pátek 19. října 2012

Florabotanica Live Chat with Kristen Stewart

Ahoj lidi. Jak se máte? Já celkem fajn, škola v pohodě, měla jsem trénink, a taky jsem byla volit... trochu nabitej program no:D nějak nic novýho a převratnýho v mym životě, vše při starém. Přemýšlím o tom, že napíšu článek na téma týdne blogu.cz...:D ale nevím, jestli je to dobrej nápad:D Dozvěděli byste se něco o mojí temné stránce:D No, každopádně teď mám pro vás video, které má asi 16 minut, no něco málo přes, ale ten rozhovor je tak těch 15 - 16 minut no. Je to "živý chat" s Kristen Stewart, který byl pořádán v rámci kampaně Florabotanicy od Balenciagy. No jde o to, že ta moderátorka jí tam teda přivítá a pak jí pokládá otázky, které do studia poslali fanoušci a Kristen na ně odpovídá. No je to hlavně o Balenciaze a tak, ale musím se přiznat, že jsem to ještě nedokoukala, protože jsme koukaly s mámou na seriál a teď bude začínat Šíp, takže se dokoukám večer... tak se koukněte, moc jí to tam slušelo:)
* * * * * * * * * *
Hi guys. How are you? I'm fine, school was okay and i had training and I've gone to vote... quite busy, hm? Well, nothing new in my life actually, still the same. I'm thinking about writing an article to the category blog-week-topic, but i am not sure, if I should:D Anyway, I have for you now video with Kristen Stewart. It's over 16 minutes long and it's Florabotanica Live Chat with Kris. The woman asks Kristen to questions which were sent by some fans, by ordinary people and she's answering. It's mostly about Balenciaga. But I have to be honest, I did not see that full yet, because I had to go and my mom is watching a TV series now, so I will watch last few minutes later. So, check out, she looks amazing there:)

2 komentáře:

  1. Já jsem z tohoto rozhovoru byla poměrně zklamaná... Moderátorka pokládala ne-moc zajímavé otázky a Kristen někdy musela začít mluvit sama od sebe, aby tam nebylo ticho... A navíc ten rozhovor měl mít 30 minut Ale Kristen to tam fakt slušelo :)

    OdpovědětVymazat