čtvrtek 14. května 2015

Gallery update 42.7: American Ultra - First official posters + new stills photo

Ach můj Božeeeeeeeeeee! Věděla jsem to! Věděla jsem, že se něco blíží! A taky, že jo. Ježíši Kriste, miluju to, miluu to tak hrozně moc, Oh my Carlisle. Jsem tak nadšená, tak hrozně nadšená! Jak jsem už dlouho z žádné novinky nebyla. Poslední dobou jste si mohli všimnout toho, že jsem tu tak sporadicky, ale tahle novinka mě tak nakopla, že jsem jí musela přidat hned, jak jsem jí objevila. Dokonalost! Mám pro vás první oficiální plakáty k filmu American Ultra. Jsou to plakáty postav, jeden je s Kristen, tedy s její postavou Phoebe, ten druhý je s postavou Jesseho Eisenberga a ten třetí je vlastně jen spojení těch dvou dohromady. Na tenhle film se tak hrozně těším ze dvou důvodou. Prvním je to, že jde o komedii a že konečně uvidíme Kris v nějaké komedii :) a druhý důvod je právě ten, že tam Kris opět hraje s Jessem Eisenbergem, po několika letech od Adventurelandu. A jejich spolupráce bude pokračovat i do dalšího filmu, do připravovaného Woodyho Allena. A kromě posterů mám pro vás ještě i jednu stills fotku, která vypadá vážně skvěle :D a neskutečně se těším!!! :) Byl vydán i krátký článek, ale ten přeložím když tak až o víkendu, bohužel mám teď docela učení a nestíhám.
* * * * * * * * *
Oooooh my Goooooooood! I knew it, I knew that something is coming! And it did! Jesus Christ, I love it, so so so so much, gosh. Uuuuf. I am so excited, sooo excited about these news! I have for you first official character posters for American Ultra movie, one with Phoebe - Kristen's character, one with Jesse Eisenberg's character and one joined poster. They look awesome and I can't wait to see this movie. And I also have for you one new production still, that I love as much that I can't even express it. I am so happy that something new came out. I hope that they will release trailer soon. Enjoy these incredible news, I love it. Love it love it love it!!! Yahoooooooooooo! It's a first comedy Kristen's into and I am so happy for her, I am so happy she's there alongside with Jesse again and... I can't wait to see it.

imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Na American Ultra se už taky moc těším :) Musím říct, že ty plakáty jsou fakt pecka! Moc se mi líbí to oranžové posadí A taky ty fotky. Líbí se mi, jak jim oboum jde z pusy ten kouř. A baví mě, jak má Jesse dlouhé vlasy

    OdpovědětVymazat
  2. Teda Angie. (!!!...snad je to tak správně) moc se ti omlouvám! Ježíííš to je trapas, to jsem celá já, já a jména Ale je mi to líto a věř, že od teď si na to budu dávat sakramentský pozor!
    Jinak tahle novinka mi rozproudila krev v žilách! A sakraaaa co se mnou pak udělá trailer...to vím zas já, že se blíží!!!
    Jednak ty plakáty jsou mega peckové! Takové dva rebelové ještě s tím kouřem u pusy ze kterého se dělá nápis..geniálně vymyšlené a stejně tak úžasně zvolené výrazné barvy pozadí i s tím přechodem! Chvála tvůrcům, tohle se povedlo! A i ta stillska, i když tam vypadají oba sakra vyděšeně, jako kdyby hleděli na Godzillu, mě prostě pobavila a rozesmála a myslím, že tyhle emoce budou převládat během celého filmu!

    OdpovědětVymazat
  3. Plakáty vypadají skvěle! Já na komedie nikdy moc nekoukala, ani nevím proč, ale tuhle si nenechám ujít

    OdpovědětVymazat