sobota 27. února 2016

Gallery update 52.3: Kristen tattooed her brother Cameron + I'm back

Ahoj ahoj ahoj. Jsem zpátky, překvápko! No... není to žádné překvápko, věděli jste, že se vrátím dneska :D Nevadí. Jen jsem vám chtěla nějak oficiálně oznámit, že tedy zpátky jsem. No nic. Mám pro vás nějakých pár slibovaných novinek. Je jich tedy docela dost, tak nevím, jestli je zvládnu přidat všechny dneska. Dnes večer se Kris ještě objeví na jedné akci, takže další nálož fotek čekejte i zítra. Na to se musím říct hodně těším. Ale teď tedy k první z dnešních novinek. Mám pro vás tři nové osobní fotky. Kristen je tedy jen na jedné z nich, ale souvisejí s ní všechny tři. Kristenina mamka zveřejnila na instagramu fotku, jak Kristen tatuje svého bratra Camerona. Ten následně tetoval jejich mamku a ta, nejspíš, následně tetovala Kristen, jelikož šlo zřejmě o tetování, které budou mít všichni stejné, nebo tedy alespoň podobné, vzhledem k tomu, že každé tetuje někdo jiný :D Přijde mi to hrozně roztomilé :D Jestli má tedy další tetování i Kristen se nejspíš dozvíme už zítra, pokud ho má na nějakém viditelném místě. Jinak teda na třetí fotce můžete vidět, jak dopadl Kristenin výtvor na Cameronově ruce. Myslím, že se jí to povedlo :D Co myslíte vy?
* * * * * * *
Hello hello hello. I am back. Surprise! Well... it is not a surprise, you knew that I'm coming back today. Whatever. I am back and Austria was great. We were skiing just for three days, because of the weather, but it was great. I am not into skiing as much as I was some time ago, but it was good. I have for you now some news that I promised. First of all, I have for you very cute thing. Three personal photos, just one with Kristen, but all are related to her. Kristen is seen in the first picture, which was published by her mom Jules Stewart. Kristen is there tattooing her big brother Cameron Stewart. Cameron then tattoed Jules and it is very probable, that Jules then tattoed her daughter too, because it looks like they were making matching tattoes. In the third picture, you can see the result of Kristen's tattoo art, sweet little heart. I think it is really cool, I love it.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. Vítej zpátky Angie :) Doufám, že sis hory maximálně užila (viděla jsem všechny ty krásné fotky na instagramu :)) a hlavně sis odpočinula a nabrala potřebnou energii :)
    Co se toho tetování týče, tak mně to přijde trochu creepy Já bych se třeba od někoho, kdo se tetování nevěnuje povoláním, tetovat nenechala Stačilo mi, jak Margot Robbie tetovala nějakého kolegu ze Suicide Squad a místa "Squad" napsala "Skwad" Nicméně se mi líbí ta představa, že všichni budou mít jednotná tetování :) Už se těším na ty fotky z dnešní akce :)

    OdpovědětVymazat
  2. Šikovná je kočička naše taky bych chtěl tak pěkné tetování.Chci si už dlouho vytetovat zkráceně moje datum narozeni 11-11-91

    OdpovědětVymazat
  3. To jsem moc ráda, že jsi zpátky, jak sis užila hory? :) S těma novinkama ti to moc závidím, po Lucy se na dlouhou slehla zem. :( Jee, to s tím tetováním je naprosto skvělý nápad, taky bych na to klidně přistoupila, ale s mamkou a bráchou by to už bylo těžší. Taky si myslím, že se to Kristen povedlo, klobouk dolů. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, tak ten její výtvor je opravdu povedený Kristen je šikovná noo :))

    OdpovědětVymazat
  5. Je super, že jsi zase zpátky :) Snad sis to na horách pořádně užila :)Jinak to tetování od Kristen se vážně povedlo :)

    OdpovědětVymazat