pátek 27. března 2015

Kristen will be on 'Conan'!


Můj božeeee! Jsem tak nadšená, tak nadšená! Jak možná víte, 6. dubna (nebo tak nějak), jde do kin v USA film Clouds of Sils Maria. A Kristen bude propagovat tenhle film nejen na premiéře a na konferenci o filmu, ale i v talk show. Nevím, jestli ještě v nějaké, ale rozhodně aspoň v jedné z nich. Amíci mají celkem dost talk show. Na žebříčku mých oblíbených talk show, první tři místa obsazují tyto show. Na prvním místě je Graham Norton, na druhém místě je Conan O'Brien a na třetím místě je asi Seth Meyers, ani ne tak kvůli té jeho show, ale proto, že ho mám fakt hodně ráda, protože je to sympaťák a líbí se mi, že se nesnaží být za každou cenu vtipný, ale je takový přirozený. Naopak dobře víte, že nemám vůbec ráda Lettermana. No, Kristen bude 8. dubna, den před svými 25. narozeninami v show 'Conan' s Conanem O'Brienem, což je naprosto úžasné. Kris tam nebyla myslím od roku 2012, kdy propagovala poslední díl Twilight ságy, takže už tam nebyla pěkně dlouho, což je škoda, protože Conanova show je prostě skvělá, mám jí hrozně ráda. Je dost nepravděpodobné, že se Kris v brzké době objeví u Grahama Nortona, takže je tohle pro mě vlastně ta nejlepší možnost a nesmírně se těším. Díl bude odvysílán právě 8. dubna, no bude předtočený, ale neví se, kdy přesně ho budou natáčet. Každopádně jsem na to hodně zvědavá :)
* * * * * * * * *
Oh my Gooood!!! I am so excited, so excited guys! As you may know, on April 6 (I think), Clouds of Sils Maria is going to theaters in America. And Kristen is going to promote it as same as she was promoting Still Alice and Camp X-Ray. It was announced, that Kristen will be on 'Conan', talk show moderated by Conan O'Brien, my favorite red head, right after Ed Sheeran and Sophie Turner :D She is going to be there on April 8, 2015, a day before her 25th birthday. But it will be pre-taped in Burbank (California), according to my information, so she won't be actually there the day before her birthday. That's so cool, she wasn't on Conan since the Twilight saga promotion in 2012 I guess. On the list of my favorite talk shows, is Conan O'Brien's show on the second place. The first place belongs to The Graham Norton show, because Graham is just perfect. And at the third place is probably Seth Meyers and his Late Night, because he's super sweet and great and I love him and his show is like... I feel like it is really good, because he is not trying to be funny all the time and force it, he's just really natural. So I am really excited about Kris being on Conan, simply because it's not very possible she would be on Graham Norton, so from American talk shows? Conan is on the top for me.

6 komentářů:

  1. Jééé tak to se těším, ráda se podívám na záznam.
    Nemáš vůbec zač a mockrát ti děkuji za pochvalu, vážím si toho ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Conana zbožňuju ♥ On je hrozně moc vtipný, u jeho rozhovorů se vždycky nasměju Mám radost, že se tam Kristen objeví :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je vážně úžasná zpráva! :)

    OdpovědětVymazat
  4. No tak tohle si rozhodně nechám líbit!! :)) Zbožňuji Conana, opravdu hooodně, snad každý jeho rozhovor, skeč či něco na ten způsob je opravdu skvost, ten dokáže zlepšit náladu a dát zabrat bránici Vlastně se s tvým seznamem oblíbených moderátorů ztotožňuji, ještě tam řadím Craiga, ale ten už to žal zabalil:/ A Davida nemůžu vystát! Anaway....Kristen a Conan...ano, ano, ANO!! Už aby to bylo, to bude pokoukáníčko Ehmm že bych si mezitím pro zkrácení a pro dobré spaní pustila jejich starší společná díla?

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to se taky moc těším!:) Souhlasím s tebou, že Conan O'Brien je super!

    OdpovědětVymazat