středa 18. dubna 2012

Gallery update 1.3: Five new amazing still photo from SWATH

Ahoj! Jak se mátE? Já fajn, jen trochu nervózní... vlastně když jsem psala tuhle část článku, tak jsem nervózní byla, teď už nejspíš nejsem, protože se dobře znám a vím, že tenhle článek uložím do rozepsanejch, páč mám málo času a dokončím ho až přijdu domů... klasika :D No ale jsem fakt totálně v hajzlu s nervama, protože mám dneska sraz s instruktorem z autoškoly, do který mě proti mojí vůli dotlačila máma a já jsem z toho fakt podělaná... dneska teda ještě nejezdim, jen mu dávám papíry, ale stejně... nepotřebuju mít řidičák, nechci ho mít! Já tak blbě snášim stres a ona mě uvrtá do tohohle!! BOŽE! Fajn... zrovna teď už jsem v klidu. Protože právě teď skončila ta část, po které jsem musela běžet na autobus:D Teď už jsem v pohodě, i když mám furt strach, ten instruktor se zdá fajn, tak snad to bude v pohodě no... děsím se toho, ale tak hrozný to bejt snad nemůže no...:D Dneska jsem uložila nějaký fotky, no stihla jsem sem hodit jen těhle pět, tak zejtra dodám ostatní... je to pět novejch fakt nádhernejch stillsek jenom s Kristen ze SWATH... miluju tu poslední:) a taky teda tu druhou, ony jsou všechny pěkný, ale ta poslední se mi z nějakýho důvodu strašně líbí, tak snad se budou líbit i vám:)
* * * * * * * *
Hello! How are you? I'm fine, just a little nervous... actually when I was writing this part of article, I was still nervous, but because I know myself... I'm sure I will save it to pre-written articles and finish this one after my meeting with driving instuctor!!! I'm afraid! I'm fucking scared! Okay, I won't drive today, I have just some... info meeting, but still... I will start next week and that's crazy! I don't want to have a driving licence, my mother forced me to go there! Grau! HATE IT! Well, I'm fine now, because... I'm already home, like I said, the instructor looks fine, but I'm still angry that I have to go there... :( Well, today I saved some photos, but I had time just for these five. I have for you five beautiful new stills just with Kristen from Snow White and the Hunsman. I love especially the last one... and the second one is beautiful too:) actually all of them are really cool, so I hope you'll like them:)

imagebam.com ImageBam image upload ImageBam image upload ImageBam image upload

3 komentáře:

  1. tak to já se na řidičák těším :) auta mám docela ráda...ačkoliv těžko říct,jestli to bude mít v budoucnu smysl,když se pořád zdražuje nafta a benzín ale jsem si jistá,že to zvládneš a třeba někdy ten řidičák i využiješ :)
    a k Snow - já z těch nových stillsek byla naprosto nadšená! jsou opravdu krásné - Kristen je krásná :) děsně moc se těším na film ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Wow tak to držím palce, mně dělání autoškoly nějakým způsobem nahání strach Asi strach, že bych tam to auto někde rozsekala, bojím se, že v řízení mám vlohy po mámě (nulové)

    OdpovědětVymazat
  3. Jo a ještě k těm stillskám..jsou strašně krásné, nemůžu vybrat, která se mi líbí nejvíc! No možná ta druhá, taková ,,Kristen v akci"

    OdpovědětVymazat