pátek 20. března 2015

Gallery update 40.8: Magame Figaro Magazine

Do kosmu :D Tohle je naprosto úchvatná věc, kterou pro vás teď mám. Jsem tak hrozně nadšená, tak nadšená z těhle nových fotek, z tohohle photoshootu, protože je naprosto úchvatný. Kristen tam vypadá nádherně, překrásně, skvěle, perfektně... a miluju ty fotky, miluju miluju miluju hrozně moc. Velmi snadno a rychle se to stalo jedním z mých nejoblíbenějších photoshootů vůbec. Ano, ze všech, nejen z poslední doby. Je focený pro článek v magazínu Madame Figaro. Což bohužel znamená, že ten článek je francouzsky. Ze všech jazyků, které jsem se ve svém nedlouhém životě zkoušela učit, je francouzština tím, který jsem vzdala nejrychleji :D Takže nerozumim ani prd. Okej, tak nějak něco jo, protože je to furt románský jazyk a některá slova se dají odhadnout, ale není to tak, že bych byla schopná bez problémů přeložit celý ten článek... trvalo by mi to hodně dlouho, takže jedině, když budu mít čas o víkendu... možná mezitím holky z ItsOK udělají anglický překlad, to by bylo skvělé a milovala bych je za to. Tak ten začátek se dá... :D "Bývalé hvězda Twilight se nedávno podařilo získat Césara za výjimečný (pulzující?:D wtf) výkon v 'Sils Maria' od Oliviera Assayase..." A tak dále. Ale ten samotný článek, nebo teda rozhovor částečně, je prostě moc těžký na to, abych to zvládla třeba za hodinu nebo tak:D Mám problém překládat Kristeniné slovní obraty i z angličtiny, natož z frániny :D Ale zpět k těm fotkám. Já jsem se do nich naprosto zamilovala. Moje oblíbené jsou ty dvě černobílé. Kromě toho, že Kristen tam vypadá úžasně, tak je celý ten shoot podle mě moc pěkně stylizovaný a líbí se mi ta atmosféra. Kristen má na sobě asi dost kousků od Chanelu, ale moc pěkných, vážně se mi líbí :) Užijte si fotky. V galerii můžete kouknout i na ten článek, kdybyste někdo uměl dobře francouzsky a chtěli jste mi pomoct, tak se ozvěte :D nestyďte se! :D Jinak fotky fotil Vincent Peters, teď jsem to ještě dodatečně našla, aby si nepřipadal nedoceněn. :D
* * * * * * * *
Holly cow. This is so freaking amazing what I have for you right now. I am so excited, so excited about these new photos, about this new photoshoot, because it's absolutely gorgeous. Kristen looks there AMAZING, STUNNING, BEAUTIFUL and I love it so so so so much. It easily became one of my favorite photoshoots EVER. Like I really mean EVER not just recently. I love it, I love it, I love it. It is for Madame Figaro magazine, which eans that the interview is in French. Which sucks, because from all those languages I've tried during my lifetime, I gave up French after the shortest time and I don't undestand a shit. Okay, I do, because there are words that seems to be similar to italian and these roman languages, but I don't feel like translating it whole. But I will see. In the beginnin, I know that part: "The ex-star od "Twilight", she managed to receive César for her vibrant performance in "Sils Maria" by Olivier Assayas..." and so on :D It would took a really really long time to translate it :D But I may have time this weekend, so... who knows. Jeez, I have terrible deja vu right now. Anyway, here are those pictures. J'adore! Especially those two black and white pictures, my favorite. Kristen had outfits by Chanel, or at least some parts of them, very beautiful this time, I love it. Photos are taken by Vincent Peters.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. To video jsem viděla nejméně 10x , hrozně moc se mi líbila Davidova reakce a jak byl z toho šťastný. Požádaní o ruku po boku Tennanta musí být vážně senzační . To se jim vážně povedlo .Teď už k tvému článku:
    Páni, tak já nemám slov už ze začátku, co jsem otevřela tu první fotku. Všechny jsou naprosto dokonalé a jsem neskutečně ráda, že Kristen nafotila nějaký ten photoshoot, který neobsahuje už jen dvě fotky, ale více. Hrozně jsem si zamilovala tu druhou, fotku (druhá v galerii, první tady v článku). Ty černobílé mají vždycky nějaké své kouzlo, ale tedy musím říct, že i ty barevné to kouzlo mají. Navíc Kristen to zde hrozně moc sluší, všechny ty outfity co zde má jsou úžasné. No prostě, hrozně moc se jim photoshoot povedl :).
    Snad se tedy objeví i nějaký překlad do angličity, já umím bohužel jen asi 10 slov po francouzsky, takže bych ti asi nepomohla .

