středa 6. května 2015

Gallery update 42.5: Chanel Cruise 2015/16 Fashion Show in Seoul

Ahoj všichni. Ztratila jsem vůli cokoliv psát už při psaní anglické verze, ale už to odkládám moc dlouho. Tyhle fotky si zasloužíte vidět. Zrovna jsem zjistila, že umřela jedna holčina, kterou jsem znala poměrně dlouho... A je to hrozně divné... mám z toho strašně divný pocit a samozřejmě jsem z toho dost rozebraná. Tak trochu jsem o tom chtěla někomu napsat, proto píšu tenhle článek... z jinýho důvodu ani nějak ne. Kristen mě v tuhle chvíli nijak extrra nezajímá, abych pravdu řekla... za což se omlouvám. Kris letos nebyla na Met Gala, bohužel, zato se ukázala v Seoulu na módní přehlídce Chanelu. Kromě Kris tam byl třeba ještě Gaspard Ulliel, z čehož mám celkem radost :D a pak ještě spousta lidí. Trochu mě mrzelo, že se Kris na Met Gala letos neobjevila, ale aspoň to nahradila jinou akcí a vypadá vážně skvěle. Šaty Chanel, Loubutine heels, vlasy od Adira, vážně skvěle udělané, zbožňuju je... a byl tam s Kris celý tým, takže make-up od Gillian, stylistka Tara Swennen taky pomohla. A byl tam i můj oblíbený bodyguard. Kris vypadala vážně skvěle. Kromě těhle fotek mám ještě nějaké osobní a s fanoušky ze Seoulu, které přidám časem. Doufám, že se vám fotky líbí. Kris si to v Seoulu zřejmě vážně užila :) Nějaké fotky i s Karlem leklou rybou. Klasická Chanel akce. Ty modely jsou celkem zajímavé, kdo by se chtěl kouknout, tak může tady.
* * * * * * * *
Hello everybody. I had free day today. As every Wednesday. What means my free day? Well... I went to a doctor, then I was in work, then I went with my dog and then to fit box and then is... now. I wanned to write great article about this event, but I kind of lost words after I found out that one person I knew for quite a long time... died this Monday. Which is pretty terrible and I kind of can't... get over it. It is so weird. I don't know what to say. But I am really really sad. I kind of wanted to tell someone, so that's actually the reason why I continue writing this article. Kristen was (or maybe still is) in Seoul. She attended Chanel Cruise 2015/16 Fashion Show on Monday, May 4, 2015. She looked absolutely gorgeous and I love her outfit. I don't have many HQ photos, but together with all MQs, I have 44 for you, plus some extra personal photos which I didn't published in gallery yet. Hair by Adir, of course. Amazing hair by Adir Abergel. I love what he created. You can see some photos with Karl and also some photos from the show where is also Gaspard Ulliel <3 Enjoy photos.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

7 komentářů:

  1. tak vždy je to divné keď poznáš nejakého človeka a zrazu tu nie je
    podľa mňa mala veľmi zaujímavé šaty a aj celkový look sa mi páči

    OdpovědětVymazat
  2. Při prvním shlédnutí těchto fotek, tuším už v pondělí, jsem se nejdřív zarazila, ale pak jsem si řekla "WOW!" Kristen vypadala fakt skvěle! Ty šaty se mi moc líbí ♥ Působí na mě tak trochu futuristicky, ale jinak vážně skvěle! Moc se mi líbí i ten její účes! Ten vypadá hodně elegantně :)Jinak Angie, je mi líto, že ti umřela kamarádka. Vezmi si nějaký čas od blogu volno a oddechni si. Jednu věc ti ale řeknu: čas všechny rány zahojí!

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Futuristicky - to je to správné slovo! :)Kristen vypadala vážně skvěle! Opravdu moc se mi líbí, jak měla upravené vlasy a šaty jí taky krásně sedí:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tady Kristen vypadala naprosto božsky! Páni! Ty šaty jsou úžasné! Stejně tak jako líčení ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Trailer jsem už viděla tolikrát, že to ani nejde spočítat Je naprosto úžasný a plánuji ho dát na blog v neděli nebo v sobotu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, nechcela by si sa spriateliť?

    OdpovědětVymazat
  7. Je mi líto, že umřela tvoje kamarádka. Upřímnou soustrast.
    Kristen vypadá... no prostě wow. Radost pohledět, opravdu krásná ♥

    OdpovědětVymazat