pátek 11. listopadu 2016

Gallery update 59.8: New Personal Shopper + Anesthesia stills + personal pic

Tak... no vytáhnu to i já no. Co říkáte na výsledky Amerických prezidentských voleb? Já jsem musím říct docela čuměla. Já nemám ráda ani Trumpa ani Hillary a přijde mi, že vybrat si mezi špatným a špatným kanditátem muselo být pro mnohé hodně těžké, ale přeci jen mezi tou hrůzou ta Hillary asi byla přeci jen o ždibec menší zlo než ten magor Trump. Nečekala jsem, co vyhraje. Upřímně si nejsem jistá, co to vypovídá o lidech, když ho volili... Ale tak nebudu předvídat, myslím si, že hodně z těch věcí, co říkal před volbami, byla taky tak trochu póza, možná právě proto, aby oslovil ty radikální obyvatele, nebo nevím. Nebála bych se toho, že postaví zeď podél hranic s Mexikem, ale úplně veselo mi toho fakt není. Teď to žehlím tím, že si pouštím co na to říkají různí komici a moderátoři, moc se mi líbil projev Jamese Cordena, nebo video s Billem Burrem, když byl u Conana, to mě zabilo. Když už mluvíme tedy o tom Conanovi, tak vám bohužel musím oznámit, že Kristen nakonec svou účast v show odřekla. Neví se úplně proč, buď proto, že se to nedalo sloučit s jiným rozvrhem, možná v tom mohlo mít prsty to, že před dvěma dny 9., v ten samý den, co se měla objevit u Conana, přednatáčela epizodu u Ellen, která bude vysílána dnes večer. Je to už druhá zrušená účast v televizní show tenhle měsíc, o jedné jsem vám ani neříkala, protože než jsem o ní napsala, tak to bylo zrušeno... tak nevím, co si o tom myslet. Je mi to samozřejmě líto, to ano, ale hlavně doufám, že je Kris okej, měla hodně náročný říjen, tak jestli to na ní nějak nedolehlo. Těžko říct. Každopádně se moc těším na Ellen, z toho mám pro vás i jednu fotku, tu poslední, která je ze studia, kde se natáčí Ellen. Můžete si všimnout, že má Kris už zase hnědé vlasy, to se taky neví proč, jestli jen tak, nebo v tom má prsty nějaký projekt. Poslední dobou toho nějak hodně nevím :D no nic. Každopádně jí to moc slušelo, už se těším na oficiální fotky a hlavně na ten rozhovor :) Kromě té fotky mám pro vás potom ještě 13 nových stillsek z filmu Personal Shopper a tři jsem vyměnila za variantu v HQ. Všechny jsou vážně skvělé, tak se určitě koukněte v galerii. Už se toho filmu nemůžu dočkat! No a jako poslední mám pro vás ještě 4 staronové stillsky z filmu z minulého roku Anesthesia, kde si Kris zahrála menší roli studentky jménem Sophie a je to hrozně zajímavý film, ze kterého jsem byla emocionálně naprosto vyčerpaná, takže každopádně doporučuju :D
* * * * * * * *
So... what do you say about the American election result? I was quite surprised to be honest. Well really really surprised actually. Everyone is talking about it and I just don't know what to think. I don't know what does it say about people in general, when they voted Trump to be their president. I don't like Hillary either, it was a terrible choice between two terrible options, but from these terrible two was Hillary probably the one who was a bit less terrible at least. But I kind of think that part of the campaign of Donald Trump was also a pose... he has already changed his tone during the first speech as a winning candidate, maybe he will not be as bad as everyone including me expect him to be, but who knows. I don't want to even try to predict what is going to happen. Whatever. To Kris. Kristen has unfortunatelly cancelled her appearance on Conan. It is not known, why exactly did she do it, but she did. But she will be on Ellen today, she pre-taped that on Wednesday. That's maybe the reason she cancelled Conan, because she had to pre-tape Ellen, I really don't know. I am just really sorry Kristen will not be on Conan this week :/ Hopefully it might be re-scheuled, but who knows. Maybe she cancelled not because of time but because she just didn't want to go there, but I am really sorry to hear that. What can we do? Nothing. But she will be on Ellen this evening. The show was pre-taped yesterday, but it airs today, so we will have it tomorrow and I cannot wait. The last picture I have for you now is from the studio. As you can see, she has dark hair again and she looks gorgeous. Jillian Dempsey has published this photo. She looks gorgeous, I cannot wait to see the interview tomorrow. I also have for you several new stills photos from Personal Shopper and also some new/old pictures from Anesthesia movie that premiered last year. I love those Personal Shopper stills, Kristen is so beautiful in them. I cannot wait to see this movie.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com

3 komentáře:

  1. Tak ako k americkým voľbám sa ani nechcem vyjadrovať. Neuverím že vyhral Trump ale keď su tak nech majú. Ale teraz sú všade protresty tak ako nechápem potom kto ho zvolil keď každý proti nemu protestuje chceli ho asi hej tak nech ho majú. Aj keď ja som stala za Hillery prišla mi viac môžno menej škodná amerike ako Trump, veľký milionár.
    Ku Kristen, je mi veľmi ľúto že odmietla ďalšiu talkshow ale musela mať niečo a keď chce pokoj tak nech ho ma. Ale teším sa aspoň na rozhovor s Ellen. A jej vlasy konečne som sa celkovo do blonďatých Krisiných vlasov zaľúbila (aj keď som už bola predtým) a už si zmení farbu. Videla som už nejaké fotky kde ma hnedé vlasy a si hovorím že to určite budú nejaké staré ale nie sú to nové, ale aj tak Kristen svečia. Keď vidím koľko má teraz filmov tak sa čudujem že to stíha. Ale asi hej.

    OdpovědětVymazat
  2. U amerických voleb tocítím stejně. Oba kandidáti mě nebrali od začátku a vůbec nevím, koho bych volila.

    OdpovědětVymazat