středa 31. října 2012

Breaking Dawn - part two: New Clip - Welcome Home

Usnula jsem, když jsem se učila na děják. Zejtra ten test vážně dost podělám. Nasrat! Už mě to fakt nebaví:D Asi mám únavovej syndrom. Nicméně, mám pro vás dneska ještě jeden článek, jen krátkej teda, asi si půjdu lehnout. Já vím, další video, ale já je prostě musím zveřejňovat. Breaking Dawn je teď aktuální téma, blíží se to, a tím pádem se objevuje hrozně moc těhle videí, a všechny jsou super. Tenhle klip se jmenuje Welcome Home... je s Edem, Bells a Alice a je to ta část, kdy ji přivedou k tomu jejich domku v lese. Nemůžu se dočkat filmu:D
* * * * * * * *
I fell asleep when I was learning history. I will screw up the test we write tomorrow. Fuck it! :D Anyway, I have for you today one more article. Another video, I know, I know:D But I have to post them, Breaking Dawn is current event, which is very close, so many clips are coming out. This one is called Welcome Home, is with Edwartd, Bells and Alice... and it's the scene when they go to their small house in the woods. I can't wait for the movie!

3 komentáře:

  1. Novinky na blogu, hiatus stále trvá.. http://delly-from-the-block.blog.cz/Ta písnička je fakt krásná, tohle se pravdu povedlo :))

    OdpovědětVymazat
  2. Já osobně moc ty milostné scény nemusím   Ale snad to bude na stejné rovině, jako tomu bylo v Part 1 Ale moc se těším na tu scénu při východu slunce :)

    OdpovědětVymazat