čtvrtek 4. února 2016

Gallery update 51.7: Albright Fashion Library L.A. Launch

Konečně volný den! Respektive ne tak úplně, musím na čtvrtou do školy, ale jdu si nechat jen zapsat zápočet a potom jdu s kamarádkou do kina na Lídu Baarovou, takže vlastně volný den. Zítra jdu potom do kina taky, na Dánskou dívku s Eddiem Redmaynem, takže další kino tour, na kterou se vážně těším, na můj vkus jsem nějak dlouho nebyla v kině (dva týdny :D). No nic. K věci. Kristen se včera objevila na jedné menší akci, kterou hostovala její stylistka a kamarádka Tara Swennen. Jde o Albright Fashion Library Launch v Los Angeles. Fotek je pouze 7, ale jsou skvělé, moc se mi líbí. Kristen to tu vážně slušelo v té kožené bundičce a tak ležérně oblečená, přesně její styl. Na fotkách ji můžete vidět právě s Tarou (ta blondýna) a na jedné fotce s Marinou Albright. Hrozně se mi líbí ta fotka, jak si dělají selfie :D Kristen v poslední době začala celkem často nosit rudou rtěnku a musím říct, že jsem za to ráda, moc jí to sluší :)
* * * * * * * *
Free day finally. Well... not exactly. In three hours I have to go to school to deal with something, but then I go with my friend to cinema and tomorrow I go too. Finally another cinema tour, I really missed that. I go to see Lída Baarová film today and tomorrow The Danish Girl with Eddie Redmayne, so I cannot wait. Kristen showed up at one event yesterday, hosted by Tara Swennen, Kristen's stylist and friend. I have for you just 7 photos, but I love them. The event is called Albright Fashion Library L.A. Launch. Kristen looked cute in that leather jacket. Kristen recently started to wear dark red lipstick quite often and I love it, I think it suits her very much.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Taky jsem chtěla jít na Lídu Baarovou, ale četla jsem recenze, že nic moc, jak se to líbilo tobě? :) Souhlasím, že Kristen sluší rudá rtěnka! :) Byla celá krásná, ta kožená bundička je super. ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Kristen vypadala vážně skvěle a ta kožená bunda jí moc slušela:)

    OdpovědětVymazat
  3. tom-w-hiddleston6. února 2016 v 12:05

    juuu tak na to Dámske dievča sa trasiem tiež prednedávnom som na to videla trailer a poriadne ma to dostalo a aj popisom takže som z toho nadšená a nenechám si to ujsť :)
    mno a teraz ku Kris tak tá je na fotkách perfektná hlavne tá tretia je super a dosť sa mi páči jej rúž je skvelý a tiež tie reťaze na krku

    OdpovědětVymazat