pondělí 23. března 2015

'Anesthesia' will premiere on April 22, 2015


Tohle je jedna z mých naprosto nejoblíbenějších animací Kristen. Miluju tu červenou bundu, tu červenou rtěnku, ty brejle a to, jak je ta animace upravená. Když už mluvím o brejlích, docela okázale už několik týdnů ignoruju novou kampaň pro Chanel, až se z toho objevila jedna další :D Shrnu vám to do článku ještě dneska, mám to v plánu, ale nějak jsem neměla náladu na Chanel, ani nevím proč, ale prostě jsem neměla :D No, ale než na to dojde, mám pro vás jednu krátkou a rychlou doplňující informaci o premiéře filmu Anesthesia. Na tenhle film čekáme už hodně dlouho, Kristen tam má jen menší roli jedné studentky, jménem Sophie, ale i tak jsem na ten film hodně zvědavá. Před pár týdny jsem psala, že film bude mít premiéru na letošním Tribeca filmovém festivalu v New Yorku. No a konečně i víme, který přesně den to bude. Světová premiéra tohoto filmu se bude konat 22. dubna 2015. V průběhu festivalu potom proběhnou ještě další tři promítání, a to 23., 24. a 25. dubna. Zatím je příliš brzo na to hodnotit, zda se Kristen objeví na premiéře tohohle filmu, ale upřímně doufám, že ano. To se teprve uvidí. Co se ale ví je to, že by se Kristen měla přidat 3. dubna k Juliette Binoche, Chloë Grace Moretz a Olivierovi Assayasovi na speciálním promítání filmu Clouds of Sils Maria, který jde v USA do kin tuším o tři dny později, 6. dubna. Po promítání (nebo před ním, to nevím), by mělo být i Q&A. Asi spíš po promítání :D na kterém by se měli všichni zmiňovaní objevit, tak doufám, že se nic nezmění :)
* * * * * * * *
This is one of my most favorite animations of Kristen. I love the red jacket and the red lipstick. And those glasses. Talking about glasses, I am kind of ignoring new Chanel campaign, I have to finally write about it, because there is a lot to write about, but I just... I don't know, I didn't have mood for it, somehow I didn't have mood for Chanel. I am sorry about that :D I'll write it today, I promise. Well, before that I have for you fast information about Anesthesia. It's an upcoming movie in which Kristen plays smaller role called Sophie. I wrote about that it will finally premiere at Tribeca Film Festival 2015, now we finally know the date. World premiere of this film will be on April 22, 2015 and there will be three other screenings on April 23, 24 and 25. I hope that Kristen will show up at this premiere, but it's too soon to say something for sure. But it looks like she will be in Los Angeles on April 3, to join Juliette Binoche at screening of Sils Maria and Q&A about this film. Chloë and Olivier should be there too. Right now, Kristen is filming her new project in Montana, but there is a total quiet about this film, we know literally nothing. There was one picture published last week, but no Kristen on it, just as a proof that the filming is actually happening. So I also have no idea, when the filming ends.

3 komentáře:

  1. Normálně bych tu skákala radostí, že konečně známe datum premiéry, ale co si budeme povídat, oproti projektům, na kterých Kristen pracovala poslední rok, to není až tak horké. Nicméně věřím, že půjde o příjemný film na sobotní večer, navíc ve společnosti Kristen!Angie, absolutně chápu, proč tu animaci tak miluješ. Já z ní pokaždé mám téměř husí kůži - což může být ale i tím, že teď mám v pokoji sedmnáct a půl stupně  -, prostě dokonalá Kristen!Je úžasné, že máš svého "marvel přítele". Každý by ho měl mít. Dělá mi radost, že jsi tak dobře informovaná, ono je to zatraceně poznat a můžu s tebou debatovat o Civil War do aleluja.Moje milá, to neuhodneš kde jsem byla. Nikde. Byla jsem doma a vůbec jsem neměla náladu na blog. Vlastně jí moc nemám ani teď. Já tak nějak vůbec nemám náladu na internet, už tu převážně pouze stahuju. Není to tak, že by se mi to úplně vykouřilo z hlavy. Sledovala jsem novinky o Chrisovi, občas jsem zaběhla i sem, vždycky jsem ti chtěla napsat komentář, ale nějak mi to nešlo. Nevím čím to je. Bude to znít hloupě a praštěně, ale v poslední době je moc novinek a mě to nějak nebaví. Nemá to nic společného s příjímačkami (na které jsem se ještě nezačala učit), ale prostě to tam není. Ale snažím se. Věř mi, že se snažím dostat zpátky do "normálu". Ale jde to pomalu. Navíc je to moje nešťastná povaha, která by nikdy nevydala článek, který by nebyl propracovaný. I proto mi všechno tolik trvá. Upřímně ale doufám, že mě to přejde. Neboť zrovna právě tebe bych rozhodně ztratit nechtěla. A prosím tě, abys mi to věřila!

    OdpovědětVymazat
  2. Angie, hrozně moc děkuji za komentář! Opravdu mě konečně někdo pochopil.A děkuju! Já si myslela, že jsem podivím, protože jakmile naskočí novinky mě dojdou slova a prostě mrtvo. A pokud tohle všechno prožíváš u třech blogů jsi šílená, promiň, ale jinak to jednoduše říct nelze. Já bych zešílela. Pobavila si mě, když jsi psala, že to se potom chce člověku jenom umřít. Já byla dneska odpoledne na boxu - ok je to fit kickbox nebo co, ale mě se to nechce pořád vypisovat - a jsem úplně mrtvá. Hrozně to flákám a potom nestíhám. Navíc pokud jsi takový cvok jako já a jedeš tam přes tři kilometry na kole. Ale chodí tam jeden chlap, kterej shodou okolností dělá i trenéra, a vypadá úplně jako Benedict! teda vlastně ne úplně, má delší vlasy a větší břicho - jenom trošičku - a neodolatelný úsměv. Takže tam vlastně chodím moc ráda. Což ovšem není vůbec to, co jsem chtěla napsat, jenom si tam na tebe vždycky vzpomenu. Ale zpátky!Upřímně mě hodně mrzí, že Kristen tu není úplně top, ale myslím, že naše společnost by ji ani dostatečně neocenila. Ach bože, to zní příšerně, ale nedovedu to říct jinak. Ona je neuvěřitelná, umělkyně, křehká, nežná a přitom provokativní a rebelská - Angie, musíš mi rozumět!- a to všechno dovede fantasticky převést na plátno a osobně si nejsem jistá, zda by to naše společnost dokázala ocenit. Bože, když to sobě čtu zním jako idiot, totální. No nic, co už nadělám. Jdu si přečíst postřehy z Agentů, jinak bych se musela rovnost zabít, abych tě neděsila. To bych totiž opravdu nerada!

    OdpovědětVymazat
  3. Na film Anesthesia jsem docela zvědavá. Když se mi bude líbit trailer, tak na něj asi kouknu :) Jinak jsem nadšená z té akce, co se týká filmu Clouds of Sils Maria. Už se hrozně moc těším na ty fotky z premiéry :) Taky doufám, že Kristen a Juliette spolu budou mít nějaký společný rozhovor :)

    OdpovědětVymazat