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný blog a fotky Kristen mam moc rada

    OdpovědětVymazat
  3. Ty fotky jsou vážně skvělé! Tenhle photoshoot se rozhodně povedl :) Je focený takovým zajímavým stylem. Doufám, že někdo teda přeloží ten rozhovor do angličtiny, francouzštině vůbec nerozumím. Hodně lidem se tenhle jazyk líbí, ale já teda jeho fanda nejsem Ale obdivuju lidi, co se ho učí a umí mluvit francouzsky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pááááni! Ty fotky jsou úžasné! Kristen to vážně moc sluší ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Ha Angie. velice ráda ti pomůžu s těmi svými pěti slovíčky, které ve francouzštině znám Ta jde úplně mimo mě a všechny snahy o to, se ji naučit, jsou odkládány a odkládany, ale měla bych se na to vrhnout, vážně jo, protože je to prostě sakra pěkná jazyka a taky asi sakra těžký, ale znám se, až se k tomu dokopu, tak to po velmi krátké chvíli vzdám jako vše Ale dost o mém nezáživném já, k něčemu mnohem lepšímu...záživné a dech vyrážející Kristen...a obzvlášť u těchto fotek to platí! Dokonalý photoshoot, taky se bez problému zařadil mezi mé oblíbené:) Přijde mi, že je tu tak hezky sama sebou, někdy mám u shootu pocit, že ji nebylo zrovna dvakrát příjemně u focení, ale tady to neplatí, asi se taky stává větší a větší profesionálkou a co by tvář Chanelu si musí zvykat Strašně se mi líbí, jak je tu nalíčená, hlavně ty oči, to je teda něco a pak outfity, překvapivě hodně dobrý a ne moc "crazy" jako bývají jindy a k tomu všemu nádherná Kristen!:) Mým favoritem (a to jindy favority nemívám) je jednoznačně ta první fotka!:)Tak a pokročíme k další fázi Jo jo CXR jsem viděla dvakrát, já to musela hned pustit kamarádovi, koukala jsem na to sama jednou večer a byla jsem z toho tak odrovnaná, že jsem potřebovala, aby se na to někdo koukl a probral to se mnou a my koukáme na filmy zásadně spolu, tak jsem to s ním znovu absolvovala a nevyhnula jsem se spoilerování, chudák ale ten film je fakt naprosto skvělý, hlavně Kristen mě tu dostala, byla jsem v šoku z toho, co dokáže, tedy ne že bych pochybovala o jejích hereckých kvalitách, ale tady je naplno projevila Jí ty komentáře a celkově názory jiných lidí na netu moc nečtu, přijde mi, že jsou všichni plni nenávisti a závisti a jsem z toho vždycky akorát špatná a smutná, dřív mě to hodně bralo, teď už to neřeším, poučila jsem se a naučila, že někteří lidi jsou prostě hloupí, zejména pokud se vyjadřují na různých stránkách (naprostý vrchol jsou pak diskuze:)) takže se jejich rádoby názory nezajímámA prožívám to Angie s těmi lidmi tady a s blogem celkově úplně stejně:) A jsem ráda, že žádný konec v dohledné době neplánuješ a snad to tak zůstane i nadále:) Loučit se s dalším blízkým blogovým človíčkem by bylo až moc emočních ran najednou:) Jenže ono to většinou přijde jako blesk z čistého nebe, když člověk nic neočekává:) Taky mívám krize a časté a říkám si, že s tím skončím, ale ještě na to nejsem připravená, až to přijde, bude to definitivní a k tomu budu muset sesbírat sakra hodně odvahy, ale zatím mě to baví, ne tak jako dřív, ale stále je to milá a příjemná část mého volného času:) Navíc díky těm lidičkám tady to za to všechno stojí a já se tak nerada loučím:)
    Takže se tu tedy budeme ještě nějakou dobu vídat, to mi dělá radost a budu velmi ráda, když to bude i v té podobě spřátelených stránek     To si piš, že se mi chce spřátelit...je to vážně k nevíře, že jsme ještě v tomto vztahu nebyly za ta léta, teda chvilku jo na blogu o Holland co jsem měla s Clove, ale vážně takto osobitně a řádně ne...je to třeba napravit:) Moc si mě potěšila, že si napsala, já bych si netroufla, jsem srábotka a navíc nepřežila bych, kdybys mě odmítla

    OdpovědětVymazat