neděle 7. února 2016

Sundance Film Festival 2016: Interview with The Hollywood Reporter

Ahoj všichni. Měla jsem docela špatné období teď posledních pár dní. Respektive hlavně v pátek. Myslím, že mi trochu hrabe :D No nic. Na Lídě Baarové jsem bohužel nakonec nebyla. Byla jsem ale v pátek na té Dánské dívce, tak aspoň něco. Pak jsem ale chytla hroznýho nerva a nebyla jsem schopná v podstatě normálně přemejšlet, takže jsem tu nebyla. A včera jsem celý den nebyla doma, takže jsem tu zase nebyla. Chtěla jsem večer napsat aspoň nějaký článek, ale nakonec jsem to nějak nedávala, byla jsem děsně unavená. (Trochu i společensky... :D). Není toho moc, co bych mohla přidat, ačkoliv se objevily nějaké fotky, které už jsem začala ukládat. Mám pro vás ještě nějaké věci ze Sundance, portréty se objevují další a další a já je miluju, ale teď mám pro vás nějaké to video. Je to rozhovor pro The Hollywood Reporter, který tedy bohužel není celý, ale jen vybrané části. Ve kterých ale mluví Kristen, což je fajn :D V prvním tedy mluví o filmu i Lily Gladstone a Kelly Reichardt, v druhém už je potom jen Kris, kde mluví o tom, jaké měla štěstí na práci se skvělými ženami, mluví o své mamce... a mluví i o své roli ve filmu. Určitě se koukněte, stojí to za to :) Kris to tam moc sluší, hrozně se mi líbí ta bunda a ty sluneční brýle :)
* * * * * * *
Hello everyone. I had quite bad mood last few days. Especially Friday, I was terribly sick. I didn't go to the cinema to Lída Baarová, it didn't work out. I did go to The Danish Girl and it was a beautiful movie, it was just really really sad. I think I will not look for seeing this movie again very soon. Some day, maybe. After the cinema, I was so sick, I couldn't even think about anything else and yesterday I was out whole day, so I didn't really have time for blog or anything and there are actually not many news around Kris. But I still have some stuff from Sundance Film Festival that I didn't publish. Like this interview for The Hollywood Reporter. Unfortunately, it is not full interview, just some chosen parts, but I love it. They are talking about the movie Certain Women and Kristen talks about her mum and working with incredible women during her career and it is very nice, so check out.


2 komentáře:

  1. Tak snad už je ti lépe a nezešílela si nám! Na Dánskou dívku jdu dneska, nevím, jestli jít nebo ne, ale asi jo, jak se to líbilo tobě?
    Jinak co musím napsat v první řádě je to, že to prostředí THR, kde dělají rozhovory je opravdu peckové, naprosto unikátní, mají to tam skvěle a pohodově zařízené, tam se musí mluvit jedna radost
    A samotná Kris se jedna radost poslouchá, hlavně se mi líbí druhá část rozhovoru a doufám, že i nadále bude Kris spolupracovat nejen s ženami ale i zajímavých jedinečných projektech, úplně jsem si vzpomněla na tu blbost od Variety, když jsem na to video koukala, grrr, musím to zase vytlačit z hlavy!   

    OdpovědětVymazat
  2. Doufám, že už ti je líp:)) Já zas nakonec nešla na Dánskou dívku, ale Lídu Baarovou jsem viděla a nakonec se mi to navzdory těm špatným kritikám docela líbilo.
    Kristen to v těch videích opravdu moc sluší a mluvila vážně pěkně! Snad bude mít štěstí na spolupracovníky i nadále:)

    OdpovědětVymazat