čtvrtek 17. listopadu 2016

Gallery update 60.0: Photos from the set of Lizzie Borden project

Ach můj bože, ten koncert Jakea Bugga, na kterém jsem včera byla, byl absolutně dokonalý. Poznala jsem tam tři amíky z DC, ne, že bysme si vyměnili nějaký kontakty nebo tak, ale byli milí a aspoň jsem měla trochu pocit, že tam nejsem sama. Trochu jsme si pokacali a bylo to vtipný být zrovna za nima, fakt jiná mentalita, hrozný :D Ale jako milý byli o tom žádná. Každopádně to bylo božský, na instáčgram jsem nahrála dvě videa a jednu fotku, tak kdo je zvědavý, může se kouknout. Obvykle mívám pravidlo jedné fotky a jednoho videa, ale tentokrát jsem se neudržela a udělala jsem videa dokonce tři, nevadí XD Ale já nenatáčím nikdy celé písničky, většinou tak max 20 vteřin a pak to dám pryč, protože si chci užít ty songy, nechci je natáčet a furt dávat pozor na mobil, chci si zazpívat a zatančit a zaskákat a tak vůbec. No zkrátka jsem si to fakt užila, i když Lucerna nebyla ani zdaleka plná, myslím, že by udělali líp, kdyby měl ten koncert v Lucerna Music Baru, i lístky by tam byly levnější. Ale k věci. Jediné paparazzi fotky, které sem dávám, A tak i tentokrát neudělám výjimku, ačkoliv podle Kristenina výrazu na některých fotkách z těch fotografů zrovna nadšená nebyla. Mám pro vás pár fotek z placu zatím nepojmenovaného filmu o Lizzie Borden, ve kterém Kristen hraje postavu jménem Bridget Sullivan. Film se odehrává v druhé polovině 19. století, někdy ke konci 80. let podle údajů o Lizzie z wikipedie, takže můžete Kristen vidět v dobových kostýmech a vypadá naprosto úžasně! Kromě toho bude mít tedy ve filmu buď prodloužené vlasy anebo bude mít paruku, těžko říct, každopádně je musí mít trochu dělší ne úplně přirozenou cestou. Kromě těch fotek z placu mám pro vás i pár ofiko fotek z natáčení, kde je teda vyfocená akorát klapka na dva způsoby a nejspíš dům Bordenových, kde se natáčí.
* * * * * * *
Oh my God, the Jake Bugg concert was absolutely amazing. I got to know three Americans from DC, so I kind of wasn't alone. I don't even know their names but we talked together a bit, so I didn't feel lonely or something. It was really great. Lucerna wasn't full at all, but it didn't make any difference, we did make some noise and it was really, really good. I posted one pic and two videos to my instagram, so you can check it out. I took three videos and two photos actually. I usually have a rule that I make just one pic and one video, but I couldn't help it. But I am not one of those guys who film the whole song, I usually just film few seconds and then I just enjoy the rest of the song fully. Whatever. The only paparazzi photos I publish on my site, are photos from the set. And because paparazzi are rats and are everywhere, I have for you some pictures from the set of the Lizzie Borden project where Kristen plays character called Bridget Sullivan. The movie is set in the end of 19th century, so you can see Kristen in costumes from that era and I love it. She also has a wig or hair extentions, probably. And she looks really lovely and cute, but not very pleased that paparazzi were there. There are more photos to publish, but I chose just some of them, because I don't want to have too many paparazzi photos here. I also have for you three photos from behind the scenes of the filming.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

7 komentářů:

  1. ha tak to je vidieť, že nemala a mi prišlo trochu vtipné na jednej fotografii ako bola vo svojom kostýme a na ruke tetovenia    to proste nejde dohromady a vyzerá celkovo zaujímavo v niečo takomto

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsem ráda, že sis ten koncert užila a pokecala sis s těma dvěma týpkama. Úplně tvé pocity o tom, že už tam jako "nejsi" sama, chápu :)
    Teď už k fotkám. Pár jsem jich viděla na instagramu a hned jsem si říkala "Angie bude mít radost" No já jsem na tenhle film už docela dost zvědavá. Určitě bude skvělý a je to zase něco jiného, než co Kristen dřív natočila :) A zase musím říct, že pro tenhle film udělali parádní kostýmy! Je divné, když řeknu, že Kristen víc sluší dobové oblečení než to současné? Tady vypadá skvěle a to stejné jsem psala u fotek z Café Society

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se líbí, že toto je zas úplně jiná role Kristen na kterou jsme zvyklí a dělá mi radost, že zkouší nové věci :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavý fotky, to bude parádní role, jsem zvědavá!

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem z toho filmu nadšená, moc se na něho těším, jsem zvědavá, jaké to bude, když bude hrát Kristen takovou roli. :) Z fotografií mám radost, jsou skvělé!

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, Kristen by se do té doby úplně hodila, ty kostýmy jí moc sluší! ♥ Bude zajímavé jí vidět taky v jiném typu filmu.Jsem zvědavá jak tu roli Kristen pojme :)

    OdpovědětVymazat
  7. Je zajímavé vidět Kristen v dobovém kostýmu, ale jeto zase něco nového, tak proč ne...každopádně jsem na to hodně zvědavá :)

    OdpovědětVymazat