středa 10. října 2012

Gallery update 7.8: Telva Magazine - scans + one new outtake

Dneska mám fakt dobrou náledu, i když zejtra píšeme z matiky a já budu mít možná referát na děják... nechci ho mít, hrozně do toho všem pindá, ale nejspíš budu muset. Ach jo, měla bych se učit, ale vůbec se mi nehce:/ No, včera jsem byla v půjčovně šatů, zkusit si šaty na maturák. Budu si je půjčovat, ne kupovat, to mi přijde zbytečný. No měli jedny naprosto totálně dokonalý! Ale byly mi malý... no, což by nevadilo, protože řikali, že by mi je upravili, ale ještě nevím. Miluju je, jsou dokonalý, ale zejtra se jdu ještě kouknout na jedny, který maj v mojí velikosti, tak uvidím. Ale já se do těhle fakt zamilovala... jen nevim, jestli je lepší půjčit zamilovaný, trochu menší s tim, že mi je upravěj, nebo ne tak zamilovaný ale mojí přesnou velikost no... ale já ty včerejší žeru:D Tak snad mi je nikdo do zejtra nevypůjčí:D No, ale teď ke Kristen. Mám pro vás 5 nových scanů z časopisu Telva... ten článek je španělsky, takže bych ho mohla přeložit, ale nemám na to náladu, takže si to rozmyslim:D Nicméně je to asi teda hlavně o Florabotanice + je tam nová fotka z photoshootu pro tuhle kampaň Balenciagy, která je fakt úžasná, hrozně se mi líbí:) Ještě připomínám, že stále ještě trvá kontrola a nábor affs, takže kdo se ještě nezapsal, tak do toho... šup:D

* * * * * * * * * * *
I have a such a great mood today even if we write from maths tomorrow. I should learn. GOD! How I hate maths. Anyway, I was tomorrow for trying dresses to my prom. I will borrow them and I fell in love with one, but they have just small...:( but, they can change something on them for me, so it will be perfect. But I will go tomorrow try another, so I am really nosy which dress I will have in the end:D Well, now, I have for you scans from the Telva magazine. It's in Spanish, so I could translate it, but I don't have time today, so maybe I will, but I'm not sure about that:D But there is a new hoto from the photoshoot for Balenciaga's campaign of new parfume Florenciaga. This photo (the first one) is absolutely amazing and I love it! So enjoy:
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Tak co, jak jsi dopadla?
    Použité fotky jsou úžasné, líbí se mi, Kristen je ve všem tak dokonalá! Pořád každému opakuji, jak mi změnila život a jak moc je inspirativní M I L U J U  J I !

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé scany a snad si tu matiku zvládla :)

    OdpovědětVymazat
  3. Matiku nezavidím, tu ja nenávidím !

    OdpovědětVymazat