pondělí 15. února 2016

Gallery update 52.0: New 'Equals' stills photos + blog info

Tak trochu přemýšlím, že bych si dala teď od blogu trochu pauzu. Nemám vůbec blogařskou náladu, ani na jednom ze svých blogů, jsem tak nějak bez sliny. Z psaní článků se v posledních několika dnech stává čím dál větší povinnost a já se přistihávám, že sice uložím něco málo, co se objevilo, ale když to mám zveřejnit, tak zkrátka nemám náladu a nechce se mi. A to mě štve. Nechci mít blog, na kterém budu mít pocit, že musím něco napsat. Chci na blog psát, protože na něj psát chci, jestli mi rozumíte. Abych byla přesnější, tak já nikdy v životě ještě neuvažovala o tom, že bych tenhle blog opustila úplně. To v žádném případě. Měla jsem období, kdy mě to bavilo míň, období, kdy mě to bavilo víc a období, kdy jsem měla i nějaké ty pauzy, ale většinou ne nijak dlouhé. Problém je v tom, že posledních několik týdnů mám trochu problém se svojí hlavou. Zkouškové bylo náročné a já jsem byla vystavena asi moc velkému stresu, protože si teď procházím jistým nehezkým obdobím, kdy mě přepadají různé paranoidní panické stavy a mnohem častěji se mi spouští moje obsese, ze kterých mám jen další stres. Myslím, že zkrátka potřebuju pauzu tak nějak od všeho, nejen od blogu. Trochu vydechnout a odpočinout si. Nechci vyhlašovat nic oficiálně, protože mě to třeba zítra nebo pozítří zase přejde, ale mám zkrátka pocit, že teď by to pro mě bylo to nejlepší. Dneska mi začal letní semestr a to mi zrovna taky dvakrát nepomohlo k tomu, abych si trochu odpočinula, protože hned dneska jsem měla chuť zase někoho zaškrtit. Ale to je zase jiný příběh:D Kolem Kristen se toho teď zrovna dvakrát moc neděje, neví se ani o žádných akcích takhle dopředu, na kterých by se měla objevit a v neděli odjíždím s rodiči na týden na hory do Rakouska, tak jsem si říkala, že asi nebudu přednastavovat žádné články a dám si tak trochu blogový detox... a snad se vrátím s nově nabitou energií. Mrzí mě, že tu teď jsem tak málo, ale je toho na mě nějak moc. No.. dost už tedy řečí, když už jsem tady, říkala jsem si, že přidám přeci jen alespoň nějakou tu novinku. Vybrala jsem z těch pár fotek další novinku týkající se filmu Equals a to konkrétně dvě stillsky z filmu. Ta druhá je vlastně ta samá fotka, jaká byla použita na oficiálním plakátu, jen bez textu a tak. Ta první je ale úplně nová a mně osobně se hrozně líbí. Strašně se na tenhle film těším a doufám, že v rámci propagace se dočkáme spousty dalších nových věcí :)
* * * * * * * * *
I am kind of thinking about having a break for some time. I am really not in blog mood last few days and I don't really know what to do, I feel like I should write something but I actually don't want to that much, I just have to, because it is kind of my job here. But I don't want to feel like I have to, I want to feel like I want to... and last couple of days, I just feel so tired. I am a bit messed up, exams were pretty hard for me this time and I feel so out of energy. I am checking Kristen's news every single day, usually more that once a day and then I even save stuff you know... but when I get to writing it and publishing it, I am kind of stuck. It might be because of the HUGE news with trailer and now I don't quite know what to publish, because there are not many news... So that is not helping me with this mood, because I am lazy to think about what I could publish. To be clear, I love this blog and I've never thought about leaving it for a moment, I just feel like a short break could be good for me... I will not have much time this week and next week I am going to Austria with my parents, so I think I will not prepare anything and just have that break I need. Hopefully after I come back, I will feel better. Anyway, I just wrote what bothers me and now something that you actually care about and because of what you're actually here. News. I have for you two new stills photos from Equals movie. The second one is actually the one used on the official poster, just without any text and stuff. The first one is also with Nia and Silas and I love it so much. I hope they show us more soon. I am very excited about this movie.

imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Já tě úplně chápu! Momentálně si taky procházím takovou menší depresí - kvůli té podělané angíně. Začalo to v pátek, kdy jsem začala brát prášky. Pořád mě bolelo v krku, bolelo mě polykat, a byla jsem docela unavená, tak jsem si šla lehnout. Spala jsem asi hodinu. Pak mě začalo bolet jedno ucho, potom druhé ucho... Řeknu ti, že za tu dobu, co mám angínu, jsem se tolik nabrečela, jako už dlouho no. Já na tohle nejsem vůbec zvyklá - angínu jsem měla naposled ve 4.třídě! Znáš takové ty stavy "proč se to děje mně? proč se to nemůže dít někomu jinému?" To teď mívám docela často. Pak taky jsem teď měla stavy, kdy  jsem kašlala tak moc, že mi začly téct slzy a myslela jsem, že hodím šavli. Teď už ty prášky beru 5 dní, pořád mě bolí polykat (bože nikdy jsem si nemyslela, že se mi bude stýskat po dnech, kdy jsem mohla normálně jíst a pít!) a mám strach, že mi ty prášky nezaberou, budu doma další týden a pak mě učitelé odmítnou známkovat kvůli vysoké absenci a malému počtu známek. Už v životě nechci slyšet slovo angína! A jestli bych tuhle nemoc měla v brzké době znovu dostat, tak radši skočím z mostu, protože tohle je pro mě hrozná brnkačka na nervi!
    Chci prostě říct, že tě chápu a plně podporuju tvé rozhodnutí, aby sis od blogu odpočinula, dala si pauzu. Není na tom nic špatného. A navíc teď nejsou kolem Kristen žádné novinky, takže je na to i skvělá doba ;) Doufám, že se ti (nám oběma vlastně) povede už líp. Jo a ty hory si maximálně užij :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak to je určite pochopiteľné a chápem ťa je určite hrozné keď na blog chodíš len s povinnosti a nutiš sa do toho potom to tak aj vyzerá, pauza je v poriadku a aj od všetkého len dúfam, že neplánuješ skončiť úplne , ja to mám v poslednej dobre skoro rovnako a rozhodujem sa či si nechám obe blogy alebo jeden zruším ale na jedne strane mi to je ľúto, že som sa na tom tak nadrela a teraz by som mala skončiť takže uvidím ako sa to vyvinie

    OdpovědětVymazat