středa 24. října 2012

The Twilight Saga: Breaking Dawn - part two: TV Spot - Alive

Ahoj lidi. Zrovna ukládám fotky z Japonska a doufám, že je zejtra ráno stihnu zveřejnit, ale odpoledne odjíždím a nemám zabaleno, ani náhodou, takže jsem fakt zvědavá, jak to budu stíhat :D Nicméně, zkusím to. Budu sem muset dát krátký hiatus, protože jsem nevěděla, že nakonec pojedu pryč, takže jsem nic nenastavila. Ale vracím se v neděli ráno. Sice půjdem s mamkou do kina, ale vracim se v neděli... no, ráno, spíš dopoledne:D každopádně mám pro vás teď nový televizní spot na Twilight ságu - Breaking Dawn 2. Je super, ale... jsem z něj dost rozpačitá. Miluju ty scény, miluju, jak je to natočený, ale hrozně se bojim toho, jak moc změnili ten konec. Protože takhle to vypadá, že fakt hodně, že tam bude velká bitka a tak no... takže fakt nevim.
* * * * * * * *
Hi guys. I am saving photos from Japan and I hope I will write an article with them tomorrow morning, but I am leaving in the afternoon, so I am not really sure about that. I will have to take here short hiatus, because I found out today that I will go, so I didn't have time for pre-writing articles. Now, I have for you new amazing spot to The Twilight Saha: Breaking Dawn - part two. Actually, it's not so awesome... I love it, but it's so... so... weird to see so much action there when I remember the book. It will be deffinitely different, but I am not sure if it's bad or not. Check out the clip, it's with new scenes.

3 komentáře:

  1. Tak to já se na bitku zase těším Myslím, že by filmu moc neprospělo, kdyby to tam jenom odkecali...

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem teda hrozně zvědavá, jak ten film ukončí, protože v knize se nekonec nebojovalo. Ale kdyby ve filmu jo, tak mi to moc vadit nebude. Už se prostě hrozně těším!!!

    OdpovědětVymazat