čtvrtek 11. února 2016

Gallery update 51.9: First official Equals poster

Konečně! Konečně to přichází. První oficiální trailer k filmu Equals bude zveřejněn už DNES! Nemůžu se ho dočkat, vážně nemůžu. Doufám, že se objeví aspoň fakt přes den a ne někdy večer, tudíž u nás až zítra, protože já ho prostě musím vidět hned teď! :D Před tím, než se ale trailer objeví, mám pro vás další novinku, která se tohoto filmu týká. Byl totiž zveřejněn i první oficiální plakát k tomuto filmu, ze kterého jsem naprosto nadšená. Je vážně úžasný, takový umělecký a tajemný, no mně se hrozně líbí. Všechno je to laděno do té modré barvy, což vlastně i ten film podle toho prvního klipu má takový modrý nádech. Můžete na něm vidět Kris a Nicholase Houlta, kteří hrají ty dvě hlavní roe, ale jsou v takovém oparu, že by člověk asi nepoznal, že jsou to oni, kdyby to nevěděl. Plakát je to ale podle mě opravdu vydařený. Ten film bude asi hodně zvláštní, ale já osobně věřím tomu, že zároveň i skvělý :)
* * * * * *
Finally!! It is coming ladies and gentleman. First official trailer to Equals movie will be released TODAY. I cannot wait for it, I cannot. It will be epic. How can I know? Well, it is a movie with Kristen and Nicholas Hoult in leading roles, so it has to be epic. And a first official poster was published yesterday in the evening and I am so excited! It is so beautiful! It is AMAZING. I cannot even... I love it, I love it, I LOVE IT. This movie will definitely be very strange and very unique and unusual, but I believe it's beautiful. I can't wait to see it and I am so excited about the trailer announcement.

imagebam.com

1 komentář:

  1. Souhlasím, ten plakát je hodně umělecký a člověk by na nich Kristen a Nicha fakt těžko poznal , ale mně se teda moc líbí :) Hlavně kvůli tomu, že jsou tam vlastně tak rozmazení Je to hrozně originální! :)

    OdpovědětVymazat