sobota 5. listopadu 2016

Gallery update 59.7: 'Billy Lynn's Long Halftime Walk' stills + BTS + new portrait

Mám posledních několik dní problémy s internetem a dost z toho vyšiluju. Můj táta s tím totiž není ochotnej nic dělat, dokud se ho to netýká. Takže když si já stěžuju, že mám něco s internetem, tak se s tím musím smířit, jakmile jemu blbne, tak ho jde hned spravovat. To samý máma, když se rozčiluju, že nefunguje, tak mi říká, že mám holt smůlu, ale pak o 10 minut později nadává, že jí to nefungue, z toho fakt nemůžu. No nic. Snažím se si stáhnout jeden film, na který se chci hrozně dlouho kouknout a ono mi to tvrdí, že to stahování bude trvat 2 dny, tak mi z toho trochu šibe. Teď se to snížilo na 12 hodin, začíná to vypadat nadějně. No nic. Mám z toho fakt nervy. Ale k věci. Billy Lynn's Long Halftime Walk, neboli Ulička slávy bude mít už brzy kino premiéru v USA (u nás až v únoru). Tím pádem se začínají objevovat i propagační materiály, takže jsem vám sem ráno dávala klipy, také jsem viděla nějaká videa z propagace z Taiwanu, kde Kristen teda není, ale Joe Alwyn a Ang Lee ano. No a také se objevily oficiální stillsky, které pro vás mám teď, protože mezi nimi se objevily i 4 fotky s Kristen. Trochu jsem s nimi otálela, když se objevily ty první dvě, a dobře jsem udělala, protože dneska se objevily další. Plus teda ještě jedna fotka z natáčení, kde můžete vidět i Anga Lee. Můžete si všimnout, že Kristen má na těch fotkách zjizvenou tvář. Její postava Kathryn totiž měla nehodu a to je vlastně to, co vedlo k důvodu, který dostal jejího mladšího bratra do armády. Podle informací, které mám, je to právě Kath, která přesvědčuje svého bratra, aby se už do bojů nevracel a odešel z armády. Jsem na Kristen v tomhle filmu hrozně zvědavá. Kromě fotek z filmu mám pro vás pak ještě navíc jeden nový portrét z New Yorského filmového festivalu, která pochází ze dne, kdy proběhla premiéra Personal Shopper a mně osobně se ten portrét strašně moc líbí. Tak si užijte fotky :)
* * * * * * *
I have some trouble with internet, it makes me crazy. And my dad it not able to do anything with that. It makes me even more crazy and angry, because he goes to do something with the internet just in case he is the one who needs it, but when I have problem, he does nothing, I just have to live with it. So it kind of keeps my from that blog project I was talking about... but whatever. I hope it's going to get beter. I am trying to download one movie, but it tells me it will last 2 days and it is a small file, so I am kind of pissed right now. But he still does nothing... I can write articles, I don't need it to be fast for that, but my nerves, god... Well.. Billy Lynn's Long Halftime Walk is going to theaters in the US very very soon, so with that, they are publishing some promotion stuff. First official stills with Kristen as Kathryn Lynn were published during last few days. I waited with publishing, because I didn't have much time and it was a good decision actually, because two more showed up today. So I have for you four stills pictures and one behind the scenes photo with Ang Lee. I love all of them, I am very curious about Kristen's role in this movie. You can see a scar on her face. Kristen's character had an accident, which was kind of the reason, why Billy went to the army. I also have for you one new portrait from New York Film Festival, that was taken the day of the Personal Shopper premiere and I love it very much, it is great.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Tak u nás doma to chodí úplně stejně! A ten portrét se mi taky hrozně moc líbí ♥ Je super, že jsi ho hned použila na layout - vypadá skvěle a má moc příjemnou barvu!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní fotky, ovšem ta černobílá, ta je uplně dokonalá!

    OdpovědětVymazat
  3. jop to som aj ja strašne zvedavá na tento film a hlavne na kris v ňom takže si ho určite pozriem, mno a fotografia z festivalu je parádna, vyzerá na nej skvelo

    OdpovědětVymazat