sobota 7. března 2015

Gallery update 40.6: New fan photos from Idaho

Oh my Carlisle. Vysvětlovala jsem vám už někdy, jak to vzniklo? Ani nevím. Tehdy jsem ještě byla celá hotová z Twilight a s kamarádkou jsme to říkávaly, to jsem ještě měla blog o Twilight. To byly časy, občas si pročítám ty články a chytám se za hlavu, jaké jsem byla pako :D Ale to jsem nechtěla říct. V anglické verzi jsem se rozplývala nad tím novým designem :D Pořád se na něj koukám, hrozně se mi líbí. Šedou jsem tu pořádně ještě neměla a bála jsem se, že po tom minulém, ho prostě budu nesnášet, ale mně se přitom hrozně líbí :D Tenhle pocit jsem u moc designů neměla. Kromě tohohle a toho minulého snad už jen u 17. designu, který jsem zbožňovala, i přes to, že jsem ho dělala já :D Tak uvidíme, jak dlouho mi to vydrží, znáte moje nálady. Nicméně... mám pro vás dvě nové fotky. Pamatujete si ještě, jak jsem mluvila o tom novém filmovém projektu Kristen? No tak jsem vám psala i to, že natáčení by se mělo konat ve státě Montana. Čekala jsem, kdy se objeví nějaké ty fotky, že už Kris odjela nebo tak... a ty se konečně objevily. Nejde ale o žádné paps z letiště, ne. Kris se rozhodla, že využije čas, který před natáčením má, a vydá se do Montany se svými přáteli autem. A právě na tomto road tripu se Kris nutně musela stavovat na některých místech, jako je třeba benzínka :D no a jedním z těch míst je i obchod Army Surplus Warehouse, což je nejspíš nějaký army shop. To jsem to vysvětlila :D hezký češtin. Prostě obchod s jakože vojenským a opravdu vojenským oblečením. A kde? V Idahu. To znamená, že směřuje směrem do Montany, což je parádička. Každopádně slečna, která pracuje v tom obchodu, poznala Kristen a také si ji vyfotila a s ní se vyfotila... Hodila to na oficiální facebook i s krátkým popiskem: "Dneska jsme měli v obchodě Kristen Stewart! Byla úžasná!" To ale lidem tak úplně nestačilo :D Takže se vyptávali a nakonec ze slečny vymlátili pár podrobností. "Řekla, že jenomm projíždí." Reagovala na otázky, co dělá v Idahu. Někdo potom zmínil, že někde četl, že míří do Montany natáčet film. "To mi taky řekla. Sbírala jsem oblečení a ona přišla ke mně a omluvila se a chtěla je uklidit. Řekla jsem, že je to v pohodě a hej, nejsi náhodou Kristen? Ona řekla, že jo, super přátelsky. Mluvila o tom, jak je okolí a celkově Idaho krásné. Zeptala jsem se, jestli se s ní můžu vyfotit, že by mi to jinak nikdo nevěřil a ona se zasmála a řekla, že samozřejmě. A viděla jsem i drobný úsměv!
* * * * * * * * *
Oh my Carlisle. I fucking love this new design. Like seriously, I was wondering if I will like it after the previous one, but I love it so much, I can't help myself, I am still looking at it and telling myself: "How the heck I made something this cool?!" Like literally love it. I had this feeling just few times before... now, the one before and the one that was here in June and August 2014. It was the 17th one, I think. So not happening to me very often. I hope you like it too, I am just enjoying the fact that I love it :D Anyway. When I was writing about that new project few days ago directed and written by Kelly Reichardt, I was telling you that the set should take place in Montana. I was waiting for Kristen to go there... well now it seems that the filming of her part starts in few days, because she's on her way. She decided not to fly, but go by car with her friends. And on May 5, 2015, a fan spotted her, finally, so we also have proof that she's on her way. These two photos are from Idaho, from Army Surplus Warehouse. They posted these photos on their official Facebook page with short text: "We had Kristen Stewart in the store today! She was awesome!" But then some more information were added. Short story about the meeting. "She said she was just driving through. [Question: I saw somewhere that she is headed to Montana to do a motion picture.] That's what she told me too. I was picking up clothes and she walked over to me and said sorry she did that and she would clean them up. I said no it's ok, hey are you Kristen? She said yes, was super friendly. She talked about how this area and idaho was beautiful. I asked if I could take my picture with her cause no one would believe me and she laughed and said of course. I did see a small smile too! Haha." So... another proof that Kristen is super sweet when it comes to her fans.

imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. Jojo, tento layout je dokonalý! Mně se strašně moc líbí ta šedá barva kterou jsi zvolila. Navíc ta úvodní fotka Kris jak drží tu cenu za Nejlepší herečku ve vedlejší roli zde perfektně sedí :).
    Ty fotky jsou naprosto úžasné, moc se mi líbí ten outfit, který zde Kristen má. Té holce opravdu závidím, to jak byla Kris milá a že měla vůbec to štěstí jí potkat .

    OdpovědětVymazat
  2. teda, já jsem tady dost dlouho nebyla a jako vidím, že máš opět nááááááááááááááádherný layout :) ten výběr fotek 1* :) a já miluju tvoje články, ty umíš ze dvou fotek napsat udělat hned několik článků v jednom a to na tobě zbožňuji :) a my jsme s kámoškama pro změnu říkaly Oh My Edward a používaly jsme zkratku OME a nebo pak OMR jako Robert samozřejmě kde jsou ty doby? :) chtěla bych se vrátit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahooj, mám nový blog o Hilary Duff, tak bych byla ráda, kdyby ses mrkl/a a napsal/a třeba svůj názor na ni, nebo na články atp. Taky bych byla ráda, kdybychom se spřátelily, Kristen mám odmala šíleně ráda a tvůj blog je pecka.

    OdpovědětVymazat
  4. Áááááách bože!... No chápeš to? Poprvé v životě se stěhuju z blogu z donucení.. :/

    OdpovědětVymazat
  5. Tak máč byť s čím je to skvelí desing a mne sa osobne takáto kombinácia páči a je to v dnešnej dobe skoro na každom webe takže nemusela si mať strach vyšlo to skvelo
    je fakt skvelé, že sa na niečo také vybrala muselo to byť super a aká bola milá a vyfotila sa aj keď nemusela

    OdpovědětVymazat