středa 31. října 2012

Breaking Dawn - part two Soundtrack: Green Day - The Forgotten - official music video

imagebam.com imagebam.com

Ahoj lidi. Jak se máte? Co si myslíte o Halloweenu? Máte ho rádi? Abych pravdu řekla, tak já vlastně ne... vždycky jsem z tohohle svátku měla pocit, že je hrozně komerční a o nic jinýho ani nejde. Tedy, řeknu to takhle, v Americe možná tak komerční není... tam se slaví už dlouho, tam ho snad i vymysleli, ale podle mě by měl prostě zůstat tam... u nás je to vyloženě obchodní lákadlo. Lidé u nás nejsou zvyklí ho slavit, nikdy nebyli, to jen teď ti mladší si prosazují dlabání dýní a chození v kostýmech. Mně se moc líbí ty zvyky jako takové, vážně, chtěla bych strávit jeden Halloween v USA nebo někde, kde se normálně slaví, znáte to, Trick or Treat a tak, musí to bejt sranda, ale... podle mě by měl zůstat v zemích, kde byl vymyšlen a neměl by se snažit cpát i k nám. My máme Dušičky, ty bychom měli slavit... stejně jako bychom měli slavit 1. Máj a ne nějakýho růžovoučkýho Valentýna. Možná se mnou nesouhlasíte, ale já to tak prostě vidím. Není to naše tradice... možná časem bude, ale já jsem vyrostla v době, kdy nebyla, takže to tak nejspíš stejně budu vidět pořád. No ale o Halloweenu jsem chtěla mluvit jen tak na okraj. Teď mám pro vás jinej song, než ten úchylnej od Stephena Lynche:D jako poslechněte si ho, vážně, a zaposlouchejte se do textu, páč je možná vtipnej, ale krásnej fakt ne:D Teď mám pro vás ale slibovaný klip k písni Green Day - The Forgotten, která bude na soundtracku Breaking Dawn. GD ji ale nesložili pro Twilight... už byla složená dřív, až po té byli osloveni, jestli by nemohla být použita... jsem teda slyšela. No v tom klipu jsou nějaké nové záběry z filmu, které vážně žeru, stejně jako tu píseň, miluju jí, je taková příjemná, uklidňující, ale ten klip jako celek se mi moc nelíbí, nemyslím se, že je to úplně dobře řešené, protože ty scény z jejich koncertů ve spojení se záběry z filmu k sobě podle mě úplně nepasují.
* * * * * * * *
Hi guys. How are you? Do you like Halloween? I actually.. did not. I always felt like... it's very commercial holiday. Actually, I think it's great and it has to be fun... in the USA... not in the Czech Republic. It's not our holiday, they made it, it's their and they love that, but I don't. I would love to spend one Halloween in USA or UK... you know, that trick or treat thing and those costumes, it's cool... but we shoul celebrate All Souls' Day. Anyway, I don't want to talk about Halloween. I have for you another song, not just the silly one by Stephen Lynch about Halloween... :D I have for you official music clip for The Forgotten by Green Day which will be part of the Breaking Dawn movie and the clip is made with scenes from the movie. Some are new, so I love it, but actually, I don't really like the clip... but I truly fell in love with the song.

2 komentáře:

  1. Já bych jednou v životě chtěla prožít ten skutečný Halloween... mně se hrozně moc líbí ta myšlenka, že se můžeš převléknout a být za někoho jiného. Chtěla bych si vyřezat dýni a myslím, že koledování lidi tak trochu sbližuje :) Ale je fakt, že máš pravdu. U nás v ČR by to nefungovalo...
    Jinak ten klip se mi taky moc nelíbí - hlavně ta blbá kombinace záběrů z filmu a pak z koncertu Green Day. Ale písnička se mi líbí strašně moc ♥ Je kouzelná :)

    OdpovědětVymazat