednou tolik :D Dobrá, to ne, ale dělávám už od dob prvních blogů to, že když je hodně novinek najednou, uleju si nějaké ty věci jakoby "na později", třeba na chvíle, jako je tahle, kdy se nic jiného neděje. Jen občas si takhle uleju i něco, co nakonec vůbec nezveřejním a je to škoda :D Ale tak stane se, kdybych měla zveřejnit úplně všechno, co se kolem Kristen šustne, tak bych se z toho zbláznila. Už takhle mi dost šibe :D Ale k věci. Kristen nepatří zrovna k lidem, kteří by měli nějak moc osobních fotek. Respektive podle mě má haldu osobních fotek :D jen zkrátka nemá veřejnou sociální síť, takže nepřidává své osobní fotky jako jiné celebrity tak, abychom je mohli i my, fanoušci vidět. Já samozřejmě naprosto akceptuju její soukromí. Sem tam se ale objeví nějaká ta osobní fotka od Kristeniných spolupracovníků nebo přátel, a to potom zkrátka musím zveřejnit, protože jsou to většinou opravdu skvělé fotky. Jako i tentokrát. Je jich celkem osm, rozdělila jsem je na tři skupinky a ke každé z nich mám nějaký ten komentář, takže tenhle článek bude trochu delší. Komu se nechce číst, tak aspoň koukněte na ty fotky, protože jsou prostě perfektní :D
* * * * * * * * *
Hello guys. Well. I should definitely study and not writing this article, but I am so sick of studying, I will rather write on blog :D I will go back to studying right after that, but right now, I need a break. In times of quiet, I have for you some older stuff that I kept in the tomb and did not publish when they were new. Mostly because I didn't have time for it. So... I have them for you right now and I love them all, so I want to give some space to all of them. So this article is going to be longer. I hope you like these photos at least as much as I do. I love personal photos and... Kristen doesn't have many personal photo, because she doesn't have any social media. Okay, okay, I hear you, she does and she probably has got plenty of personal photos, but they are personal in the meaning that we will probably never ever see them :D

imagebam.com
Photo no. 1: "Throwing it back to me and my brother from another mother on the set of @jennydianelewis "Just One Of The Guys" music video. - I love you, Bro!!!" - Lindsey Byrnes

"Vzpomínka na mě a mého bratra od jiné matky na place hudebního videa Jenny Lewis "Just One Of The Guys". - Miluju tě, brácho!!!" Tenhle komentář zanechala u několik měsíců staré fotky fotografka a Kristenina kamarádka Lindsey Byrnes. Tu fotku zveřejnila před pár týdny a já jsem se do ní okamžitě zamilovala. Je to selfie jí a Kristen, když byla namaskovaná za kluka při natáčení hudebního klipu Just One Of The Guys od Jenny Lewis, kde Kristen účinkovala mimo jiné třeba s úžasnou Anne Hathaway. Do té fotky jsem se okamžitě zamilovala, je bombastická, stejně jako samotný klip, tak kdo by ho náhodou ještě neviděl, tak rychle šupky dupky na to :D
* * * * * * * * *
This first photo is a throw back mad by photographer and Kristen's great friend, Lindsey Byrnes, few weeks ago. She published on her official Instagram this selfie with Kristen dressed like a boy during the filming of "Just One Of The Guys" music video. I love it, so so so much. It is really cute photo and I love Kris as a guy :D I can't help myself, she was so great in this music video and who havn't seen it yet, go for it right now!

imagebam.com imagebam.com imagebam.com
Photo no. 3: This photo makes my heart skip a beat. I love these humans so much. Family time in Korea. - Adir Abergel

