úterý 16. října 2012

Robsten: Out in LA - are they back together?

Ahoj lidi, jak se vede? Já se mám naprosto dokonale:D Ano, tohle byla ještě před pár minutami ironie, dokud jsem ovšem nenarazila na paparazzi fotky ze 14. a 15. října 2012. Já vím, že jsem se zařekla, že už sem nikdy žádný paparazzi fotky nedám, ale tohle jsem prostě musela. Protože jsou to fotky, na kterých jsou Rob a Kristen spolu!! Což je naprosto perfektní! 14. spolu a s dalšími přáteli byli v baru Ye Rustic Inn v Los Angeles a víc fotek můžete najít na tomto odkaze. Tady můžete najít i video z tohoto večera. Je vidět, že asi trochu neví, jak se k sobě pořádně chovat, což se nedivím, přeci jen bude asi chvíli trvat, než se to mezi nima úplně vyřeší, ale jsem hrozně ráda, že se konečně nějaké fotky objevily. Protože furt byly akorát spekulace o tom, jestli jsou zas spolu nebo nejsou nebo jak teda. Teď konečně mámě nějaký důkaz.
Tím druhým důkazem jsoou fotky v lepší kvalitě ze včerejška. Paparazzi je opět chytili venku v Los Angeles, akorát, že tentokrát za dne, takže jsou ty fotky o dost kvalitnější. Nechci je ukládat nebo nahrávat do své galerie, protože jsem se zařekla tuhle kategorii zrušit, ale pro drbů chtivé... nebo zkrátka jen fanoušky RobSten tyhle fotky najdete na tomto odkaze. Nevím jak vy, ale já z toho mám vážně radost:) Takže jim držím palce, aby to mezi sebou vyřešili a vydrželo jim to co nejdéle:)

4 komentáře:

  1. Podle mě jsou Kristen a Robert skvělý pár, vždycky jim to spolu moc sluší!! Jsem hrozně ráda, že se zase dali dohromady a doufám, že jim to vydrží:)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mě to strašně potěšilo,protože Robsten jsou nejlepší ! A nejlepší pár Hollywoodu,aspoň pro mě,fotky mi zlepšily náladu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já z toho byla absolutně NADŠENÁ a měla jsem fakt velkou radost :) To se ani nedá slovy popsat Zkrátka - hned mi udělali den lepší :) Jo taky jsem si všimla, že jsou k sobě vzájemně trochu rozpačití, ale je to pochopitelné. Myslím, že jsou dost silní na to, aby tuhle "bouřku" překonali a byli spolu ještě hodně, hodně, hodně dlouho :)

    OdpovědětVymazat