sobota 5. listopadu 2016

Layout no. 31

imagebam.com
August 22, 2016 - November 5, 2016

Čím víc designů vyrobím, tím víc mám pocit, že to už dělám hrozně dlouho. Pět let. Tenhle blog brzo oslaví svoje první páté narozeniny a já tomu absolutně nemůžu uvěřit. Přijde mi to jako včera, co jsem začla svůj předchozí blog podvádět s tímhle blogem a vážně, seriózně jsem si myslela, že buď ho ani nespustím, nebo ho vzdám po pár měsících. A tady jsem. Už za měsíc a jeden den bude tomuhle blogu oficiálně 5 let, přestože více směrodatné jsou spíš ty druhé narozeniny v lednu, tak já jsem vždycky slavila víc spíš ty první, protože to byl den, kdy jsem tenhle blog založila. Před tolika lety jsem tenhle blog založila a teď tu sedím, píšu vám o 31. designu blogu, o tom, že jsem ho vyměnila za 32. design a mám nostalgickou chvilku. Přijde mi, že za tu dobu, co bloguju, už kolem mně prošlo tak hrozně moc lidí a stále objevuju nové, ale zároveň ztrácím ty staré, i když je ztrácet nechci. Je to ale přirozený vývoj, lidi většinou časem přestane bavit blogovat, jen já to mám nejspíš do smrti :D Vždyť v březnu 2007 to už bude 10 let co bloguju. To je strašný :D Ale hrozně jsem se změnila. Už bloguju opravdu tak, jak se podle mě blogovat má, respektive jak já jsem vnitřně přesvědčena, že bych to já osobně měla dělat. Nestresuju se, když nemám čas nebo náladu, prostě píšu články, protože mě to baví a ne proto, že musím a že mám nějakou určitou povinnost je psát. Baví mě to, našla jsem si svůj styl, který se zdá se lidem zamlouvá a ještě mě za něj nikdo nezabil... A jsem si téměř jistá, že dokud se nic nějak radikálně nezmění, já budu o Kristen psát dál, i když konkrétně příští rok to asi bude komplikovanější, vzhledem k bakalářce a státnicím a tak podobně. No ale teď už k designu. Už jsem ho musela změnit, přestože jsem ten předchozí, ten modrý, měla ráda. Proč? Protože už mě začal hrozně vytáčet, a když taková situace nastane, musím udělat nový. Vznikly dvě barevné varianty nového designu, tak se koukněte tady na tu druhou a kdyby se vám líbila o hodně víc ta, tak to ještě vyměním. Mně ale přišla barevně až moc agresivní, tak jsem nakonec nastavila tu, kterou vidíte. Doufám, že se vám líbí aspoň trochu, já s tím nejsem úplně stoprocentně spokojená, ale tak bude tu asi jen měsíc, pokud všechno vyjde, protože chci na narozky blogu nastavit něco speciálního :)
* * * * * * *
More layouts I make for this blog, more I feel like I am doing this for so long. It will be five years soon. Five fucking years. I cannot quite process the fact that this blog will be soon 5 years online. I had no idea, this is ever going to happen, I truly thought when I started, that I will quit after few months and I will never come back to blogging again. But here I am, making 32nd layout, writing about 31st and already thinking about 33rd for the first fifth birthday of this blog. And I am not even close to ending. I found myself in blogging about Kristen and I kind of found my blogging way, the right style, what I love. I don't force myself to write when I don't have mood or time, I write just when I want to. It became a real hobby, that I adore and I cannot quite imagine living without. And I am so glad. I just feel like so many people came passed me during these years of blogging and I am constantly finding new, but also loosing a lot. Oh God, I am becoming depressing, I will stop. Well, this layout I made today... was made in two color variants and I wasn't quite sure which one I should put here, co check out the second one here and tell me, which one you like better. The previous one, the blue one, was here for a really really long time and I loved it, but it started to annoy me a lot, so I had to change it already. This one will be here just for a month, if everything works out, because I really really want to make something special for the first fifth anniversary of this blog, so... Whatever. I hope that you like this layout at least a little bit, I am not completely happy with it, but I kind of like it.

8 komentářů:

  1. Neboj, já tu budu zřejmě taky až do smrti, tak tu budeme spolu a alespoň se nebudem muset loučit jedna s druhou, o pár slziček méně     Pět let jo? No i když já už budu na blogu o Emmy taky dva roky, což pro mě byl včera velký objev! Páni, já ani nevím, jak dlouho se my dvě už tady na blogu známe, ony ty roky tak děsně splývají!
    Tak já si tenhle design budu muset náležitě užít, když si tu moc nepobude, protože jsem z něj totálně paf! Je skvostný! Děsně se mi líbí ty barvičky a rozhodně jsem za tuhle verzi, působí tak útulně a navíc i vánočně...už se u mě pomalu ale jistě probouzí duch Vánoc Jinak opět úžasně provedená koláž fotek v záhlaví! Líbí se mi u nich ty použité efekty a samozřejmě každá ta jedna použitá fotka, a nesmím zapomenout na pochvalu písma, to je bombový!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to určitě nejsi sama, kdo bude blogovat až do smrti Já tu zůstanu s tebou! Mě teď blog tak moc baví, že si nedokážu představit žít bez něho :) I když teda teď na něj nemám tolik času, kolik bych chtěla. Začínáme psát písemky, musím se učit a do toho se ještě teda dívám po jiných oborech - našla jsem si v Olomouci na pedagogice obor "angličtina se zaměřením na vzdělávání", tak možná zkusím to :) Nicméně se ještě poohlédnu dál - ale asi to začnu víc řešit až budou Vánoce nebo tak :)
    CO se týče designu, tak změnu jsem čekala, protože jsi o tom psala v jednom z předchozích článků, ale tohle byla fakt rychlost! Zase je to krása, ale tentokrát se přiznám, že mi moc nesedí ty barvy - já moc na červenou nejsem, ale to samozřejmě není tvoje chyba :) A páni, už to bude 5 let? Už se těším na tvůj nostalgický článek :)

    OdpovědětVymazat
  3. Týjo, pět letna jednom blogu? :O Já vydržela nejdýl na mým prvním a to skoro 4 roky Takže obdivuju tě. Design je krásnej, použila jsi krásné barvy a fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  4. 5 let to je už opravdu vysoké číslo co si budeme povídat, ale hlavně, že tě to furt baví a jsi tu pořád s námi a my máme skvělé novinky o Kristin :) Jinak nový layout moc krásný takové veselé a svěží barvy myslím, že si to zvolila skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  5. Týjo, pět let, to je šílené, to jsem ještě ani já nevydržela paráda! :) Jinak musím říct, že ten nový layout je parádní, jsi naše šikulka. :) Strašně se ti povedl, ty barvy miluju! ♥ Vybrala jsi i krásné fotografie, super práce. :)

    OdpovědětVymazat
  6. ja som na desiatku síce ešte nedosiahla ale už som skoro tam       a je super, že si so svojim blogoaním spokojná hlavne tý a určite aj ostatný, ja teda hej
    mno a ako farabne by mi to bolo šumák lebo si tam použila v oboch rovnaké fotografie ktoré sú skvelé a to sa mi na ňom páči, hlavne ta hlavná by sa dalo povedať je úžasná

    OdpovědětVymazat