Na začátku května Kristen odcestovala na pár dní do Seoulu v Jižní Koreji. Proč? Protože se tam účastnila jedné z velkolepých módních přehlídek Chanelu. V ten samý den, kdy se konala tato přehlídka, se konalo i Met Gala, což mě mrzí, protože ho tím pádem Kristen prošvihla, ale i z téhle akce jsem byla náležitě nadšená. Kristen do Seoulu samozřejmě nevyrazila sama. Kromě doprovodu v podobě mého oblíbeného bodyguarda, tam s Kris letěl i zbytek jejího týmu. Její úžasný kadeřník Adir Abergel, její stylistka Tara Swennen, její make-up vizážistka Jillian Dempsey a její osobní asistentka, na jejíž jméno si nemůžu vzpomenout, za což se stydím a omlouvám. No a protože jsou všichni přátelé a znají se všichni vzájemně velmi dobře, takže se sem tam nějaká ta společná fotka objeví. Za což jsem moc ráda, samozřejmě. První fotku zveřejnila Tara Swennen a ta je opravdu moc krásná, hrozně se mi líbí, taková poetická :) Druhá je potom z nějaké restaurace v Seoulu, kterou zveřejnil Adir Abergel, který je na ní samozřejmě taky a také všichni zmiňovaní, kromě bodyguarda. "Kvůli téhle fotce mi vynechává srdce. Miluju tyhle lidi hrozně moc. Rodinný čas v Koreji." Poslední fotka je potom z večeře Chanelu, která se konala den před módní přehlídkou, alespoň myslím. Nebo tak něco to bylo. Takže nevím, jestli ty holčiny na fotce s Kris jsou fanynky nebo někdo znám v Jižní Koreji, ale fotka je to každopádně skvělá :)
* * * * * * * * *
In the beginning of May, Kristen was in Seoul in South Korea. Why? She was there to attend Chanel fashion show. She missed Met Gala because of that, which I am sorry about, but I was excited about this event too. Well, Kristen wasn't in Seoul alone, not at all. She was there with her whole team, with Adir Abergel, her hairstylist, with Tara Swennen, her... stylist, with Jillian Dempsey, who is her make-up artist, with her personal assistent, but I can't remember her name, I am sorry and with my favorite bodyguard. Well, and because they are all friends and know each other well, some of them posted also some photos. The first one was published by Tara Swennen and is my favorite from these eight photos. I love it. The second one is with them all, except the bodyguard and was published by Adir. The last one is photo with some fans, so I have it in wrong article in the gallery... anyway, she was at some Chanel dinner I guess and there was taken this photo, so... these girls could be someone famous in South Korea, maybe some models, I don't know.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
Photo no. 5: Post #ChanelCruiseSeoul moment with my all time muse #kristenstewart #chanel #muse - Adir Abergel
Photo no. 6: Some photos speak for themselves! Thank you @chanelofficial for the best week!!!!! - Adir Abergel

Poslední část, moje oblíbená. První dvě fotky byly zveřejněné Adirem. Vzpomněla jsem si až dneska, že jsem tu druhou chtěla použít na nový design, tak to mi trochu nevyšlo, no nevadí :D "Moment po Chanel Cruise Seoul s mou celoživotní múzou, Kristen Stewart." To k tomu Adir napsal. Je to fotka z doby po módní přehlídce, kdy Kristen rozcuchali vlasy :D a tady vidíte výsledek :D Vlasy pěkně drží i v tomhle tvaru, jak byly nejspíš dost natužené :D Druhá fotka je pak úplně nejlepší. Hrozně se mi líbí, že kromě toho, že je Adir Kristenin kadeřník, tak jsou i opravdu skvělí přátelé. Kristen vychází snad úplně s každým, podle toho, co vypráví lidi, se kterými se setkala, a to mi dodává tu víru v to, že je skutečně takový milý a awkward super člověk, za kterého ho mám. "Některé fotky mluví samy za sebe! Děkuji Chanelu za nejlepší týden!!!!" napsal Adir k té druhé fotce, kde hází oba dokonalé ksichty :D Další fotka je pak přímo ze show s Tarou Swennen, k té už žádná zpráva kromě hashtagů nebyla. No a ta poslední pochází z after party, která se konala po této akci Chanelu, a Kris je na ní s francouzskou herečkou, která už dlouhodobě také spolupracuje s Chanelem, co jsem tak zjistila, s Isabelle Huppert. A tu fotku miluju, je dokonalá!
* * * * * * * *
Last part, my favorite. First two photos were published by Adir. I remembered today, that I wanted to use the second one for the new design.. so maybe for the next one. I love it, I love these two. I love the fact, that Kristen and Adir are such a great friends. He's not just her hairstylist, he's also her friend and that's just awesome. You know, what people say about Kristen, she gets along well with everyone, which is so great and it makes me believe that she really is who I picture her to be. The 7th photo is also with Tara Swennen, they work with each other for a really long long time, I think since the Twilight times, so they are also very close friends. The last photo is from the Chanel Cruise 2015/16 Fashion Show's after party and she's there with French actress Isabelle Huppert. And it is really cool picture, I love it.
↓↓↓

