čtvrtek 26. dubna 2012

2012 - Snow White and the Huntsman: TV Spot - "Character/Role Call"

Včera jsem měla první jízdu...:D Bylo to... zajímavý no, ale byla to sranda!:D Docela jsem si to nakonec užila, vím, že je to neuvěřitelné, ale je to tak, bylo to dobrý... a nechci se nějak vytahovat jo, ale fakt mi to šlo:D teda aspoň mi to ten instruktor tvrdil, ale i si myslim, že sem nebyla za úplný jelito, což je fajne:D no byla jsem kvůli tomu fakt naštvaná, nervózní a taky sem měla dost velkej strach, ale nějak to ze mě všechno spadlo, když jsem jezdila... jako z příští jízdy jsem podělaná taky, to už totiž jedeme na silnici, ale tak... on je za mě zodpovědnej, když to někam napálim, je to vlastně jeho chyba :D No důležitý je, že jsem to zatím do ničeho nenapálila:D No... začala jsem znova ukládat fotky ze starších akcí, protože těch novinek nijak moc teď není, a když už, tak jsou to nějaká videa nebo pár fotek nebo candids, který se mi přidávat nechtěj:D takže možná před velkou premiérou Sněhurky stihnu dodělat rok 2008 a 2009 (jo, jsem děsná, já vim, ale je to vopruz všechno ukládat:D) a vrhnu se na 2010... 2009 je asi nejhorší no, tam toho bylo nejvíc, spolu s 2008, ale tak nějak to dám... dneska pro vás ale ještě něco mám.. hned dvě věci, ale s tim, jak se vykecávám to druhý asi nestihnu:D no, mám pro vás další televizní spot na Sněhurku, je jen krátký, ale fakt super, pár nových záblesků, nic dramatickýho, ale stejně to žeru..:
* * * * * * * * * *
I had got firt driving lesson yesterday... it was... FUN! Really!:D I quite enjoy that... I know, unbelievable, but it was good, I liked that and I don't wanna show off, but I was good:D the instructor told me... for a many times:D I was very angry that my mom forced me to go there and I was very afraid of that, but I think it will be fine... still scared a little bit, 'cause next time we go drive to the street, not just at parking, but...:D I think that the part before exams will be good... then I will not pass them, but it's not important:D Important is that I'm not angry to my mom anymore, I don't argue with her anymore and I didn't crashed anywhere :D Well, I started to save all photos again, 'cause there is no many news now, before Snow White and the Huntsman premiere no big event, so I hope I will finish events from 2008 and 2009, but I'm not sure, if I have will for it:D Now, I have for you one new short TV spot to SWATH... it looks cool, I think, but it's really short, not many new scene in it, but still it's cool:)

3 komentáře:

  1. Fůjj...Omlouvám se,ale už nechci být tvé affs,protože se mi nelíbí tvůj blog

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: WTF? Jebe ti holka?Taky se mi tohle stalo s jedním mým affs nebo něco podobnýho. Ani někdy nevíme, jaký inteligenty máme v affiliates Teď nevím, jestli už jsem ti to sem psala, ale asi jo, no ale radši to por jsitotu napíšu znovu, máš úžasný design!!
    A ty jízdy..to ti nezávidím Já už bych to auto odvařila hne dpři první jízdě
    Na ten film už se vážně strašně těším, čím víc spotů, tím víc to chci vidět :)

    OdpovědětVymazat
  3. prosím, důležitý článek u mě na blogu:( tohle jsem nepsala já. Klikni na ikonku, vidíš, že je to jinýý blog:(

    OdpovědětVymazat