pátek 15. května 2015

Kristen is going to work with Olivier Assayas again!


Nooo... Kristen je... neuvěřitelná! Jako vážně neuvěritelná, sotva můžu uvěřit tomu, co se děje :D Ale bylo to oficiálně oznámeno a potvrzeno, takže to tak nejspíš už bude :D Kristen se přidala k projektu s názvem 'Personal Shopper', jehož režie se ujal Olivier Assayas, režisér snímku Sils Maria, který Kristen přinesl do rukou ocenění César awards! Tohle je tak skvělé a boží, jsem z toho tak nadšená :) Dělá to 5 projektů v jednom roce a kdo ví, co si Kris ještě vymyslí! Dobře, o tom wrestlingovém filmu toho zatím moc nevíme, ale i tak... 4 potvrzené projekty, z toho jeden už natočený, jeden je natáčen, jeden se začne natáčet v létě (to ten Woody Allen) a tenhle film by se měl začít natáčet někdy v posledním čtvrtletí tohoto roku v Paříži! Asi pojedu v posledním čtvrtletí tohoto roku do Paříže :D No nic. Teď mám vážně nechutný deja vu, vážně to nesnáším :D I to, že píšu o deja vu bylo součástí toho deja vu :D Fuj už ale :D No nic. Cítím v tom trochu spolupráci Chanelu, což teda asi všichni, vzhledem k tomu, že se to bude natáčet v Paříži a k tomu se to bude odehrávat v prostředí módy. Zároveň by ale mělo jít o duchařský příběh, což tomu dodává dost zajímavý rozměr a jsem na to neskuterně hrozě moc zvědavá! :)
* * * * * * * * *
Well... Kristen is... unbelievable! Like really, I barely believe this just happened :D But it was officially announced, that Kristen is attached in another movie project, which is called 'Personal Shopper' and this movie is supposed to be directed by Olivier Assayas, who directer Sils Maria, movie that brought Ceasar Award into Kristen's hands! This is so cool, so cool. I am so excited. That makes 5 projects to be filmed this year? That's crazy! Well, we don't know much about that wrestling movie, but four officially announced projects? AMAZING! Kristen is unstopable! Shooting of 'Personal Shopper' should start in the last quarter of 2015 in Paris! I smell Chanel in it! :D And I am definitely going to Paris in the last quarter of 2015! :D What we know about this movie? Well... not so much so far :D but... we know, that it's going to be English-speaking ghost story which takes place in the fashion sphere. It sounds interesting. And I can't wait to find out more about this project! I can't wait for these two together once again :)

7 komentářů:

  1. téda tak ta to má teda hezky napráskaný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kristen je teda vážně úžasná!! Jde doslova z role do role a já jí to strašně moc přeju :)) Film z Paříze a z módního prostředí... to zní hodně hezky!

    OdpovědětVymazat
  3. Mám velkou radost, že se teď Kristenino jméno objevuje ve spojitosti s tolika filmovými projekty :) Personal Shopper zní teda hodně zajímavě, i když moc informací se ještě neobjevilo... Každopádně se moc ráda podívám na film z módního prostředí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je opravdu skvělá zpráva! :)

    OdpovědětVymazat
  5. tak to je ale poriadne zaneprázdnená a ani si poriadne neoddýchne ale to je aj na druhu stranu dobre lebo je vidieť, že je o ňu záujem a ona má stále chuť len nech sa neprepracuje :)
    mno a ten film tak znie to určite zaujímavo a tá kombinácia je tiež zaujímavá

    OdpovědětVymazat
  6. Zní to opravdu dobře a už se těším, až se objeví více informací. Jsem ráda, že mám Kristen před sebou tolik projektů, ale aby měla chudák čas i na nějaký odpočinek!

    OdpovědětVymazat