7 komentářů:

  1. Zdravím Tě,
    netuším jak začít, nikdy jsem nebyla nucena nic podobného dělat, ale bylo mi to doporučeno a logicky jsem si i jistá, že je to asi to jediné, co mi může pomoci splnit můj sen. Proto se předem omlouvám, pokud Tě má žádost bude obtěžovat, ale věř, že i těch pár sekund, které mi věnuješ, mi pomůže splnit můj největší sen.
    Jsem hrdá majitelka toho nejúžasnějšího stvoření, které jsem kdy potkala- tříleté psice čistokrevného voříška jménem Amy. Ačkoliv jsme si prošly nejednou nesází, je mým nejlepším parťákem, přítelem, ochráncem a oddaných společníkem. Po váhání a uváhách "ono to stejně nevyjde" jsem se nakonec rozhodla nás přihlásit do jisté soutěže. Pokud jsi dočetla až sem, jsem Ti velmi vděčná za Tvou pozornost a dovolím si troufale požádat, zda by jsi mi tento sen pomohla splnit. Stačí otevřít tento odkaz → http://www.brithappytogether.cz/ a pod videem ("Tee Pee") kliknout na tlačítko "To se mi líbí" (nutno dole na stránce listovat na stranu 3).
    Předem děkuji a věřím v Tvojí pomoc :).

    OdpovědětVymazat
  2. Úprimne poznám ten pocit, keď sa máš učiť ale tak strašne sa ti nechce, že budeš omnoho radšej tráviť čas na blogu ;D Mávam to celkom často. Oops. Škoda, že Kristen nemá nejaké sociálne stránky, určite by fanúšikov potešila.. Ale na druhú stranu to chápem - nie je to pre každého :) Som rada, že sa aspoň môžeme dostať k fotkám cez ľudí, s ktorými trávi čas :)

    OdpovědětVymazat
  3. To s tím učením chápu. Právě teď na mě dosti ošklivě kouká učebnice biologie. Ach jo...
    Nicméně, fotky jsou skvělé. Takovéhle fotky mám hrozně ráda - mimo červený koberec, zář reflektorů, foťáku fotografů - prostě někde v zákulisí nebo s přáteli. A ta poslední část se mi taky asi líbí vůbec nejvíc

    OdpovědětVymazat
  4. všechny fotka jsou dokonalé :) a to s ucenim naprosto cbápu ja maturuji zítra a sprtám se taky porád

    OdpovědětVymazat
  5. Ty fotky jsou opravdu úžasné!

    OdpovědětVymazat
  6. tak nejakú malú prestávku si predsa musíš dať na odreagovanie DDD
    ha tak to nerobíš len ty ale ja to robím tiež keď je toho veľa naraz ale viem, že proste tie hluché miesta budú a nebudem mať čo pridať ako je to napr u mňa tiež náhodou, tiež sa nič nové neobjavilo
    ale u mňa nič nestojí lebo niekedy je to hluché miesto veľmi dlho a minie sa mi všetko    a ani Tom nedáva veľa osobných fotiek málo čo tak to tiež poznám
    mno do ktorej som sa zamilovala je jednoznačne prvá tam ako má tie fúzy tak to ma veľmi pobavilo a nepovedala by som to do nej tak preto
    a nakoniec je to posledná lajna a tiež prvá fotka ta je božská

    OdpovědětVymazat