pondělí 9. dubna 2012

2012 - Snow White and the Huntsman: A Look Inside - Dark Adventure

Nesnášim Velikonoce, nesnášim tenhle dům, nesnášim tenhle den a musim odtud hezky rychle vypadnout!
Fajn, jsem naštvaná, fakt hodně, celej den, ale svůj domov mám pořád ráda, samozřejmě... ale jsem zkrátka vytočená. Můj brácha je rozmazlenej idiot, kterej mě dovádí k šílenství skoro každej den. Nesnášim, že já jsem ten debil, kterej ačkoliv poslední dva dny spal maximálně 6 hodin, musí vstát se psem brzo, uklidí nádobí, nechá koledníky, aby ho zmlátili a nikdo to neocení! Ne. Oni si vstanou v jedenáct zrovna, když koukam na film. Mámina první reakce po minutě, co je dole: Na co to koukáš, proboha? Vůbec na to nekoukala, vůbec, byla tam minutu a už má blbý kecy. A táta se samozřejmě nemohl nepřidat o nějakou chvíli později, když prohlásil: "To je nějaký vyhráblý ne?" Já už teda vyjela na mámu, ať nemá kecy, když vůbec neví, o čem to je, ale tohle už mě dožralo úplně. Tak asi když má v tom filmu ta hlavní holka Tourettův syndrom a je to dělaný jakoby... z jejího pohledu, že jsou tam věci, který ona dělá a ona vidí, tak je snad jasný, že to bude trochu zvláštní, ale ať neodsuzujou filmy, který nesledujou! Když mně se to líbí, tak by mě třeba mohli nechat bejt. No a pak ještě přišel na scénu brácha, kterej začal prohlašovat, že je náš pes blbej, že ho vzbudil, když přišli koledníci, že jestli začne zas štěkat, tak ho nakopne a ať mu už rodiče konečně koupí ten elektrickej obojek. Tak to sem teda nevydržela a s hlasitým prásknutím dveří jsem odkráčela. On spí do jedný odpoledne a ještě se rozčiluje, že ho pes vzbudil? Obzvlášť, když první přišli někdy v deset? Si ze mě dělá srandu ne? Nechápu, že ho máma nechá. Chrní vždycky až do oběda, a když mám já tendenci spát dlouho, tak máma přijde do mýho pokoje se slovy: hodláš třeba někdy vstát? Je to fér? Nemyslim si. Jsem na něj fakt naštvaná, vlastně dneska na celej svět. Mám fakt blbou náladu, ale neřešte mě, jen jsem se potřebovala vykecat. Jak se máte vy? Omlouvám se za svůj negativismus. Mám pro vás jeno video ze Snow White and the Huntsman, je to takový nakouknutí pod pokličku, nebo jak to říct, herci tam maj různý komentáře, najdete i několik nových scén a tak, já jsem z toho nadšená:) těším se, u nás bude mít Sněhurka a lovec premiéru 31. května 2012. No nevim, jestli to vydržim do tý doby...:
* * * * * * * *
I hate Easter and I hate this house, I have to leave, soon!
Well, I'm angry you know, I love my home, of course, but I'm very angry. My older brother spoiled idiot who makes me crazy almost everyday. I hate the fact, that I'm the one who wakes up early, gets up with dog, cleans dishes, lets carollers to hit me and no one appreciates that. No. They wake up, I'm watching a movie and my mom says: Oh my god, what's that? and my father: Isn't that crazy a little bit? Of course that it's strange, when the main character has Tourette syndrome. And then, an 1 p.m. my brother comes down and starts to abuse that our dog is stupid and he will kick him if he starts woof again because he woke him up... at 10 a.m.! But he fell asleep again and got up at 1 p.m.! God, I'm soo mad at him. I have really bad day today. I'm sorry. I have for you another Snow White and the Huntsman video. It's a look inside a movie, actors comment the movie a little and it's cool, you know, I'm so excited. Premiere in the Czech Republic will be on May 31, 2011...:

1 komentář:

  1. jooo tak ohledně těch filmů si můžeme potřást rucemi...mamka to ani tolik nekomentuje,ale taťka.jediný co od něho vždycky slyším,když chci vypálit nějaký film,nebo se na něco koukám "Blbina,kravina,pi*ovina..." taky mě to děsně vytáčí :/ já taky neříkám nic nehezkého o jeho oblíbených filmech...ale on to musí dělat pořád :/
    ohledně tvého bratra...abych byla upřímná,kdyby to byl můj sourozenec,tak už by asi ležel pod kytičkama...vůbec se ti nedivím,že jsi na něj naštvaná.kolik mu vůbec je? a nechápu,proč by měl mít váš pes elektrický obojek - podle mě je to týrání zvířat...a když se tvýmu bratrovi nelíbí,že ho pes budí,tak si má zavírat dveře od pokoje,ne? ;)

    OdpovědětVymazat