neděle 7. února 2016

Gallery update 51.8: New/Old portrait for MTV + new Sundance portraits

Poslední dobou mi nějak vypadává angličtina, asi to málo procvičuju, nebo nevím. Měla bych si nějakou zapsat ve škole, abych si to trochu osvěžila. Hlavně tu gramatiku. No, jak jsem říkala, tak se opět objevily nějaké ty nové fotky... jsou to sice všechno fotky, které vznikly minimálně před dvěma týdny, ale všechny jsou nové, protože se objevily až teď. Ta první tedy už před pár dny, ale jinak vážně až hodně nedávno :D Ta první z nich je nejstarší, pochází totiž ještě z propagace American Ultra a je focená pro MTV. Mně osobně se hrozně líbí, myslím, že je škoda, že ji zveřejnili až teď. Už jsem ale viděla lepší portréty, to je zas pravda. Další dva se mi ale líbí nehorázně, ty jsou vážně krásné, dýchá z nich taková zajímavá atmosféra, mají něco do sebe. Ty už pochází ze Sundance a patří k těm nově zveřejněným, fotil je fotograf Jeff Vespa. Zbylých 14 potom pochází ze série portrétů pro časopis Variety. O těhle fotkách jsem mluvila, že vím, že existují, no stále byly pouze s tagem, tak jsem čekala, až je zveřejní bez něj... no a stalo se, konečně. Na většině z nich je Kris s režisérkou Kelly Reichardt a s kolegyní z filmu Lily Gladson. Ta ve filmu Certain Women hrála hlavní postavu 3. příběhu, právě toho, ve kterém se objevila i Kristen a který je považován za nejvydařenější z nich (prý i díky Kris). Vážně se těším, až ten film uvidím :)
* * * * * * *
As I said, I saved some new photos that showed up. Most of them are from Sundance Film Festival, but one of them is quite old. It is one old portrait that was taken during the American Ultra promotion in August for MTV. I didn't find any article with portraits for MTV in the gallery, so I made a new one. I kind of love this portrait, but I've seen better. Another two are portraits from Sundance by photographer Jeff Vespa. And I really love this one, it is amazing. Kristen is very beautiful in it and something comes from it, I love it. And the next 14 photos are for Variety. They were finally published without the tag. Kristen is in most of them with Kelly Reichardt and her co-star from Certain Women Lily Gladstone. She played the main role in the third story, which is also the one where is Kristen. I can't wait to see this movie, people say Kris is great in it and that the story she's in is definitelly the best one.

imagebam.com
imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

7 komentářů:

  1. Jojo, ajina rychle vypadává, když se neprocvičuje, to znám sama :) Jinam máš moc pěkný blog:)

    OdpovědětVymazat
  2. Všechny ty portréty vypadají moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty portréty jsou skvělé, mám hrozně ráda fotky od Vespy, mají takové svoje kouzlo Kristen je na všech nádherná! A moc ráda spřátelím!

    OdpovědětVymazat
  4. Tie portéty vyzerajú skvelo! Kris to tam veľmi sluší, nechápem, ako niekto môže o Kris hovoriť, že je škaredá-_-

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné portréty, klidně bych se jich mohlo u Kristen objevovat více a více. ♥ Je tam naprosto krásná. Ten její úsměv. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Všechny fotky jsou moc povedené! Nejvíc se mi líbí asi ty poslední pro Variety ♥

    OdpovědětVymazat
  7. tak to súhlasím s tebou ta prvá fotografia je fájn ale tie ďalšie dva fotky tak tie sú úžasné a strašne sa mi takéto fotografie páčia a vyzerá na nich skvelo, mno a pravdaže má obrovskú radosť za Kris, že berú príbeh de sa objavila za najlepší a to ešte vďaka nej tak to je paráda

    OdpovědětVymazat