pátek 12. února 2016

New video of Kristen playing golf by her friend.

Tohle video dost pravděpodobně někdo ukradl z účtu nějakého kamaráda Kristen, ale nějak mi to tentokrát nevadí. Tohle video patří k těm velmi málo osobním videím s Kristen, které se kdy objevily a musím říct, že je naprosto perfektní. Je hrozně kraťounké, ale i tak je skvělé a já ho žeru :) Kristen na něm hraje golf, ale tedy dost nedradičním způsobem. Odpálí míček z odrazu za letu, což je teda hustěkrutomegapřísné... Já hraju golf roky, ale tohle bych fakt nedala :D Ono je teda asi dost neobvyklé se takhle trefit, Kris z toho má očividně taky radost :D No je to boží video tak se koukněte :)
* * * * * * *
This video probably leaked from account of Kristen's friend, but in this case, I don't care, because it is amazing. I love it so much, it is perfect. It is a personal video with Kristen, it is very short, but it's so great :D It is really funny so you have to watch it, definitely. Kristen is playing golf in this video, not very classic way how to play golf, but it is very cool and I don't understand, how she could do it. It is incredible :D Check out.

7 komentářů:

  1. Tak to je skvělý úder, doufám, že se mi někdy podaří si zahrát golf, mám golfové hřiště asi 5 minut od domu :( Tak snad někdy :)

    OdpovědětVymazat
  2. no to si dělá legraci? :O Jak to udělala? Jako klobouk dolu před ní fakt super video škoda, že teda není delší, ale nevadí jsem ráda i za to je na něm hlavně i nádherná!! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Je vidět, že ani Kristen nečekala, že se jí to povede Škoda že podobných videí není víc!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je skvělé video! Kristen je frajerka, to video se mi moc líbí, nechápu nic! D Taky hraju občas golf, ale tohle bych asi taky nezvládla!

    OdpovědětVymazat
  5. Je vidět, že má Kristen ze svého úderu vážně radost! Skvělé video :)

    OdpovědětVymazat
  6. mno tak to má teda svoj štýl prišlo mi to trochu ako baseball ale je to fakt dobré

    OdpovědětVymazat