čtvrtek 5. dubna 2012

Gallery update 0.8: New stills photo from SWATH

Ahoooj, jak se máte? Já skvěla, měla jsem fakt super den s rodičema... jako vim, divný no:D ale užila jsem si to. Byla jsem s mamčou v kině a pak jsme se sešly ještě s taťkou a šli na večeři do Hard Rock Cafe, protože už jsem dlouho toužila po tom, ochutnat skutečnej hamburger a konečně se mi to vyplnilo:D Byl vynikající, ale mám pocit, že nejmíň tři dny nebudu jíst... byla v tom snad půlka krávy, to neni možný:D No teď se tak tři měsíce na žádnýho hambáče nepodívám:D Nicméně to bylo fajn, takovej odpočinkovej den, ani mi nevadilo, že jsme zmokli:D No... mám pro vás jednu novou fotku ze SWATH. Jako nevím, jestli je to oficiální stillska, našla jsem ji celkem náhodou na StricktlyRobsten.com, ale je to v dobrý kvalitě, je na tom Kristen a je to z toho filmu, takže jsem to zařadila do kategorie stillsek:D Hrozně se mi líbí, tolik se na ten film těším:) Jak jsme byly na Hunger Games, tak nám pouštěli trailer:D sem tak napnutááá! :D
* * * * * * *
Hii, how are you? I'm doing well, I had great time with my parents! :) I was in the cinema with my mom... the movie is Czech comedy and it's called I'll wake up yesterday (Probudím se včera). It was great, it's not very... intelectual, but it's humorous, it's funny I really liked that. Many great jokes:) And then, we had a family dinner... without my brother, but we met my dad and then came to Har Rock Cafe, because I desired for a real hamburger. It's delicious, but so big! I'm dying! :D Well, I have for you one photo from Snow White and the Huntsman, I found that on StricktlyRobsten.com and I'm not sure, if it's official still, but I really like it, it's a good quality, so... probably it is. Love that! Hope you like it too:

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. nám minulý týden v sobotu v kině pouštěli trailer na Sněhurku s Lily Collins - a na tu s Kristen to fakt nemá...na Hunger games jsem konečně koukla :) musím říct,že se mi to fakt moc líbilo - zase to bylo něco úplně jiného,než na co se obvykle dívám :) a taky jsem si řekla,že k narozkám chci i knížku ale tak nějak mám dojem,že na Twilight ságu to pořád nemá ;)

    OdpovědětVymazat