pondělí 22. října 2012

Breaking Dawn - part two Soundtrack: Green Day - The Forgotten

Ahoj lidi. Něco úžasnýho mi dneska poslala kámoška. Je to kámoška, kterou znám teda pár let osobně a taky spolu máme blog - http://justdreaming.blog.cz/ . Na tom teda moc často nejsme... no řekněme spíš, že vůbec :D ale můžete tam mrknout, sou tam nějaký moje povídky, já jsem Annie, ona Drácula. No poslala mi písničku, která bude součástní soundtracku 2. dílu Breaking Dawn. Je to píseň, ze které jsem byla úplně nejvíc nadšená :D Je to ta písnička od Green Day - The Forgotten. Miluju jí, opravdu, je skvělá. Možná, že si to myslim jen proto, že miluju GD a taky Twilight, ale stejně, prostě se mi fakt líbí:D
* * * * * * * * * *
Hi guys. Something amazing sent me my friend from our blog we have together - http://justdreaming.blog.cz/. (But we are not there very often... actually, we are there just a little:D). She sent me a song, song which will be part of The Twilight saga: Breaking Dawn soundtrack. The song I was so excited about. The song by Green Day - The Forgotten. I love it, I truly love it. Maybe just because I love them and I love Twilight, but still, I like it very much.

2 komentáře:

  1. Škoda jen, že ta písnička je taková tichá Ale jinak celkově se mi hrozně moc líbí a já mám fakt radost, že se objevila na soundtracku! Jsem zvědavá do jaké scény ji dají :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc s emi líbí (tohle video už nejde přehrát)

    OdpovědětVymazat