úterý 17. dubna 2012

Gallery update 1.2: One new still photo from SWATH

Ahoj lidi. Nevíte, proč na anglický konverzaci vždycky řeknu nějakou kravinu? :D Fakt pokaždý! Já vim, že je to taky každýmu u ventilku, ale mně ne:D Vždycky o tom pak přemejšlim zbytek dne:D no nevadí... Včera jsem byla v divadle, jmenovalo se to Stráže! Stráže! a byla to fakt bomba!:D No dneska jdu taky do divadla... je to narozeninovej dárek od mojí nejlepší kámošky:) tak jsem zvědavá a těším se, ale jak furt lozíme do nějakejch divadel, tak se mi tam nikdy nechce jít:D ale pak si to užiju, to jo, jen... už je toho hodně no:D Miluju divadlo, ale všeho moc škodí:D Ale dneska to bude boží, věřím tomu:) Mám pro vás než půjdu jednu stillsku ze SWATH. Je teda víc s myslivcem Chrisem Hemsworthem než s Kristen, ale to jsou detaily:D vidíte ty jeho úžasný oči?! No nic, jsem v pohodě:D doufám, že se bude líbit:
* * * * * * *
Hi. Don't you know, why I always say something stupid at my English conversation class? Always! I know that it doesn't matter, but I usually think about that whole day...:D I was in the theater yesterday and I'll go today too. I really love theater... maybe too much :D It's crazy. Well, but before I'll go I have for you one new stills photo from Snow White and the Huntsman. It's actually more with Chris Hemsworth than with Kristen, but it's not important:D Do you see his awesome eyes!? OK. I'm fine. :D Hope you'll like it...:

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Ty oči má fakt...boží! :) Já divadla nějak nemusím, prostě mi to příjde moc společenské na mě Cítím se tam (jak) nevychovanec mezi lidmi, kteří opravdu ctí zásady společenského chování
    A na co vlastně jdeš? :)

    OdpovědětVymazat