pátek 22. května 2015

Billy Lynn's Long Halftime Walk will be released in the Czech Republic



Alespoň jedna dobrá zpráva dneska. Tuhle informaci mám od Ajjinky, takže to je můj hlavní zdroj :D Já sama bych na to bez ní nejspíš jen tak nepřišla, protože moc takhle po čsfd a jiných zdrojích nebrousím tak často, jen tak sem tam na to kouknu. No každopádně podle Ajjinky a informace, která se objevila na ČSFD.cz bude film Billy Lynn's Long Halftime Walk uveden i v českých kinech! Zdá se, že Ang Lee, Vin Diesel a Kristen Stewart jsou dost slavná jména na to, abychom se dočkali Kris na velkém plátně. Myslím, že jména Steva Martina a Garretta Hedlunda na seznamu obsazení taky dost pomohla :D Jsem z toho opravdu nadšená. Práva na toto válečné drama odkoupila distribuční společnost Falcon, která u nás uvedla například i film Still Alice a premiéra tohoto filmu by měla být 10. listopadu 2016. Ano, je to až za rok a půl, ale zřejmě o práva k tomuto filmu opravdu stáli, když je koupili už takhle brzy a to je podle mě opravdu skvělé. Pořád nic nevíme o tom, jak to bude s American Ultra, můžeme jen doufat, ale informace o tom, že projekt, ve kterém Kris hraje sestru hlavního hrdiny a aktuálně zrovna teď natáčí, bude u nás v kinech, mě opravdu nadchla! :)
* * * * * * * * * *
At least one good information today. I have this one from Ajjinka, so that's my main source, it's not yet on official websites, but according to Ajjinka :D and according to ČSFD.cz Billy Lynn's Long Halftime Walk is going to have its premiere in the Czech Republic! It looks like Ang Lee, Vin Diesel and Kristen Stewart are three names that can't be ignored by Czech distribution companies and Falcon bought the rights. Premiere of this movie is planned on November 10, 2015. Well, I guess that Steve Martin's name on the list of cast... and Garrett Hedlund's... helped too. I am so excited that we will be able to see Kristen on the big screen once again. I still hope for American Ultra, but nothing is known yet, so we at least know, that this exciting war drama is going to be released in the Czech Republic.

7 komentářů:

  1. Sním o tom, že se dostanu na školu do Plzně a za ten rok si tam snad najdu i kámoše a půjdu si hezky do kina na Kristen Stewart ve velkoměstě!.. Huhůů.. Jo, jsem cvok, ale mě i taková blbůstka jako já, Plzeň, kino a Kristen dá dohromady fantastický sen, který si chci splnit..
    Každopádně se na tohle hodně těším protože filmy S. Martina jsem vždycky milovala - především ty jeho, kde hrál tatínka.. ale celkově všechny jeho filmy vždycky za něco stojí i ty slabší se mi líbí.. :) Takže tak a do toho Garrett, který je fáákt moc pěknej! No a neboj na Kristen jsem nezpomněla.. Kvůli ní se na to kouknu, protože jinak já a válečné drama se moc nemusíme :/

    OdpovědětVymazat
  2. Jo byl tam, ta růžová mi vznikla ve photoshopu, protože jsem klikla na odstín šatů Ginnifer, jenže asi tak po 3 hodinách jsem si z toho trhala vlasy.. nenávidím růžovou.. jenže se mi hrozně moc líbilo to menu, ale pak sem narazila na tu fotku Emmy a Hooka a už sem to překopávala celý ani sem nemrkla.. A ono je to vlastně tak zábavně jednoduchý (jen úprava fotky do menu a nastavení barev) že mám v plánu měnit to jak ponožky klidně denně když budu chtít.. Ale uvidím, zatím se mi ta fotka natolik líbí, že to možná vydrží i dva dny.. Děkuji, darling! Beztak těch 30 návštěvníku jsi jenom ty

    OdpovědětVymazat
  3. Jinak mám otázku Nepamatuješ si náhodou alespoň jeden z mých asi 3 fanfictions blogů?... Já si nemůžu vzpomenout ani na jeden a hrozně bych je chtěla zase vidět..

    OdpovědětVymazat
  4. No řeknu ti jedno, když tu challenge zkusíš, tak si to všechno co napíšeš rozhodně přečtu! Když já jsem na názvy úplně blbá a přitom jsem je sama vymýšlela..

    OdpovědětVymazat
  5. Tak si moje makovička nakonec vzpomněla na ten poslední http://lovely-books.blog.cz/ale hrozně moc chci najít ten první, kde sem měla layout s Ianem a Paulem (TVD) a neměla jsem tenkrát nastavení stránky a tak to bylo úplně přes celou šíleně roztahaný a byl to děsně dlouhý název a vůbec nevím jak zněl :(

    OdpovědětVymazat
  6. YES! Konečně nějaká dobrá zpráva, už se nemůžu dočkat. Tohle si nenechám ujít

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je opravdu skvělá zpráva!

    OdpovědětVymazat