pondělí 9. března 2015

New possible role for Kristen just showed up! Please! MAKE IT HAPPEN!!!


KUUUUUUUUUUUUUUUUUUURVA. Panebože. Omlouvám se, za ta silná slova, ale nemohla jsem jinak. Fakt to nešlo, sorry, fakt ne. Je mi to líto, ale vážně ne. Vyšiluju, fakt vyšiluju. Kdo si myslel, že teď nebude chvíli po Kristen ani vidu ani slechu kvůli natáčení filmu, kolem jehož placu zřejmě nestepujou paparazzi, tak se mýlil. Stejně tak jsme se mýlili všichni, když jsme si mysleli, že když Kristen říká, že si dá chvíli pauzu, znamená to, že si dá pauzu :D Protože tohle rozhodně na pauzu nevypadá. Proč? Protože Kristen je oficiálně spojována s dalším připravovaným snímkem! Což je samo o sobě úžasné. Všichni víme, že když Kristen něco nadchne, prostě do toho musí jít, i když to znamená, že už nebude mít pauzu od hraní. A já jsem z toho nadšená a jsem ráda, že ji opět nadchly další dva projekty. Ale to není ta nejúžasnější část. To, že bude v dalším filmu je samo o sobě skvělé, ale to, z čeho jsem tak nadšená, jsou tři věci. Respektive tři jména. Jesse Eisenberg totiž bude v tomhle filmu hrát taky. Což znamená už 3. spolupráci těhle dvou herců. Letos vyjde jejich druhý společný film American Ultra. A tohle bude třetí, který spolu budou natáčet. No... a kromě Jesseho bude v tomhle filmu ještě i Bruce Willis, což je naprosto skvělé, protože já miluj Bruce Willise a ačkoliv většinou hraje v akčních filmech, vím, že je to úžasný herec a neskutečně se na jejich spolupráci těším. Tohle trio je vážně hustokruté. Ale nejhustokrutější je to, že k tomu všemu jde ještě o nový film Woodyho Allena!!!!! Já ZBOŽŇUJU Woodyho Allena! Alespoň tedy jeho novější filmy, miluju je a to, že v jednom z nich se objeví i naše Kristen? To je prostě sen! Film je zatím nepojmenovaný, jak už to tak u Woodyho bývá. Stejně tak nevíme vůbec nic o tom, o čem by ten film měl být, což je taky klasika... s filmy Woodyho je to vždycky trochu složitější :D Většinou nikdo neví nic, dokud to není natočený, včetně jména. Jeho nejbližší film s Emmou Stone - Irrational Man - neměl název ještě asi před měsícem a to se to natáčel už docela před dlouhou dobou :D (Na ten se mimochodem taky nehorázně těším) a premiéru bude mít už v červenci. Takže je klidně možné, že na to třeba i nemusí nakonec dojít, ale zatím to vypadá, že ano a to je, dámy a pánové, fakt kurevsky úžasný. Doufám, že po téhle zprávě uznáte, proč jsem se neovládla a byla jsem tak sprostá :D Bože, fakt z toho vyšiluju, je to dokonalá zpráva!
* * * * * * * * * *
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK. Oh my god. This is like the most amazing news ever. I am freaking out, like literally. Kristen was talking about taking a break, but her point of view to the meaning of it, is more than interesting :D Oh god, I am so excited that I can barely talk or write. Kristen has joined the cast of a new film. New project for Kristen. But that's not that part I am so excited of. You can see in those pictures, why am I so excited. Jesse fucking Eisenberg is going to be there too. And Bruce Willis is also confirmed to play in this film!!! And that's still not all. Because this movie will be directed and probably also written by WOODY ALLEN!!! You can't even imagine how excited I am, because I LOVE Woody Allen's movies, at least those recent ones. Especially those new ones. How amazing is that all together? I can't even believe it. Well... it's always complicated when it comes to Woody Allen's films, but I hope it's happening. It's still untitled, as always with Woody's films... and there is nothing we would know about the plot yet and probably won't know before it's filmed. But it's amazing. So fucking amazing.

5 komentářů:

  1. Whoooooooooa! Tak to je teda úžasná novinka! Ty vole, ale Bruce Willis v Allenově filmu? Tak to mě šokuje To si nedokážu představit, ale možná že dobře, aspoň se mám na co těšit Ale je teda super, že tam bude Kristen, ji si ve Woodyho filmu dokážu představit..a Jesse taky, to je super, že spolu budou zase spolupracovat! Jsem zvědavá, o čem film bude...což je blbý, protože na to si budeme muset počkat ještě moc, moc měsíců Ten Irrational Man se natáčel loni v červenci a až před pár týdny jsme se dozvěděli o čem bude a jak se bude jmenovat, boží frustrace, fakt jo

    OdpovědětVymazat
  2. jééééééééééééééééééé no tak to je bomba o tom filmu, já mám hrozně ráda,když Kris hraje s Jessem :) a jinak jsem konečně dneska dala tu zkoušku z literatury 19. století (české) :) takže jsem se konečně nějak hnula, teď jen 2 zkoušky :))) a bude to snad okay, tenhle týden dodělám snad bc práci, a pak se vrhnu na učení  na ty dvě další :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Já od Woodyho viděla tuším jen jeden jediný film a to je Kouzlo měsíčního svitu. Nebyla jsem z něho tak nadšená, jak jsem si myslela, ale Emma Stone v něm byla úžasná :) No moc se mi líbil jeho konec, kostýmy a že se film odehrává vlastně na jihu Francie. Ale to sem až tak nepatří.
    I přesto, že nejsem fanouškem Woodyho Allena tak jsem na tenhle filmový projekt hodně zvědavá a tahle zpráva mi udělala radost. Jsem hodně zvědavá na jeho spolupráci s Kristen :) A Bruce Willis je třešnička na dortu. Mám ho moc ráda, ale fakt ho znám jenom z těch akčních filmů Tohle bude ještě zajímavá podívaná!

    OdpovědětVymazat
  4. tak to je skvela správa ja tiež milujem filmy z Brucom Willisom je to jedno jemu proste sadne všetko čo zahraje        tak to sa neviem už teraz dočkať určite to bude skvelé keď je tam také obsadenie

    OdpovědětVymazat
  5. Tak snad to vyjde, filmy Woodeyho Allena zbožňuji asi tak jako ty Takže bude zajímavé tohle trio vidět v jeho novém filmu :)

    OdpovědětVymazat