pondělí 1. února 2016

Gallery update 51.5: Sundance Film Festival photocall + portraits

Ahojte všichni. Dneska jsem se dozvěděla, že jsem udělala tu zkoušku z minulého týdne. A to dokonce na 87%, což jsem opravdu nečekala. A jsem vážně ráda, protože to byla ta nejhorší zkouška a asi i nejtěžší. Hlavně to byl ten nejnudnější předmět, málem mi z toho testu hráblo. Mělo to asi 6 stránek A4 a trochu jsem si myslela, že to v půlce vzdám :D Naštěstí nevzdala a tak, pokud jsem dneska dala tu gramatiku, mám konečně hotovo a teď mám až do půlky února volno volníčko. Musím tedy chodit do práce, to je celkem jasné, ale mám klid, nemusím se nic učit. Hallelujah.


Takže si možná konečně najdu víc času na blog :D Každopádně ale v rámci prvního volného odpoledne jsem nebyla celé odpoledne doma :D Ale teď mám pro vás alespoň nějaké ty fotky. Kristen byla na Sundance Filmovém festivalu jenom asi dva dny, ale stihla toho nafotit poměrně hodně. Především tedy hrozně velké množství různých portrétů a tak obecně, ještě jsem to ani nezvládla všechno uložit, natož, abych to i zveřejnila. Teď mám pro vás ale alespoň něco. První jsou fotky z photocallu Certain Women, který se konal tuším ten den, co premiéra, jen o pár hodin dřív. Kris to tam slušelo, byla oblečená zkrátka tak na pohodu, je to její styl a v Sundance si na čančání nikdo nějak nehraje nebo nepotrpí, takže pro Kristen ideální akce :D Pak mám pro vás celkem 9 portrétů, z nichž 7 je úplně nových, jsou foceny pro Wireimage a jsou opravdu bezkonkurenční. Naprosto je zbožňuju, jsou úžasné. Kristen to na nich hrozně sluší, navíc je tu děsně roztomilá a hrozně se mi líbí i ten outfit, jsou to zkrátka parádní fotky a já se do nich zamilovala. Jeden portrét pochází ze série pro Variety, kterých je ještě docela halda pod tagem, jak jsem zmiňovala, ale zatím ten zbytek zveřejňovat nechci. A poslední fotka je nový portrét ze série pro The Hollywood Reporter, z nichž je i nový design blogu. Doufám, že se vám fotky líbí, protože já je naprosto žeru. Na některých portrétech můžete Kristen vidět i s režisérkou filmu Kelly Reichardt a jednou z kolegyň z filmu, Lily Gladstone.
* * * * * * * *
Hello everyone. I've passed last weeks exam, I found out today. 87%, that is really good, I am so happy, it was the worst exam I had this semestre. It was the worst subject this semestre, I hated it. I am so glad I passed it. Anyway, I have for you bunch of photos from Sundance Film Festival 2016. Kristen was there just for two days but too many photos showed up. I still didn't publish all of them. Right now I have for you eight photos from the Certain Women photocall. It was before the premiere and Kristen looked great. Then I have for you 9 new portraits. Seven of them are for Wireimage and I love them so much. They are all amazing, Kristen looks absolutely amazing and gorgeous and she's so cute in these pictures, I love them. And I love her outfit :) I also have for you one new portrait for Variety and one new portrait for The Hollywood Reporter. In some photos she's with the director of Certain Women, Kelly Reichardt (the blond lady) and with Lily Gladstone. Enjoy photos.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com

1 komentář: