neděle 29. dubna 2012

2012 - SWATH: Blancanieves y la leyenda del Cazador -Trailer Extendido Español HD

No... už je mi osmnáct. Divný. Dneska mám narozky... osmnáctý... a furt se cítim stejně jako včera, jen už jsem oficiálně dospělá:D Neuvěřitelný. Nechci, aby mi bylo osmnáct! :D Chci bejt zase malá! No... bratr řekl, že mě dneska vezme do hospody, to bude zajímavý. Bojim bojim:D Zejtra jdu do školy, takže to bude zajímavý :D Bojím se! :D Nicméně, mám pro vás dneska španělskej trailer na Snow White and the Huntsman... :D a taky jsem uložila nějaký fotky a hodila do galerie, no nestihnu o nich asi dneska napsat, ale uvidíme...:D No tenhle trailer na Blancanieves y la leyenda del Cazador je vážně pěknej, jen je fakt divný, jak mluví španělsky, i když já mám španělštinu ráda:D no nic, pár novejch scén, možná:D prostě se koukněte:)
* * * * * * * *
Well... I'm eighteen today. Weird. I feel totally the same like yesterday, but I'm an adult now. That's unbelievable. I don't want to be eighteen years old! I'm old! I wanna be small again!:D Well, my brother wants to bring me to the pub with him... hm... it will be interesting. I have school tomorrow. Don't want to go with him, i'm afraid!:D Anyway, I have for you today new spanish trailer to Snow White and the Huntsman and I uploaded some new photos to the gallery, I may write about them today, if I don't, I'll tomorrow. This trailer to Blancanieves y la leyenda del Cazador is really beautiful, some new scenes there I think, but it's quite weird heard it in Spanish:D But still it's nice, here it is...:

3 komentáře:

  1. -U mě na blogu je soutěž SONB ! Byli bychom tedy velice rádi, kdyby jsi se přihlásil/a!!
    - http://whitestyl.blog.cz/1204/vyhlasuji-soutez-sonb-2012

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to gratuluju k velké osmnáctce, mě to čeká až za pár let A úplně jsem si představovala, jak si tohle budu říkat.."já chci být zase malá" Taky se mi líbí španělština, ale prostě v tom traileru je to takový divný, úplně to rychle melou...

    OdpovědětVymazat